Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
StreetMoto kirjutas:Ei ole see laadija ette nähtud ..........Tsikli peal suure tõenäosusega midagi maha ei põle ja esimene "sabaabndja" oleks ilmselt akulaadija ise, kuigi ta ei pruugi seda teha kui ta piisavalt tark on. Enamasti ei mõju targemale küjesolevale laadijale laadimistsükli ajal stardinupu käivitamine.
........Alternatiivina võid ju proovida käivitamisabi krokodillidega autoakult aga sellisel juhul KINDLASTI MITTETÖÖTAVA MOOTORIGA autoakult. Vastasel juhul võib saada müügiprotseduurist remondiprotseduur.
Kuna sellised laadijad töötavad impulss reziimil siis on ohtlik isegi süüdet sisselülitada kui laadija on ühendatud.
Kuigi vool on väike võib koormuse järsul muutumisel impulsslaadija väljund pinge tõusta üle 18V mis on ohtlik elektroonikale.
Niimoodi viga saanud masinaid on rohkem kui üks.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
amsung kirjutas:Piipz kirjutas:Maanteeamet kinnitas - lähen arki, maksan 60 euri, saan transiitnumbrid, sõidan soome ja kogu lugu, sest auto võetakse siit registrist maha.
Mina sõidaks soome , numbrid/ dokid kaasa ja võtaks eestis maha. soomes arvele ei võeta ju ja tuleb odavam arvatavasti...
Siit tekkis kohe uus küsimus, teatavasti saab auto edasi müüa kaks korda, enne kui see tuleb ARK-is vormistada, niiöelda mitu koopiat ostu-müügi lepingutest.
Kas selline asi on ka võimalik, et kui auto ostetakse enne liisingu lõppemist välja ja pank annab ümbervormistamise paberid, siis enne ARK-i minemist müüakse see juba edasi?
Ning siis, kui auto soomes, tulen numbrite ja paberitega siia ja võtan ta registrist maha? Mul pole ju lammutustõendit?
-
- Kontakt:
Vägarumal küsimus võibolla, aga hakkas lihtsalt huvitama kas selliste kleepsude omamine autol või masinal oleks siis karistatav ?
Näideks:
Calm down, and
F*CK THE POLICE !
Samas fakk pole välja kirjutatud vaid a tähe asemel * ..
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Minu poolt rumal küsimus: Miks peaks keegi seda panema enda autole?
Üldiselt sellised väljaütlemised nagu " f*ck the police " jne näitavad küll ainult ütleja madalalaubalisust... ( ei pea silmas hetkel minim2gnust!!)
Aga muidu juriidiliselt huvitav küsimus...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
karistatav tegu see ei ole, nii palju kui mina tean. Aga kui tööl olen ja sellist kleepsu näen, siis tekib ikka huvi auto vastu
Mind just võeti rajalt maha ja sain noom-noom selle eet, et mul esimene number lamineeritud paberist isetehtud-hästitehtud. Õige kadus kuskil Tallinna peegelsiledatel tänavatel vaikselt töristades ära. Nüüd küsimus aga samast episoodist - kas politseil on side paranenud?
Sest see vanemkomissar küsis küll paugust, kas mul on relv kaasas ja kas ma olen elukutselt see, kes ma olen. Ehk siis jube informeeritud oli. Ei tahaks uskuda, et ta seda kõike mu tuuleklaasilt "Protected by 9mm"-kleepsust välja luges..
Sõps tal muidugi filmis tagaluugilt ühe teise, vähe kollasema kleepsu ära (sepp vähemalt saab must siinkohal aru ), aga ei tekitatudki probleemi, sest põhjuseid oleks olnud umbes 4, mille eest anaalseksima hakata.
Siin mõnigi võmm liikvel, rahuldage mu uudishimu, palun (ja seekord oli kogemus nendega üdini positiivne, aga noh, vana kala oli ka mahavõtjaks, seega tänane ei lähe arvesse)
EDIT: Täpsustuseks, roadblock'i sõitsin, mitte ei võetud kuskil liikluses sabas jõlkudes maha.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
reimps kirjutas:Sõps tal muidugi filmis tagaluugilt ühe teise, vähe kollasema kleepsu ära (sepp vähemalt saab must siinkohal aru
), aga ei tekitatudki probleemi, sest põhjuseid oleks olnud umbes 4, mille eest anaalseksima hakata.
Mis kleeps see sul seal siis on,et probleeme tekitab?
Rumal küsimus - kas Tartus tegeleb keegi autode välisplastdetailide parandamisega? Kuskilt jäi kunagi midagi kõrvu aga no ei tule meelde. Külmaga õnnestus tagaluugi käepideme ja numbritulede liist pooleks tõmmata ja uue eest küsitakse selline summa, mis tekitab põhimõttelist mittetahtmist esindusele maksta.
