Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
Re: Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013
to Norman ,oled teretulnud minu garaasi ,kust saat TASUTA nii esi kui taga tule , küljejala--- ja viled ka pealekauba PÄRISEKSMul töesti poleks kahju anda inimesele kel sissetulek ei vöimalda endale neid asju muretsedaaga söidu soov on hirmus ,300 eurot töesti kröbedad hinnad teil . Räägin tösiselt annan tasuta sulle köik need asjad ,et saaksid endurot söita ,ja kui oled väga seaduse kartlik inimene --leian sulle lakapealt ka Kawa raami koos paberitega,mis mul ammusest ajast seisab. Ühesönaga kui natuke viitsid vaeva näeha tule viska mootor ringi teisele raamile ja saad söita ,ilma mingisuguse kuludeta,Köike seda vöid teha minu garaasis .
Teiseks korraliku 2t 300 exc saad alates 2500 eurost . Ei pea ju olema 2010,see 2t masin ju kestab hobi söitja käes kaua kaua. Köigele vaatamata soovitan omada enduro tsiklit ,sest vörreldes krossikaga hulga mugavam sõita enduro radu.
to Mx kirjutas:
"Lärm nagu hetkel väga ideaalne antud EMF suhtumise esindaja. Kui alkomisjoni liige arvab, et tema panus komisjoni töös seisneb kahe võistluse korraldamises, siis saadakse küll oma rollist valesti aru".
Ära seosta mind EMFiga ,mina ei tea nende asjadest midagi . Veel pole ma end ise pakkunud kuhugi komisjoni,aga kui tunnen et mind seal vajatakse siis aitan igati.Ja alati olen nöus tagasi astuma ja oma koha annaksin sulle heameelega.
Ja kuula mx,minu kui alakomisjoni liige vöi mida iganes ,seisneb töesti see aasta ainult kahe vöistluse korraldamises. Kahe võistluse korraldamise körvalt polegi vöimalik puht füüsiliselt midagi muud teha . Kujutan ette ,et sa möista tegelikult absoluutselt ,mida tähendab ühel aastal kahe täispika enduro (Vörts1 ja Vörts2) ideaalne korraldamine,kus üks neist on Baltikate etapp ja teine Eestikate etapp. Röhutan ka seda veel et need vöistlused toimuvad samas kandis aga täiesti erinevatel radadel.
Minu roll on töesti see aasta ainult korraldamine ja enduro koosolekutel oma arvamuse välja ütlemine kui seda vajatakse. Komisjonis on veel 6 meest peale minu,kellel omad ülesanded. Vastupidiselt teile pean nõustuma Mökuga ,et minuarust on viimasel 3 aastal eesti enduro ikka palju arenenud,ja kui töesti on mingid LE muudatused tegemata nagu te jahvatate siin ,siis on ilmselt selleks mingi mõjuv põhjus ja komisjoni ja emfi laiskuses pole küll see süü.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.