Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus

Kasutaja avatar

Protas
Tsikkel: SUZUKI SV1000S
Kontakt:

Re: Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus

Lugemata postitus Postitas Protas »

jbob kirjutas:

Ma nägin oma kauba müügiks sellel saidil ja ma tahaksin teada, mis see on su viimane küsib hind selle kauba. saatke mail mulle selle e-posti aadress lucynicholas2012@gmail.com või sa annad mulle oma aadress ja viimane hind, mida soovite müüa kaupu, sealhulgas seisukorras kaup ja kuidas sa tahad, et ma selle eest maksma.

http://www.okidoki.ee/users/Oboynick/

Registreeritud 22.02.13
Lucy, Suurbritannia

Täpselt sama kirja sain ka mina täna sama inimeselt.
kirjutasin talle et kui ei oska eesti keelt,kirjuta vene või inglise keeles. Sain vastuse : l saw your merchandise for sale on this site and i will like to know what it's your final asking price on this merchandise. please send mail to me on this email address lucynicholas2012@gmail.com or you give me your address and the last price you want to sell the merchandise including the condition of the merchandise and how you want me to pay for it.

Kirjeldasin talle ratast ,ning ütlesin talle ,tule kohale vaata ja proovi ...siis tuli selline vastus : l'm from London in UK and l want to buy your bikes. l want you to give me your email address so that we can talk on mail.

Rohkem ma talle pole midagi kirjutanud.
Mingi Neeger :D :D :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”