EDIT: Leidsin sellise firma nagu Finishline OÜ, lubati hakkama saada. Oskab keegi antud firma kohta kogemusi jagada?
4t kolvikomplekt. Õlirõngad on paigas, aga mis järjekorras kaks ülemist rõngast lähevad? Üks on mingist mustast materjalist ja teine hele metalne.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
pontus kirjutas:reimps kirjutas:Sõps tal muidugi filmis tagaluugilt ühe teise, vähe kollasema kleepsu ära (sepp vähemalt saab must siinkohal aru
), aga ei tekitatudki probleemi, sest põhjuseid oleks olnud umbes 4, mille eest anaalseksima hakata.
Rotax kirjutas:4t kolvikomplekt. Õlirõngad on paigas, aga mis järjekorras kaks ülemist rõngast lähevad? Üks on mingist mustast materjalist ja teine hele metalne.
E: Allpool asub õige vastus.

Pihelgas kirjutas:pontus kirjutas:reimps kirjutas:Sõps tal muidugi filmis tagaluugilt ühe teise, vähe kollasema kleepsu ära (sepp vähemalt saab must siinkohal aru
Muhahaaa, tegelikult oli see lause seal üldse selle mõttega, et tekitada küsimusi, noh nagu Facebookis see põhiliselt käib ja kus normaalsed inimesed oma aega veedavad 23/7. A la ütled "oi bljaa" ja siis kõik küsivad "no mis juhtus", siis saad salapäraselt vihjeid edasi jagada või lihtsalt vaikida. Et ennast huvitavamana tunda, noh. Mis te ei teegi siis sedasi pidevalt vä?
Loen mina Rae valla ajalehete ja seal on kirjas, et "Käesoleval aastal... ...suurenenud on prillide kompensatsioon ja ravimitoetus pensionäridele, mis on senise 25 euro asemel 50 eurot."
Ema on mul pensionär, kui 50 eurot antakse, siis ära ikka ei ütleks. Aga ei leia mina internetist sellise asja taotlemise kohta informatsiooni!
Rumal küsimus: kuidas mu pensionärist ema veel sellise info netist peaks välja raalima? Mina ilmselt pikema tutkimise peale saan targemaks... vist.
Rotax kirjutas:4t kolvikomplekt. Õlirõngad on paigas, aga mis järjekorras kaks ülemist rõngast lähevad? Üks on mingist mustast materjalist ja teine hele metalne.
Heledamal peaksid servad kergelt ümarad olema ja see läheb ülemiseks, peaks olema peal ka märk mis märgib ülemist poolt. Tumedama servad peaksid olema täiesti kantis ja see läheb alumiseks.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
zx12r kirjutas:Loen mina Rae valla ajalehete ja seal on kirjas, et "Käesoleval aastal... ...suurenenud on prillide kompensatsioon ja ravimitoetus pensionäridele, mis on senise 25 euro asemel 50 eurot."
Ema on mul pensionär, kui 50 eurot antakse, siis ära ikka ei ütleks. Aga ei leia mina internetist sellise asja taotlemise kohta informatsiooni!
Rumal küsimus: kuidas mu pensionärist ema veel sellise info netist peaks välja raalima? Mina ilmselt pikema tutkimise peale saan targemaks... vist.
Pensionär läheks kohe hommikul kell 8.00 vallamajja ja küsiks järgi, või laisem pensionär helistaks vallamajja ja uuriks
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Ma surfaks natuke internetis ja tõmbaks ühe toreda faili, kus lisaks sellele kuhu pilud, mis järjekorras ja mis pidi rõngad peale pannakse, on kirjas ka pingutusmomendid ja tõenäoliselt veel muudki huvitavat
cheers - naabrisaarlased on täisa toreda õllekeedu retsepti taarameetele välja rääkind...
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Võtan kokku eelnenud 2 vastust, sest koos on need täisväärtusliku infoga: Heledam, ümarate välisservadega rõngas üles ja kindlasti rõngal olev tähistus ülespoole. Tumedam rõngas ülalt teiseks ja samuti tähitus ülespoole. Kui tumedamal ei ole tähistust, siis pead vaatama kummale poole on rõnga väliskülg kaldu. Ainult õigetpidi hakkab ta korrektselt tööle. Vaata ka siia: http://www.riken.co.jp/e/piston/b/b_2.html
Aga kindlasti manual kõrvale, sest ilma selleta sa mootorit korrektselt kokku ei pane. Ja kui sul oleks manual olemas, siis ei küsiks sa seda rõngaküsimust foorumis
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kas selline asi on ka võimalik, et kui auto ostetakse enne liisingu lõppemist välja ja pank annab ümbervormistamise paberid, siis enne ARK-i minemist müüakse see juba edasi??
Mul just see protsess pooleli. Aga panga dokumendid on tähtajaga 1 kuu. Ehk kui kuu jooksul ostad välja siis ei pea vahepeal oma nimele regsma.
