Koolitused kuluosavaldkonnas
-
Teema algataja - Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Koolitused kuluosavaldkonnas
Jätkuvalt on avatud registreerimine kuluosakoolitusele - eriti vajalik on see uustulnukatele, kes alles esimesi aastaid tsikli seljas kulgemas. http://www.skymoto.ee on vajalikud registreerimislingid. Aga...
...mõned registreerunud on avaldanud huvi ka nn jätkukoolituse võimalikkuse osas. Jätkukoolitus oleks järg praegusele kuluosakoolitusele ehk praktiline järg baasteadmistele. Jätkukoolitusel võtaks ligi juba reaalse tsikli, räägiks põhitöövõtetest, tööohutusest ja "iseenda kaitsest", töövahendite käsitsemisest, ajaks mootorit ringi ja vaataks otsa klappidele ning mootoriketile, kontrolliks ja reguleeriks klapivahed jne. Eraldi peatükk on kindlasti pühendatud tsikli elektrile - teooria ja mõõtmine. Mul on piinlik kuulata inimese juttu, kes räägib mulle oma tsikli pingeregulaatori mõõtmisest, mis koos targa sõbraga tehtud aga paraku ei tee absoluutselt vahet voolul ja pingel. Teen koolitusel puust ja punaseks ning selgitan nähtamatut vool/pinge/taksitus fenomeni paralleelnäidete abil igapäevaelust. Lisaks vaataks üle need kohad, kuskohast ja mis meetodil saab mõõta tsikli laadimissüsteemis vajalikud voolud ning pinged. Kindlasti tuleb mul veel miskit meelde kui oma kogutud "ulmenäidiste" kasti sobran aga esmaselt on vaja selgeks saada, kas sellise koolituse vastu oleks huvilisi.
Toonitan, et asi on mõeldud neile, kes ei tunne end teemas kindlalt. Kes juba 10 aastat kodugaraazis remontinud, nendel peaks asi endil selgeks saanud olema. Arvamused...?
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.