Biker.ee moded → Avalik pöördumine Motopaksu poole
Avalik pöördumine Motopaksu poole
Piipz kirjutas:Kui keegi tunneb, et talle on liiga tehtud … Misiganes probleemid õhus on, püüame need kõik koos ära lahendada.
Võimsad sõnad! Aga ühelgi model pole olnud piisavalt mune, et natsa rohkem kui nädala jooksul midagi öelda.
-PitBull- kirjutas:Natuke palju pole kohe värdjaks hakata sõimama?
Tegelikult ei ole. Kui kõrgesti austatud, rahvameelne ja õige käitumisega mode võib siin avalikult talle tundmatuid selliselt tituleerida, siis ma ei näe ühtegi põhjust, miks mina ei võiks mode kohta selliselt öelda
zx12r kirjutas:Enamik kainelt mõtlevaid inimesi ilmselt nõustuksid, et kõik sinu postitused võiks ära kustutada.
Selleks, et sa võiksid rääkida enamusest, peaks sul olema mõõdetavaid tulemusi. Võin kihla vedada, et seda sul ei ole. Seega on su väide labane pläust!
P.S. Ära kustutatud postitus oli kindlasti üks nendest, mis ei liigitu kategooriasse „kõik sinu postitused“
yeekim kirjutas:Kas Sul' savi pole
Minul on küll täiega SAVI, miks Sinu postitus ära kustutati(ja mida see sisaldas)
Mulle meeldib Su suhtumine. Aga ei, antud juhul ei ole savi, sest keegi värdjas on arvanud enesest rohkem kui ta tegelikult väärt on.
Siit avalik pöördumine Motopaksu poole.
Teed äkki Sina selgeks, kes Su meeskonnast on hoogu sattunud ning selgitad, millise suva järele elu foorumis siis lõpetuseks käib? Kõik minu muud „väärtusetud“ postitused on alles ja postitus, mis vastas 100% foorumi reeglitele, on ilma selgitusteta kustutatud. Kas sellest tuleb aru saada sedasi, et mida rohkem jama suust välja ajad, seda tublim foorumi kasutaja oled ning kohe kui jutus on mõte, siis see kustutatakse? Kas see on üks osa Sinu strateegiast? Kas foorum peakski olema lihtsalt üks mülgas, kus tegija on see, kellel on rohkem postitusi teemades rumalad küsimused ja Mhhh naiste eelistused? Mäletan foorumit ajast, kui siin räägiti asjalikku juttu mototeemadel. Kas see aeg on pöördumatult otsas? Kas motofoorum on lõppenud?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.