-
- Tsikkel: 2005 ZX6R
Kas keegi teab, kas süütelukke saab remontida? Nimelt siis selline mure, et süütelukus ei lähe võti lõpuni sisse ja tänu sellele ei saa keerata locki ega parki on õnnestunud ka võti nii välja saada, et tsikkel töötab
Kui keegi teab mõnda pädevat lukkseppa, kes sellise asjaga jamada viitsiks, siis andke teada. Uut ei ole ostnud, sest seda aastakäiku (1997 cagiva mito süütelukke pole leidnud ja sarnased on 80euri ringis olnud).
Sander12345 kirjutas:Kas keegi teab, kas süütelukke saab remontida?
Nimelt siis selline mure, et süütelukus ei lähe võti lõpuni sisse ja tänu sellele ei saa keerata locki ega parki on õnnestunud ka võti nii välja saada, et tsikkel töötab
Kui keegi teab mõnda pädevat lukkseppa, kes sellise asjaga jamada viitsiks, siis andke teada. Uut ei ole ostnud, sest seda aastakäiku (1997 cagiva mito süütelukke pole leidnud ja sarnased on 80euri ringis olnud).
Kui välja mõtled kuidas sellel lukul südamik kätte saada, siis edasi on lihtne. Ilmselt on mingid alumised muugid kõverad. Need välja ja töötab edasi.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Sai lolli peaga käidud täna Viimsi Statoili harjapesus ja kurat nüüd on päris rõvedalt auto plastikdetailid ära kriibitud ja ka värvil oli jutte päikesevalguse käes. Ei enam lähe harjapesusse vaid ainult käsipesulasse. Kas nüüd vahatamine aitab nendest kriimudest lahti saada või mingi poleerimispastaga vaja üle käia... oskab ehk keegi mõnda head kohta Tallinnas soovitada kuhu pöörduda. Krt oli vaja ronida sinna üldse
-
- Tsikkel: Honda Hornet
- Tänanud: 1 kord
motoratsutaja kirjutas:Sai lolli peaga käidud täna Viimsi Statoili harjapesus ja kurat nüüd on päris rõvedalt auto plastikdetailid ära kriibitud ja ka värvil oli jutte päikesevalguse käes. Ei enam lähe harjapesusse vaid ainult käsipesulasse. Kas nüüd vahatamine aitab nendest kriimudest lahti saada või mingi poleerimispastaga vaja üle käia...
oskab ehk keegi mõnda head kohta Tallinnas soovitada kuhu pöörduda. Krt oli vaja ronida sinna üldse
On kellelgi veel sarnast juhtumit olnud harjapesus? Sain just uue sileda auto.
in4r3k kirjutas:motoratsutaja kirjutas:Sai lolli peaga käidud täna Viimsi Statoili harjapesus ja kurat nüüd on päris rõvedalt auto plastikdetailid ära kriibitud ja ka värvil oli jutte päikesevalguse käes. Ei enam lähe harjapesusse vaid ainult käsipesulasse. Kas nüüd vahatamine aitab nendest kriimudest lahti saada või mingi poleerimispastaga vaja üle käia...
oskab ehk keegi mõnda head kohta Tallinnas soovitada kuhu pöörduda. Krt oli vaja ronida sinna üldse
On kellelgi veel sarnast juhtumit olnud harjapesus? Sain just uue sileda auto.
Milleks te üldse ronite sinna?? ainult survepesu kui vaja ja kui ei piisa sellest siis saab käsipesulasse minna.
Kumb läppar on parem/vastupidavam?
- HP Pavilion G6 15.6" kannettava G6-2215
- Packard Bell EasyNote TE 15.6"
Esimene on teisest 50 euri kallim.
Tänud ette!
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Kuna need läpakad on samas kategoorias kvaliteedi mõttes (entry-level e. kodukasutajad), siis lähtu oma kõhutundest.
Mõlema garantiid teeb niikuinii üks ja seesama firma Eestis, seega kaotada nagu pole midagi
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Tuono kirjutas:Kumb läppar on parem/vastupidavam?
Tänud ette!
Hoiaks neist mõlemist näpud eemal. Vastupidavus ei ole see sõna.
mx77 kirjutas:Tuono kirjutas:Kumb läppar on parem/vastupidavam?
Tänud ette!Hoiaks neist mõlemist näpud eemal. Vastupidavus ei ole see sõna.
Mul kestis odavam HP 5 aastat.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
HP puhul on normaalsed läpakad EliteBook, Probook ja mignil määral vist ka Envy. Aga hind on siis ka normaalne
Packard Belli puhul on kõik üks ja seesama...
Ostan Soomest ja hind max. 400euri!
http://www.gigantti.fi/catalog/tietokon ... ietokoneet
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Piipzu poolt nimetatud äriklassi arvutid kannatavad ka second-händina ostmist. Ise ostsin ebayst Elitebooki ja väga rahul.