Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013

Kasutaja avatar

Martino
Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
Tänanud: 1 kord

Re: Võrtsjärve enduro ja Tartu linna proloog 2013

Lugemata postitus Postitas Martino »

lärm kirjutas:

Ausalt öeldes on mul täitsa suva , kes tuleb ja kes ei tule--Vörtsu enduro on nagunii juba end töestanud ja 100 söitjat on alati garanteeritud ja need möned ,kellel köikide asjadega probleem on olge parem kodus ja ärge jumal eest raisake raha ,et tulete söitma. Tehke parem möni koosolek kusagil ,mis ei vöta raha ja saate rahulikult maailma asju rääkida.

See aasta mu suhtumine on nendesse virisejatesse töesti natuke suhtunud,kuna kopp on ees ,sellest jamast . Palun ärge tulge vörtsjärve endurole ---olge kodus ja ajage näpuga seadusi taga.
Minu pöhitöö komisjoni liikmena on siiski see aasta kahe täispika Vörts 1 ja Vörts 2 vöistluse korraldamine,teiste asjadega tegelevad teised liimed.

Lärm, ei maksa pahaseks saada nende inimeste peale, kes näitavad näpuga nende otsuste peale, mille alakomisjon on ise vastu võtnud. EMFile on antud Liiklusseaduse muudatuse tekst, kaaskiri ja asja kordaajamiseks vajalike asjapulkade nimed ja telefoninumbrid. Asja mitte-ärategemiseks ei ole põhjendust - see on lihtsalt tegemata. Kas siis mingil kaalutlusel, unustusse vajumisest või võimetusest riigiametitega asju ajada - vahet pole. See ei ole küll otseselt komisjoni rida, aga et EMF esindaja on komisjoni koosistumistel alati kohal olnud, siis on põhjust küsival pilgul komisjoni liikmete otsa vaadata küll. Mitte ainult sinu - kõikide.
Ma tuletan siinkohal meelde, et jätkuvalt ei kehti meil mitte ükski enduurotsiklite tehnoseisundit kajastav dokument. Hooaeg aga on kohekohe. Palun saage kokku ja võtke vastu üks lihtne otsus - EMV ja EKV võistlustel kehtivad FIM tehnonõuded mootorratastele. Krossis on see just niimoodi sätestatud ning asi toimib. Alakomisjoni ülesanne on luua raamistik võistluste korrektseks läbiviimiseks ning ei maksa olla pahane, et võistlejad eeldavad selle raamistiku olemasolu.
Võrtsjärve enduurole aga kavatsen kohale tulla - mõlemale :)
Ahjaa - numbrimulaažid. Teadupärast nõuti Itaalias euroopakatel originaalnumbrit, nii et see pole päris sulepeast imetud probleem. Siin peaks selle mäletajaid olema küll. Küll aga arvan, et see on tõesti ses mõttes pseudoprobleem, et kui originaalnumber on boksis/haagises/bussis olemas ning VIN ja number klapivad, siis ma tõesti ei usu, et keegi Eestis mulaaži eest trahvi teeb. Teoreetiliselt on see mõeldav, aga see on tõesti väga-väga teoreetiline skeem. No iga viimne kui kleebisnumbriga ralliauto peaks siis trahvi saama - ei saa ju. Isegi mendil on mingi ajujäänuk.

Vihma korral toimub motokross kultuurimajas (Albert Gulk, Sõmerpalu).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”