Aprilia RSV 1000 R Factory 2004, Erkki

Kasutaja avatar

Teema algataja
Erkki
Tsikkel: Aprilia RSV 1000 R

Re: Aprilia RSV 1000 R Factory 2004, Erkki

Lugemata postitus Postitas Erkki »

Kõigile vastuseks....

Tundub mis tundub aga 189 olen pikk. Kukkumisi oli kolm ja kaks neist olid treeningutel, üks oli Eesti meistrikatel, kvalifikatsioonis :D
Ratas tõi mulle esikoha C-klassis, mis minu jaoks oli suur üllatus kuna polnud varem ringrajasõitu tõsiselt võtnud :)

Mis ma aastaga õppisin: kes tahab õigesti tsikkliga sõita/sõitma õppida, pöördugu härra Hanno Veldi poole. Mine koolitusele korra või kaks, kogemus mis sa sealt saad on rohkem väärt kui see 50-100 euri ;) ( koolitus ei puuduta ainult rada vaid ka seda kuidas tänaval hakkama saada :) )

Reimps: Tänu sinu kokkupõrkele neljarattalisega sain ma endale tagumis pidurisuporti ilma milleta ei oleks asi õnnestunud :)

Mis aga pildil tundub olevat....võin öelda, et idakaarest tulnud rattad on ikka tikutopsi sarnased võrreldes italia iludusega....kõik sõitjad kes mu ratta selga istusid ütlesod, et kuidas sa saad nii suure rattaga üldse sõita :D ..........

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”