Biker.ee moded
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Biker.ee moded
Mnjah, minu tagasihoidlikku arvamust mööda pole vaja hobiinisejatele midagi seletada, esimese "värdja" puhul hoiatada ja teise puhul bann, õhk saab palju puhtam ja foorum meeldivam- sitahais ju tuulutatakse toast välja, mitte ei hoita sees?! Mõistan soovi hoida demokraatlikku joont, aga Suzumeni nime juures märge "mode" ja pasapritside püüdlikult liikmetena hoidmine on liiast.
Ühes varasemas teemas öeldi otse välja, et ka moded ei suuda omavahel koostööd teha, see paistab ebameeldivalt välja ka foorumist. Ehk oleks aeg motokal või adminidel luhvtitada modede ridu ja panna kokku tiim, kes näeb asju ühtmoodi ja hoiab foorumi sellisena, nagu omavahel kokku lepivad? Praegused tatipriside röögatused peletavad arvestatava hulga asjalikke tsikliste siit eemale.
Ja ettepanekust hakata iga liigutust kellelegi põhjendama. Olen ise tegev ühe umbes sama suure foorumi modereerimisel võin öelda- loll mõte! Tublimatel modedel koguneb aastas tuhandeid (kui mitte kümneid tuhandeid) modereerimisliigutusi, ning lisada veel paar liigutust per modereerimine + tatipritsidele kümnete meilidega seletuste andmine (vähemaga üks korralik prits ei lepi) oleks juba loomapiinamine. Foorumi müügiosa kasutamine on võimalus, mitte kohustus. Tahad müüa, siis tee omale reeglid selgeks ja käitu vastavalt Kui ei ole seda teha viitsinud, siis pole mõtet suurele vennale kaebama minna.
Keegi eelpool ütles, et oleks huvitav näha millised need tatipritsid välja näevad. Olen mõned (mitte siit foorumist) välja raalinud ja vaadanud- just sellised nad välja näevadki nagu ühelt tatitorult ootaks- düstroofilised tattninad, kes füüsise puudujääke kompenseerivad online ülbitsemisega. Tuttav loomariigistki- argus ja ebakindlus põhjustavad agressiooni, rotimõõtu krantsilt pureda saada on palju tõenäolisem, kui taani dogilt.
EDIT: Mella, ka foorumlaseks olemine on vabatahtlik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.