Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Linke, pilte ja videosid
Väga mmmm.. mänguline? Krossitrikitamine tsiklitamine mahajäetud lennukipargis.
kurihiir kirjutas:Väga mmmm.. mänguline? Krossitrikitamine tsiklitamine mahajäetud lennukipargis.
Vaata 2 posti tagasi
Taaskasutususest veel:
http://www.recycleart.ch/index.php?st&idMehrueber=0
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Kuidagi väga lapse käed "tädi" kohta.
Aktuaalset nalja kah...

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Väga huvitav ja uudne lähenemine klapiajamile:
meenus kohe trammi teema: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... am#p247816
-
- Tsikkel: Tralp7.0
- Tänanud: 5 korda
Indias troinoi välja lastud
http://www.kline.co.jp/en/news/detail/1196465_1997.html
Rotax kirjutas:
Tegelikult on asi sedasi, et omanik on ilmselt oma volksu maha müünud ja ilmselt jäi korralik kogus reklaamipäevi "õhku rippuma". Auto24 on aga nii nagla portaal, et kui auto müüdud, siis niiöelda väljaostetud kuulutusepäevi nad kuhugi krediiti ei lükka, veel vähem annavad raha tagasi. Sellised veidrad kuulutused on täitsa sagedased, aga suht kärmelt kaovad.
Nii et pigem on siin naljanumbriks Auto24 kui see kuulutuseriputaja. Portaalil oleks ju tegelikult lihtne lasta muuta kuulutuses peale teksti ja muu sisu ka automarki ja -mudelit, aga milleks, pappi ei pritsi ju nii peale.
-
- Tsikkel: Tralp7.0
- Tänanud: 5 korda
-
- Tsikkel: DL1000 / KTM 690 / Beta 125
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 43 korda
rinx85 kirjutas:
http://www.side-car-club-francais.com/p ... cocoon.htm
reimps kirjutas:Rotax kirjutas:Tegelikult on asi sedasi, et omanik on ilmselt oma volksu maha müünud ja ilmselt jäi korralik kogus reklaamipäevi "õhku rippuma". Auto24 on aga nii nagla portaal, et kui auto müüdud, siis niiöelda väljaostetud kuulutusepäevi nad kuhugi krediiti ei lükka, veel vähem annavad raha tagasi. Sellised veidrad kuulutused on täitsa sagedased, aga suht kärmelt kaovad.
Nii et pigem on siin naljanumbriks Auto24 kui see kuulutuseriputaja. Portaalil oleks ju tegelikult lihtne lasta muuta kuulutuses peale teksti ja muu sisu ka automarki ja -mudelit, aga milleks, pappi ei pritsi ju nii peale.
Auto24 tõi selle põhjuseks vist tõsiasja, et kui Facebookis kuulutusi jagada siis sinna jääb esialgne pealkiri ja peale kuulutuse muutmist tekitab see segadust.
Loll on see kes vabandust ei leia
Uurisin ka auto24 st järgi, et mis lugu nüüd sellega ühtäkki, et ma oma ülejäänud kuulutuse aega nii nagu kord ja kohus kasutada ei saa.
ehk kui olen müünud oma auto 5 päevaga ja tahan nüüd müüa naise auto ka - siis ei saa kasutada järelejäänud 25 päeva. sest kui kord oled margi ja mudeli salvestanud, siis enam nad seda muuta ei luba.
samuti hämati sellest facebookist, mis koheselt tundus nii absurd... ilmselge on see, et vääga alatult teenivad nüüd rohkem raha.
inimesed peaks rohkem häält tõstma selle teema suhtes
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Hääle tõstmine ei aita. Tarbija hääletab tarbimisega. Järgmine kord kasuta müümiseks tasuta alternatiivsaite, neid meil ju siin on. Drastiliselt kukkunud kuulutuste arv on parem argument hinnapoliitika ülevaatamiseks kui solvunud kiri meilboksis.
