Uurimus.Kuidas stuntimisega alustada.

Teema algataja
mart211

Re: Uurimus.Kuidas stuntimisega alustada.

Lugemata postitus Postitas mart211 »

krahv88 kirjutas:

Kui kaua sul Mart aega võttis, kui asjad juba enam-vähem hakkasid välja tulema ja kukkumisi juba vähemaks jäi??

Kukkumisi ei jää kunagi väga vähemaks :mrgreen: Õpid uusi asju, siis alati kukud. Aga ülteme, et aastaga sai paljud põhi asjad selgeks(burnout, paar akrobaatilist asja, tagarattal tühikäigul tiksumine, esirattal 20m 40'st meetrist hoovõtust). Ma olin veidi enne sõitnud baigiga ka. Selleks, et rattaga sõbraks saada läheb ikka suht kaua ja ka siis leiab ratas alati põhjust sind seljast maha visata :D . Kui mina austraaliast tagasi tulin ja suurega sõitma hakkasin, oli dima pool aastat suure tsikliga sõitnud ning enne seda veel aasta aega pitbike'ga. Ei ütleks, et ma väga palju maha jäin. Pigem takistas see pask suzuki mu arengut, kui see et ma tühjast kohast alustasin. Seega mina soovitan küll hondaga vaikselt harjutama hakata, kui soovid võime nõu ja jõuga abiks olla, et sõiduisu ära ei kaoks. Me kõik oleme üksinda alustanud, ise üritanud ja katsetanud, seega teame, et tihtipeale üksi platsil kangutada on suht nüri. Seega küsi julgelt ja vastame meelsasti. :bsmile: Sinu suureks eeliseks on juba see, et oled hea ja korraliku ratta valinud. Minu suzukiga ei suutnud keegi sõita ja kui Dima tsikli peale hüppasin oli asi ikka kordades lihtsam :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Stuntriding”