Jälle üks algaja oma muredega
Re: Jälle üks algaja oma muredega
Mul tuli targutamise tuju jälle peale. Haters gonna hate..
Fat Tony (paks Tõnu, ma eeldan?), mine Bikepointi kohale, kõõlu seal rataste seljas ja küsi küsimusi. Pärast seda saad mingigi pildi ette, mis valik seal on (ja paar päeva tagasi oli küll sitaks rattaid kohapeal). Kuna sa ei taibanud oma mõõte (pikkus+kaal) öelda, siis on jube keeruline öelda, mida sa üldse võiks proovima minna - vaata, asjalood on üldiselt sedasi, et esimene väljamaa ratas võiks istuda vähe mugavamalt jalge vahel. Hiljem on oskusi veits rohkem ka kehale sobimatumate ratastega sõita (mul näiteks ulatub korraga ainult üks jalg korralikult maha, "karjääri" alguses pole see üldsegi hea "omadus").
Küsi ka igasugu küsimusi kohapeal, teadupoolest pole rumalaid küsimusi tegelikult olemas.
Ja tegelikult soovitan ma sul mingi 2500 eest ratas osta (niikuinii kukud ja lõhud seda), ülejäänu investeeri korralikesse kaitsmetesse, mis riiete all käivad ehk siis eraldisesisvad igasugu tagidest ja kombedest. Näiteks kaitsmevest, liigendiga põlvekaitsmed, kindad ja mingid normaalsed saapad. Kiiver sebi kah. Säherdusi asju võid näiteks Motodepoost ja Biker24'st leida, kus saad ka näppida ja passitada ja lolle küsimusi esitada.
Igasugused kerimised jms on hu*njaa, ma pigem panustaks sellele, et Eesti tõsiseltvõetavamad motopoed ei viitsi sellist sitta endale kaele tõmmata, et Leedu-style ratta pähe määrivad ja selleläbi oma maine rikkumisega riskivad. Võibolla olen ma sinisilmne, aga Eesti on liiga väike koht, et sedasi oma ärile keerata. Alati saad ju garantiitingimusi ka nõuda/küsida/kokku leppida.
Kui tõesti mõistus otsas, siis keegi siit ikka viitsib kaasa tulla kuhugi poodi tilka näppima
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.