Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt
Re: Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt
M4r6us kirjutas:madispilt kirjutas:Pigem see klasside jaotus võiks meil tugineda ringi aja põhjal. See, et mina plaanin tuleva hooaja rajagondlis sõita ei tähenda nüüd kohe seda, et ma olen jõlevälevend. Rookies sõidetaks minust kusagil aeglases kurves läbi. Isegi C klassis sain ma eelmine hooaeg läti vägevatelt ringiga kui ma korra väljasõidu võimalusi nautisin. C klass võiks jäädagi selliste asja armastajate klassiks. Kes tuleb tänava rattaga otse tänavalt rajale, kes tuleb raja gondlis. Kui juba C klassis hakkab asi nii välja tulema, et suudad sõita järgmise klassi viimase maeitea 5-10 mehe aja sisse, siis tuleva hooaja pead sõitma kõvemas klassis. Nõnda toimuks selline loomulik areng. Samas kaoks ka hirm aeglasematel meestel kes on oma ratta ringraja rattaks ehitanud. Kui sa nagunii ei suuda sõita tugevama klassi aega ning oled kohustatud seda sõitma, siis paljud meist läheks hea tundega starti? Mingi aeg sa ei tahagi enam seda teha ja ongi sõitja vähem. Selles mõttes võiks selle klassidesse jagamise natuke ümber kirjutada.
Tegelikult kui nüüd lugeda EMV ja EKV üldjuhendit
http://www.motoringrada.ee/index.php/vo ... ment-2013/
siis juhendi punktis 1.7 kirjas, et kõrgemasse klassi viiakse üle ikka kiired mehed ja minu arusaama järgi pole aeglastel meestel paanikaks põhjust![]()
Pigem peaks muretsema kõrgemasse klassi üleminekut Erkki kes noppis C-klassi esikoha 2012
Tegelikult ei pea ka Erkki muretsema sunniviisilise üleviimise pärast! 2012 oli nii poolik ja lühike hooaeg, et seda punkti ei saa võtta 100%-selt
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.