Stunt biked
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Stunt biked
-Piilu- kirjutas:mart211 kirjutas:andrezoo9 kirjutas:Ja peale sinu perset on kõik kole ja katkine
Ilu on vaataja silmades. Minu meelest on mu tsikkel "omapärane" ja vb isegi kunstiväärtusega. Püksid ja 8 paari tosse on omaette saavutus
Tehke, mis te tahate, aga minu arust näeb see parasjagu stiilne välja(tsikkel, mitte tossud). Ma juba tükk aega pakun Mardile summat, aga ta ei võta vedu. Tahab ise oma konstantse peavaluga edasi elada.
2500€ ja tule vii ära. Tutikad pidurklotsid ja tutitaks mõra raami juures, lenksu all. Puur on ka pea tutitaks ja korralikult "sisse sõidetud"(loe: Sisse kukutud)
mart211 kirjutas:2500€ ja tule vii ära. Tutikad pidurklotsid ja tutitaks mõra raami juures, lenksu all. Puur on ka pea tutitaks ja korralikult "sisse sõidetud"(loe: Sisse kukutud)
Ja raami saab praeguse seisuga kahes tükis?
prao korvalt on ju terve!
-
Teema algataja
-Piilu- kirjutas:mart211 kirjutas:2500€ ja tule vii ära. Tutikad pidurklotsid ja tutitaks mõra raami juures, lenksu all. Puur on ka pea tutitaks ja korralikult "sisse sõidetud"(loe: Sisse kukutud)
Ja raami saab praeguse seisuga kahes tükis?
Ei veel. Kui soovi on, siis annab korraldada. Täna lasen ära keevitada ja lõhun edasi. Seni kuni lumi tuleb, mis see nohu, köha ja palavik enne kellegile teinud on
426f kirjutas:siin tehakse pitbikega stunti
pitbike ja xt on minu arust vägaerinevad aparaadid
Jagan siis mingit pilti enda masinast millega natukene tegelesin talvel.(enamasti värviga)
-
Teema algataja
Re: Selline asi müügis
toomer kirjutas:
Iseenest hea asi, kuid mis kombel see 2003 aasta mudel on? Esmane regamine vb 2003. kuid mudel tundub ikka vanem olevat. Ma juba korra mõtlesin, et vapsee hea diil
Kellelgi mingit poolikut projekti või mõnda sobivat ratast pole pakkuda ? vahetuseks pakuks nt yz125 2001 krossiratast, või siis 1000euri piires.
-
Minu bike on praegu müügis: http://bike.motors24.ee/vehicles/368079 ... -2001.aspx
Kui tahad odavamat siis uuri FB-s Eesti Stuntriderite grupis, hetkel on päris mitu ratast müügis, Kawa, honda ja isegi Aprilia SXV.
-
Teema algataja
pange siia ka julgelt ülesse, sest otsin ka järgmiseks hooajaks ratast millega saaks oskusi lihvida, fb`d ei oma seega ei näe mis seal toimub. Võib ka pakkuda toorikuid millest midagi tore ehitada, et alguses ootaks odavama otsa aparaate mida ei oleks kahju ribadeks sõita
Aidake nüüd foorumikaaslasel nokk püsti saada
mul vedeleb üks stndikas kuuris.
honda cbr 900rr
kõik olemas mis vaja, väljaarvatud käeg tagapidur ja nüütseks puudub ka üheltpoolt kukkumisraud
kui huvi siis 56238472 reijo
sasss17 kirjutas:Yamaha FZR600R 0.6 r4 74kW 1995a.
Mis sellest arvata?!
Selle rattaga keegi ei harjuta.
Kui karpa masinatest rääkida, siis ainuke variant, mis enam vähem töötab sellel alal on Honda CBR 600 F2 kuni F4.
DiMs kirjutas:sasss17 kirjutas:Yamaha FZR600R 0.6 r4 74kW 1995a.
Mis sellest arvata?!Selle rattaga keegi ei harjuta.
Kui karpa masinatest rääkida, siis ainuke variant, mis enam vähem töötab sellel alal on Honda CBR 600 F2 kuni F4.
Karpat siis tuleks vältida jah?
Kui annab vältida siis pigem väldiks,aga alguse asjaks kõlbab küll.
Honda puhul f2-f4 in nii et mingi võimsam bensiinipump peale ja küünlad ja karpa puhtad hoida ja sõidab tagal küll.Muid vigu ei esine
CBR600 F4i on väga tugev ratas. Ise harjutasin sellega 3 aastat. Mootori, käigukasti ja raamiga probleeme polnud.
sasss17 kirjutas:DiMs kirjutas:sasss17 kirjutas:Yamaha FZR600R 0.6 r4 74kW 1995a.
Mis sellest arvata?!Selle rattaga keegi ei harjuta.
Kui karpa masinatest rääkida, siis ainuke variant, mis enam vähem töötab sellel alal on Honda CBR 600 F2 kuni F4.Karpat siis tuleks vältida jah?
Täpselt
CBR600 F4i on väga tugev sissepritsega ratas. Ise harjutasin sellega 3 aastat. Mootori, käigukasti ja raamiga probleeme polnud.
DiMs kirjutas:CBR600 F4i on väga tugev ratas. Ise harjutasin sellega 3 aastat. Mootori, käigukasti ja raamiga probleeme polnud.
Su vana ratas oli vist müügis ka bikeris
F4 on siis 2000 pluss w?
-
Teema algataja
sasss17 kirjutas:DiMs kirjutas:CBR600 F4i on väga tugev ratas. Ise harjutasin sellega 3 aastat. Mootori, käigukasti ja raamiga probleeme polnud.
F4 on siis 2000 pluss w?
Elu on näidanud, et kui säästad veidi kauem ning saad endale F4i(2001-07 vist), siis sellega säästad närve ja aega kõvasti. Ratas on pea purunematu ja algajale igati sobilik ning Euroopas saab väga normaalse hinnaga stunt juppe.
sasss17 kirjutas:DiMs kirjutas:CBR600 F4i on väga tugev ratas. Ise harjutasin sellega 3 aastat. Mootori, käigukasti ja raamiga probleeme polnud.
F4 on siis 2000 pluss w?
Oli jah müügis ja on juba läinud
F4i - 2001+
mart211 kirjutas:sasss17 kirjutas:DiMs kirjutas:CBR600 F4i on väga tugev ratas. Ise harjutasin sellega 3 aastat. Mootori, käigukasti ja raamiga probleeme polnud.
F4 on siis 2000 pluss w?Elu on näidanud, et kui säästad veidi kauem ning saad endale F4i(2001-07 vist), siis sellega säästad närve ja aega kõvasti. Ratas on pea purunematu ja algajale igati sobilik ning Euroopas saab väga normaalse hinnaga stunt juppe.
+1
Raigo86 kirjutas:Tundub, et ma olen vales suunas liikunud ma loll ehitan endale k3 1000-st
Tean 1 meest kes trikitab sellisega: Angyal Zoltan
Aga muidugi ei ole õige kohe alustada sellega. 1000cc peaks väga agressiivne olema algajale.
-
Teema algataja
Raigo86 kirjutas:Tundub, et ma olen vales suunas liikunud ma loll ehitan endale k3 1000-st
Lihtne ei saa olema, kuid ega see asi lihtne polegi 1000'ga on kindlasti lõbus ikka
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 34 korda
- Kontakt:
DiMs kirjutas:
Korke õudusunenägu
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.