Jälle üks algaja oma muredega

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Re: Jälle üks algaja oma muredega

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Fat tony kirjutas:

Järgmine eesmärk siis 11 märts minna Tallinna poodidesse proovima ja oma käega katsuma. Siis saab äkki valikutes selgust ja mingi kindlama eelistuse.
Kui vähegi aega siis plaanis ka motoexotikale teadmisi koguma minna.
Ja tänu targematele ei hakka siis ostuga kiirustama kui hinnad kevadel ei tõuse ja proovin siis parima võimaliku enda jaoks leida!
Kiiruse vajadus on mul juba ammu veres sellest enam lahti ei saa. Kahjuks pean tõdema et mõistus lõppeb ennem kui julgus. Näiteks autoga alla 200 km/h kiirus ei ole üldse huvitav kui auto seda välja ei jookse siis ei sõidan lähtuvalt piirangutest. Aga kui on asjalik masin ja ilus suve hommik, tee on tühi ja tuju hea siis käib vabalt piirajasse 8)
Olen ka juhtunud nägema mõni aasta tagasi kuidas üks kantpea tuli bikega, alguses vaatasin et sõidab mingi laste rattaga ... kui mees ratta seljast ma ronis selgus et tegemist on mingi hiiglasega ja masinaks R1. Aga pole ju oluline kuidas ma teistele paistan .... sõidan ma ju ainult enda jaoks :idea:

Kas seda kiiruseiha ei saaks lennuväljadel või mõnel pikemal rajalõigul ära rahuldada?
Liikluses ei sooviks sinuga küll kohtuda... pikka iga.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”