Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013

NormanBates

Re: Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013

Lugemata postitus Postitas NormanBates »

lärm kirjutas:

Seega müüge oma krossi kurgid maha ja soetage enduro millega saate igalpool muretult söita ja mis pöhiline ei pea enam muretsema kas saate endurol peale vöi ei...

Raha paneb asjad paika: Pakun et krossarile tuled, viled, küljejalg investeering on suurusjärk maks 300 eur. 2010 aasta krossikurkide hinnad algavad 2700 eurist, 2010 aasta enduuroporgand maksab 4800 eur. Lisakulu võrreldest krossikurgi konventeerimisega on kuni 2100-300=1800 eur.
Ehk siis ma peaks tööd rabama ja selle raha maksma sest emfis mingid mehed lihtsalt ei viitsi oma perset liigutada kuigi neile kümnist ju makstakse? Ja mitte mina üksi vaid paljud teised kellele enduuro muidu meeldida võiks.
Kui muidugi Eestis kehtestataks FIM tehnilised reeglid (ma ei tea kül milleks asja nii raskeks ajada) siis mälu järgi peaks tulede toide tulema genekast ehk krossikurgi oma seda tõenäoliselt välja ei vea ja konverteerimise kulu tõuseks oluliselt.

Lisaks on enduuroporgandite valik turul täiesti olematu ehk tegelikult peaks ma oma harrastaja taseme jaoks igati vinks-vonks (küll paar aastat kasutatud) krossikurgi maha müüma ja lausa poehinnaga uue enduuroka ostma.

FIM rehvi teema. Võrtsul vaadatakse jälle FIM rehvi teemale (või siis tänavalegaalsetele rehvidele, mida krossirehv ei ole) läbi sõrmede, sest tõenäoliselt järgneks sellise otsuse tegemisele Läti osalejate osas oluline tagasilöök. Martino mainitud roehline oht ei ole kaugel.
Krt, tehke omade elu kergemaks (legaliseeriga konverteeritud krossikad) ja siis pole neid lätlasi vajagi. Ja need lätlased kes tahavad Eestis võidu sõita saavad ka endale FIM rehvid muretsetud. Praegu käib selline tobe peitusemäng et justkui oleks krossirehv lubatud kuni sa politseiga ei kohtu. Ja siis on see su isikik mure.

Äkki keegi oskab suunata kust võiks leida EMF enduuro tehnilisi tingimusi millele reeglites viidatakse.

Norman

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”