Läti litsents

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Re: Läti litsents

Lugemata postitus Postitas kaval »

Merca kirjutas:

Kasutaja Kaval möllas eelmine talv EMF-iga poisi nr. pärast ja võttis Läti litsentsi. Annab kindlasti head infot.

jaa nii see oli,lätlane annab listensi kui on ee emm ehvist saadud nende poolne dabro(seadust neil mulle näidata selle kohta polnud,et poeaksin kelleltki luba küsima,föderatsioonide vaheline vaikiv kokkulepe),et sa neile võlgu ei ole ja üldse heas kirjas(mida mina ei ole kuna avaldan oma arvamust kõva häälega)ja see isandatele ei meeldi.minul lõppes see eelmise hooaja jama sellega,et litsens tühistati lätis ja see vend Janis Baunis kes tegi mulle selle sai veel mingi karistuse a,la kohtuniku litsensi peatamine,sest Janis genereeris ise mingi läti isikukoodi poisile(loll muidugi)elukoht on mul Riias olemas(seda nõudsid minu käest).
aga võid ka vabalt võtta ühemdust klubiga mille nimi on KArmid Karlid,seal eesotsas olev naisterahvas(nime ei mäleta) tegeleb selle läti litsensi majandusega ja arvan,et saad sealt abi !
Mina otsustasin,et sel aastal ei võta üldse litsensi kuna äkki paaril eestikate etapil sõidame vbl.Parema meelega sõidame hobikrossi sarjas kus on normaalne seltskond asja orgunnimas,puu alati täis ja puudub nõue mingile mõtetule litsensile mis ei anna muud kui risustab rahakotti,sel aastal on üplatkaadri asemel ee emm ehvi litsens paber lipaka peal :wack:
ei viitsi rohkem hetkel kribada

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”