Biker.ee moded

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Motopaks kirjutas:

Oma poste olen ma küll kustutanud :D

Seda ma arvasingi :mrgreen:

sylla kirjutas:

Sheepfoldi postitusi lugedes jääb mulje nagu tegelane tahab olla vastuvoolu kuseja (nn dissident), kes on erand ja kelle kohta üldsusele kehtivad reeglid ei käi. Mees, tegelikkus on see, et sa oled järjekordne virisev eit.

Räägid motofoorumi kehvast sisust ja ise toodad kõige aktiivsemalt sisu "Ajaviiteks" alamfoorumisse? Say wut? Kindlasti ka igapäevaselt oled sa täpselt sama nõme nagu siin foorumis - ainult virised ja hädaldad, kui s*** valitsus on, kui s*** elu on, kui s*** kool on ja üldse, kui s*** kõik on. Arvatavasti toodab sinusugune stereotüüp ka poole postimehe/delfi kommentaariumide sisu.

Mine tee endaga midagi või nagu ise välja käisid, ära käi siin enam. Vastik on lugeda käega vastu rinda taguvat suhtumist "Kuhu MINU postitus kadus? Mul on p*hhui heatahtlikest foorumitavadest. Selgitage! Ma nõuan vastuseid ja ma nõuan neid KOHE!"

Pff.

Oleks minu teha, ma bänniks sinusuguseid rõõmuga siit.

Täpselt, teemakohane postitus . Teen ettepaneku kasutaja "sylla" viivitamatult modeks määrata.

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”