Zass kirjutas:inimesed peaks rohkem häält tõstma selle teema suhtes
Milleks karjuda rumalate peale, kui lihtsam on lihtsalt Motors24 kasutama hakata?
reimps kirjutas:Zass kirjutas:inimesed peaks rohkem häält tõstma selle teema suhtes
Milleks karjuda rumalate peale, kui lihtsam on lihtsalt Motors24 kasutama hakata?
Tundub, et üks harilik mõttekäik on selline:
1) Mul on asi, mida soovin müüa internetis kuulutades.
2) Krt see auto24 on nii kirves, aga mis teha, kuulutan ikka. See auto24 tundub ikka nii kindel värk, muid portaale ma üldse ei teagi ega ei oska internetist otsida.
4) Kandsin raha, sain teenuse vastu, kuulutus üleval - päris kärme värk!
5) Oo, juba osteti ära. Ei tea kas saaks raha tagasi ülejäänud päevade eest?
6) Krt nad ei anna raha tagasi, müün siis midagi muud maha.
7) Krt ma maksin küll ühe asja kuulutamise eest, nüüd tahan müüa sama raha eest mitut asja... AGA EI SAA! See on ju karjuv petmine!
Po*ui, järgmine kord panen raudselt poole lühemaks ajaks müüki. Muid portaale ikka ei otsi, see tasuta värk on mingi odav jama.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
zx12r kirjutas:Tundub, et üks harilik mõttekäik on selline: ...
Tahtsin just öelda, et vale puu all haugute: ostes ju ei küsi kuulutust kolmele sõidukile. Sa viisid sõnad suust oma detailirikka protsessikirjeldusega.
Väljendasin vist ennast veidi ebaselgelt.. Point oli pigem selles, et täpselt nii ülbe käitumine ongi auto24 poolt, et ei suvatseta viia sisse krediidisüsteemi - kliendina tahaks küll võimalust, et lõpetan kuulutuse varem ära, kui auto müüdud. Makstud raha jääb aga "õhku rippuma" või saan soovi korral selle tagasi (Eesti ärimeeste puhul muidugi ebareaalne stsenaarium). Ma ise olen ka nendega meile vahetanud sel teemal ja ma pole ainus. Vastused on suhteliselt nipsakad olnud.
Või on mu loogika liiga praktiline, et mitte öelda geniaalne?
(Jajah, ma ei lugenud kasutustingimusi läbi, aga kes seda teeks? Polegi tegelikult oluline, sest sama mõtteni on nii mõnedki juba jõudnud, lihtsalt auto24 poolt oleks aeg areneda..)
-
- Tsikkel: KTM RC8 R, Honda CB1000R
Tere. Aga samas on portaal oma töö teinud kui masin müüdud ja veel kiirelt. Vähemalt selles osas positiivne.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:Või on mu loogika liiga praktiline, et mitte öelda geniaalne?
No vaata seda asja sellest küljest, et hetkel, mil sa "jah" ütlesid arvetasid nemad konkreetse rahasummaga ja tegevustega ning tegid vastavalt sellele ka omad plaanid ning planeerisid serverite võimsust jms. Te lõite ju käed? Või saan ma millesti valesti aru?
Lisaks kujutab rahatagastamise operatsioon endast sellise organisatsiooni puhul parajat peavalu ning võib lõppkokkuvõttes maksta enam, kui tagastatav summa. Sa võid neile muidugi teha ettepaneku, et oleks ka olemas ühe päeva paketid (ilmselt "kirve" hinnaga). Ma olen üsna kindel, et varsti ilmub kohale keegi, kes soovib mõnd "kasutamata jäänud tundi" tagasi saada.
Seda probleemi küll pole olnud ,et üht kuulutust teiseks vorpida poleks saanud
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=382677
Päris hull pill... Isegi kroonides oleks hirmkallis
t2g kirjutas:http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=382677
Ei tea kas antitiib on ikka hinna sees.
andrezoo9 kirjutas:t2g kirjutas:http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=382677
Ei tea kas antitiib on ikka hinna sees.
Sealt see hind tulebki. See ju teebki sellest pikes peaki
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.