Matkaplaan 2013 Horvaatia

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 569 korda

Re: Matkaplaan 2013 Horvaatia

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Seda ma üldjuhul teengi,või on üks sõber kellega saab alati kokkuleppele.Ma sõidan selleks,et meeldib sõita,aga mitte sihitult.Pole lihtsalt niipalju vaba aega,et seda raisata sellele,et"äkki on lahe koht".Tänapäeval ju enamus kohad nö ette ära vaadatavad(googel street view kasvõi).Mul muidugi plaane kolm korda rohkem kui käia jõuan,aga kui lähen siis ikka puhkama ja plaan selleks,et mitte tegeleda mingite asjade lahendamisega.Kuna olen kunagi suure autoga palju sõitnud,siis oskan seda sõidupäeva(vähemalt EU-s) üsna täpselt ette arvestada(tsikliga jõuad umbes sama kui rekkaga norm tööajaga).Ei ole mingi probleem matkamisel ,näiteks mingiks kuuendaks päevaks, hotell kuskil Itaalias , ette bookida ja sinna ka õigeks ajaks jõuda.
See lihtsalt minu arvamus ja ei sunni seda kellelegi peale.Igale ühele ikka oma,nagu öeldakse.Uks tuttavate seltskond laseb rattad Milaanosse viia ja siis kasutavad seda nö baasina,et sealt panna igas suunas päeva-kaheseid otsi.Mulle see ei sobi,aga nemad ja ilmselt paljud veel on rahul.
Tõenäoliselt satun ka mina sel aastal Horvaatiasse,sest juba väike plaan hakkab tekkima.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”