Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

Kägu

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Kägu »

chadmuska kirjutas:
Kipsi kirjutas:

Kas bussijuhtidel on mingi haigus,et nad pidurdada ei oska.Mängivad jalaga ABS-i, et võimalikult palju rahvast pikali lendaks ja võimalikult ebamugav oleks seista?Seda siis Tartus.Täiesti ebanormaalne...Võrdluseks Inglismaal küll oskasid bussijuhid pidurdada...

+1 Tüüpilised Tartu bussijuhid, vajutavad viimasel hetkel piduri põhja ja siis lendab jälle mingi penskar kartulikotiga selga, kuna ta on juba 300meetrit enne oma peatust ukse juures, et ikka bussipealt maha saaks :wack:
Vähemalt Tartus on hea säästlik sõita, ma saan tavaliselt 1 piletiga kuu aega hakkama(siis on nõnda kapsas, et augustan ära), kui just Mupo reidi ei tee :mrgreen:

Olen Tartus 1x ühistransporti kasutanud ( Autole paigaldati toonkilet) no ja issand jeerum, tõsiselt tõmbas karbi lahti. Peale seda ma enam ennast liiklushuligaaniks ei pidanud. Autos pole probleemi vähemalt istmel püsimisega, bussis käis aga vihane võitlus istmel püsimise ja maha lendamise vahel.....ja seda igas kurvis.... ema anna padruneid tõesti :wack:

Mine “Ajaviiteks...”