Tee mis tahad, ratta ma ostan...lõpuks...
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Tee mis tahad, ratta ma ostan...lõpuks...
Ahfrsk kirjutas:Veel nii palju, et mõte baigist oli mul esimese asjana peas ainult tänu sellele, et ma olen noor ja esimene ratas võiks ikka äge ja edev olla.
Esimese rattaga tegelikult alles õpid alles sõitma, seega pea silmas, et igas olukorras peaks sina pigem rattast üle käima kui ratas sinust. Suvaline 600 cm2 masin suudab sinu tänased oskused (kui sa just väga andekas pole) ülitõsiselt proovile panna. Oma esimese sõidukiga õpid tegelikult tsiklit valitsema ja tema käitumisest aru saama - autokool annab vaid niiplju, kui vajalik eksami sooritamiseks. Usu, et seda pole just palju. Teiseks saad oma esimese tsikli peal selgeks, millise masinaga sa tegelikult sõita tahad. See võib olulisel määral erineda tänasest ettekujutusest. Samas, mõned ostavad oma esimese tsikli ja sõidavad sellega pea-aegu igavesti.
Ütled, et oled noor. Kui noor täpselt? Kas sa liiklusseadusest tulenevate nõuetega ikka tuttav oled? Uuest seadusest johtuvalt on "täis A" vanusepiiriks 24.
vt. http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=8 ... 0&p=589985
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.