MP 2013
Moderaator: Moded
Re: MP 2013
Ma siiani arvasin, et tsiklinäitusega tegu. Aga kommentaare lugedes jääb tunne, et õllesummer on sinna üle kolinud.
Joomas ja tossamas käite seal või on väike huvi tsiklite vastu ka?
mella kirjutas:Ma siiani arvasin, et tsiklinäitusega tegu. Aga kommentaare lugedes jääb tunne, et õllesummer on sinna üle kolinud.
Mõne jaoks võis see vabalt õllesummer olla, nii mõnigi pääses ju sinna päevaks naise eest plehku. Siiski põhiline olid tsiklid, millede seljas oli lausa lust ratsutada - seal oli neid üksjagu. Customitest ei hakkagi rääkima. Igatahes igati rahul, et käisin ja soovitan teistele ka.
Siinkohal tänaksin ma Motopaksu, kes viitas soodsamatele piletitele - Soomes ostes oleks need 16 eurikut tükk. Teisiti sai eelmüügist ostetud piletitega kenasti ka järjekorrast mööda.
-
- Tänatud: 12 korda
mella kirjutas:Ma siiani arvasin, et tsiklinäitusega tegu. Aga kommentaare lugedes jääb tunne, et õllesummer on sinna üle kolinud.
Absoluutselt mitte. Tegelikult oli eesmärk hoopis modelle vahtida seal.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
õlu jms voolasid ikka pigem laevas ja tagasiteel. kohapeal oli tõesti muud ka teha
laevas sai joogise peaga isegi mingilt soome keskerakonna kokkutulekult läbi astutud, pomisesime et ihana-ihana ja toppisime võtmehoidjaid taskutesse laualt.
võib öelda, et soome keskerakonna ja motomessiga võib rahule jääda. eestis ei kõlba kumbki kuhugi. see aasta oli eksponeeritavate tüdrukute kvaniteet ja kvantiteet ka kõvasti parem, kui eelmine.
ahja, tsikleid näidati ka.
Oli väärt üritus, mitmes aspektis aastate parim. Uudistest tõstaks esile võimalust visata silm peale klassikalisele Honda CB1100-le, mis tänavu Euroopa turule tuleb. Kindel proovisõit, kui kohalik maaletooja seda pakub.
-
- Tsikkel: Zephyr 1100
kotk kirjutas:Taaskord käidud-nähtud, hea customite väljapanek oli. Tagasiteel sai Vikingi söömalaua vabaõlle kraani 8 ühikuga heatarvitatud,mille siiski Moto-Toomas auväärse 10-ga üle lõi
Oli lahe üritus. Pidi ju nulli jooma
-
Kahjuks paljud pildid läksid nihu, aga need mida ehk kannataks näidata, olgu äratoodud:
http://imageshack.us/g/1/9999059/
PS! Joomise, suitsetamise ja naiste pilte välja ei pane praegu. Jäägu mulje, et mingi motikanäitus oli
käisin laupäeval kohal 13:00 ajal ja olin kaine,tegin saalile kiire ringi peale ja läksin koju sest kuidagi mage oli see üritus
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
käisin laupäeval kohal 13:00 ajal ja olin kaine,tegin saalile kiire ringi peale ja läksin koju sest kuidagi mage oli see üritus
Samad mõtted minu peas. käisin pühapäeva hommikul. 2,5 tunniga oli ring peale tehtud.. ja ausalt öelda ei mingeid emotsioone. Aga ju nii peabki praegu vist olema.
nii, mida imet seal peaks olema?

Mõtlesin ka,et mida te veel näha lootsite seal siis ? tsikleid oli , naisi oli , customit oli igast träni müüdi ka , kes tahtis sai ka supercrossi vaadata jne
-
Ärge järgmisel aastal keegi minge - mõttetu koht, näitus igav, jook kallis, naised koledad, lisaks veel paadiga loksumine ja asja eest, teist taga päev raisus.
seal naised polnud koledad,üks pool paljas pikem kena blond naine vahtis mu habet ka ja tsiklitel polnud ka häda midagi,aga ma ei leidnud ride icon riiete müügi paika üles.järgmisel korral peaks ennem kodus järele uurima näitusel olevate rataste tegemise ajaloo ja asjad,osad tsiklid oleks võinud olla keerlevate laudade peal ka
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
Ega polnudki koledad, üritasin lihstalt vingule kaasa elada
Aga selle ühe tibiga seal Bomberite letis oli lahe küll. Varjatud kaameraga oleks uskumatuid reageeringuid saanud. Mõni eakam härra jäi silm punnis üksisilmi vahtima, nooremad mehepojad ilmselt said kõõrdsilmsuse, sest huvitav oli vaadata, aga otse passida ju ei sobinud
Varustuse osas oli Leatherheaveni nurgake väga hea hinnaga põnevat kola täis.
Jäin 100% messiga rahule! Tahtsin customeid näha ja neid oli küll ja küll. Uusi mudeleid sai ka näpitud, seega igati asjalik näitus.
Mõned pildid ka minu kaamerast: https://picasaweb.google.com/1088636186 ... 006/MP2013
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Täitsa lahe oli, vaatamist nii palju et mingil hetkel tundus et ühest päevast jääb isegi et väheks. Vahepeal sai superkrossi vahtides jalga puhata ja näksida, ostsin endale hea rahaga saapad ja kangesti tahtsin ühe tagi ka ära osta mida pärisnaha pähe kummaliselt odavalt pähe määriti, lõpuks ikkagi jätsin ostmata.
seal naised polnud koledad,üks pool paljas pikem kena blond naine vahtis mu habet ka
Mul on selle naise pilt ka kui ta peegli ees seisis Oli tal miski valge räbal ümbr ja kiri all right.
Ma ei saa siia kuidagi pilte. Otse ei saa kleepida?? Appi!
jah ta seal allright kandis oli küll
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
veikemees kirjutas:Sellel aastal jälle käidud. Eesti keelt ma laup. küll ei kuulnud. Slaavi ja neegri keelt oli küll, isegi paaril korral serbo-horvaadi ja saksa segu. Igati rahul, õhtul sai veel LE Bon-is rock kontserdist osa võetud ja täna rõõmsalt tagasi. ÖÖklubis on õlu 6,20 ärge sinna ka minge! Ja messil on kohutav suitsetajate ahistamine, suitsutuppa oli ka järjekord, öhu läbipaistvusest me ei räägi.
Keppi said v ?
väga hoidsin ennast enne tagasi,et Sul ikka lootust oleks
Lp. Härra Sepp. Kepiga käivad vanad jõuluvanad ja tsikliga kukkunud motomehed. Ma käisin ikka motikaid ja möllu vaatamas ja nautimas. Õnneks pääsesin ilma kepita koju tagasi. Kipsi ja kepiga on ju kehva liigelda. Sinu sõnavõtud siin on väga vahvad ja teen ettepaneku, et suvel peaks olema igal foorumi kasutajal kokkutulekutel silt rinnas kasutajanimega. Nagu on poes müüjatel. Muidu ei teagi kellega suhtled. Mitu aastat tagasi Aegviidus Biker.ee aastalõpuüritusel oli ju nii. Minu teada kahjuks oli see ka viimane.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Hehehee! Vimane eestlane, kes seppa ei tea
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
koi kirjutas:Hehehee! Vimane eestlane, kes seppa ei tea
![]()
Eelviimane
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.