Biker.ee moded

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Siit avalik pöördumine Motopaksu poole.

Teed äkki Sina selgeks, kes Su meeskonnast on hoogu sattunud ning selgitad, millise suva järele elu foorumis siis lõpetuseks käib? Kõik minu muud „väärtusetud“ postitused on alles ja postitus, mis vastas 100% foorumi reeglitele, on ilma selgitusteta kustutatud. Kas sellest tuleb aru saada sedasi, et mida rohkem jama suust välja ajad, seda tublim foorumi kasutaja oled ning kohe kui jutus on mõte, siis see kustutatakse? Kas see on üks osa Sinu strateegiast? Kas foorum peakski olema lihtsalt üks mülgas, kus tegija on see, kellel on rohkem postitusi teemades rumalad küsimused ja Mhhh naiste eelistused? Mäletan foorumit ajast, kui siin räägiti asjalikku juttu mototeemadel. Kas see aeg on pöördumatult otsas? Kas motofoorum on lõppenud?

Motofoorum ei ole lõppenud. Biker.ee on mootorratturite kommuun, milles osalejad saavad oma igapäevast motojuttu ja meelelahutust jagada ning nautida. Igasuguseid muid teemasid on tõesti palju, aga ju siis on olud sellised. Ega me National Geographic polegi, kuhu artikleid pool aastat ette valmistatakse. See on ikka selline iisim koht. Aga teemad võiks ikkagi motondusega seotud olla küll, jah. Väljaarvatud need töö ja aitamise teemad. Neist on palju kasu. Aga nüüd asjast...
Moded toimetavad ja kustutavad teemasid vastavalt foorumi reeglitele ja sama teen ka mina. Kui postitusel midagi viga pole, siis ei näe ma ka põhjust selle kustutamiseks. Paraku on aga iga kustutamise taga ikkagi midagi, mis foorumi reeglitega vastuollu läheb. Ja vahes ei pane suures emotsioonidekeerises postitaja ise tähelegi, et midagi valesti läks.
Nagu ka muide sinu viimane ja paljud viimased postitused.

Mina ei tea, et meie modede seas mõni värdjas oleks. Samuti olen mina mode ja mina ka värdjas ei ole. Vähemalt hääled mu peas kinnitavad seda.

Aga tead! Vanarahvas on tark. Ja ega nad muudmoodi vanad olla saakski. Ja juba nemad teadsid, et kuidas küla koerale, nii koer külale.

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”