maaletoomine
-
Ace'r
Jah, viimane kirjeldus on täiesti õige.
Tegelt on Tallinna ARK teinud kõik selleks, et sa saaks oma tsiklit pikalt mööda linna seljas tassida, kui just ei taha räigelt seadust rikkuda. Räägin oma kogemusest:
Tõin mina Saksast bemmi, sõitsin 2 nädalat nagu õige mees kunagi: Transiitnumber, TÜV kehtis kuni 2007, rahvusvaheline roheline kaart pealekauba.
Lähen mina eelmisel reedel kella 4 paiku Tallinna ARK-i.
1. Näitan angaaris üle, saan tüübikinnituse OK
2. Võtan registreerimise järjekorra numbri- OK
3. Maksan riigilõivu 1300+25.-
4. Registreerin ära, vahetan transiitnumbri meie pisikese plaadikese vastu ja HUIAKK! P...s! Siit maalt olen potensiaalne (proovi korra veel) seaduserikkuja.
Kell on 17.05
5. ARK-is asuv kindlustusagent suletakse kell 5, ARK on lahti 6-ni. Kindlustusest saaks osta ka numbrialuse, et samas kohe number külge keerata. Ja siis otse lähedalasuvasse ülevaatusesse (ratas seljas loomulikult)
6. Panen oma uue numbri tasku ja sõidan ilma numbrita mööda linna numbrialust otsima. Lõpuks leian Mustamäe Salome Autost 40.- eest aluse. Nüüd kruvin numbri külge ja võin rahulikumalt ringi kimada ja kindlustust otsida.
7. Kindlustus Talleksi majas, ERGO on kõige soodsam.
8. Kell 18.58 sai ka ülevaatus edukalt läbitud

Tegelt on Tallinna ARK teinud kõik selleks, et sa saaks oma tsiklit pikalt mööda linna seljas tassida, kui just ei taha räigelt seadust rikkuda. Räägin oma kogemusest:
Tõin mina Saksast bemmi, sõitsin 2 nädalat nagu õige mees kunagi: Transiitnumber, TÜV kehtis kuni 2007, rahvusvaheline roheline kaart pealekauba.
Lähen mina eelmisel reedel kella 4 paiku Tallinna ARK-i.
1. Näitan angaaris üle, saan tüübikinnituse OK
2. Võtan registreerimise järjekorra numbri- OK
3. Maksan riigilõivu 1300+25.-
4. Registreerin ära, vahetan transiitnumbri meie pisikese plaadikese vastu ja HUIAKK! P...s! Siit maalt olen potensiaalne (proovi korra veel) seaduserikkuja.
Kell on 17.05
5. ARK-is asuv kindlustusagent suletakse kell 5, ARK on lahti 6-ni. Kindlustusest saaks osta ka numbrialuse, et samas kohe number külge keerata. Ja siis otse lähedalasuvasse ülevaatusesse (ratas seljas loomulikult)
6. Panen oma uue numbri tasku ja sõidan ilma numbrita mööda linna numbrialust otsima. Lõpuks leian Mustamäe Salome Autost 40.- eest aluse. Nüüd kruvin numbri külge ja võin rahulikumalt ringi kimada ja kindlustust otsida.
7. Kindlustus Talleksi majas, ERGO on kõige soodsam.
8. Kell 18.58 sai ka ülevaatus edukalt läbitud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.