Tanel Leok
Moderaator: Moded
Re: Tanel Leok
kaval kirjutas:2stroketaliban kirjutas:Alati on võimalus minna ja sõita ise paremini
kindlasti ka sõidaks kui oleks sellise töö valinud,sest siiani valitud töödega olen kindlasti eu.s esi kolmikus
Sellest ongi jube kahju, et istud ja närveerid ilusa ilmaga pühapäeval teleka ees ja vaatad kuidas Tanel Leok ees minema saab ja siis lõpuks seitsmendale kohale pidama jääb samas kui siinsamas Eestis on nii mitmeid mehi kes võiksid rahulikult seal esimeste kohtade ja tiitli pärast võidelda kui ei oleks vanamehel papp otsa saanud ja tööle pidand minema.
Jaanus K kirjutas:kaval kirjutas:2stroketaliban kirjutas:Alati on võimalus minna ja sõita ise paremini
kindlasti ka sõidaks kui oleks sellise töö valinud,sest siiani valitud töödega olen kindlasti eu.s esi kolmikus
Sellest ongi jube kahju, et istud ja närveerid ilusa ilmaga pühapäeval teleka ees ja vaatad kuidas Tanel Leok ees minema saab ja siis lõpuks seitsmendale kohale pidama jääb samas kui siinsamas Eestis on nii mitmeid mehi kes võiksid rahulikult seal esimeste kohtade ja tiitli pärast võidelda kui ei oleks vanamehel papp otsa saanud ja tööle pidand minema.
Ehk oskad mõne nime lisada? Mul küll meelde ei tule? Ilmselt ei sõida nad siinsamas Eestis?
No üks mees on siin just üleelmine postitaja hr. kaval ja ma arvan et iga teine-kolmas delfi või postimehe neti kommenteerija ja mõnedki minu tuttavad kui väheke jooki võtavad. Samas on muidugi hea, et kõik need tublid inimesed MM-sarjas kaasa ei sõida vaid siin koduses eestis maailmatasemel ettevõttlust arendavad ja riigile suurimad maksumaksjad on.
Jaanus K kirjutas:No üks mees on siin just üleelmine postitaja hr. kaval ja ma arvan et iga teine-kolmas delfi või postimehe neti kommenteerija ja mõnedki minu tuttavad kui väheke jooki võtavad. Samas on muidugi hea, et kõik need tublid inimesed MM-sarjas kaasa ei sõida vaid siin koduses eestis maailmatasemel ettevõttlust arendavad ja riigile suurimad maksumaksjad on.
Härrad ei näinud su peent irooniat läbi.
Lapsest saadik seda ala näinud ja selle sees olnud inimesena on mul mõneti teine arvamus asjast kui siin eelpool arvatud.
Eestis selliseid sõitjaid kes võiks sõita ligilähedale Tanni ka kehvematele tulemustele hetkel pole ja eelnevalt pole olnud, va. ehk omal ajal Andres Krestinov. Etteruttavalt, loodan väga, et peatselt keegi jõuab sinna noorte näol.
Kuid reaalselt kui rääkida siin kellestki, kellel on papp lõppenud kuid kes oleks võimelised sama kiiresti sõitma, siis palun väga need nimed, kuulan ka huviga uudiseid eesti motospordi lähiminevikust.
Sellistes oludes sõitmine on loto anyway. Paar pisikest asjakest, mingi kinnikiilunud jalaraud või pori täis kinnas ruineerub kogu sõidu hetkega. Cairoli polnud ka poodiumil, Ferris tegi head sõitu kuid samuti kadus. Jne.
Mina isiklikult tahaks ka näha sama Tanelit kes aastaid tagasi zolderis Evertsi ja Tortelliga olid teise planeedi mehed. Kui ettevõtluses saab riske maandada erineval moel, siis võidusõidus paraku riskid kipuvad ise maanduma. Mis enamasti tähendab teate isegi mida. Tanel on olnud seda tüüpi ettevõtluses tipptasemel ehk MM-il 11 aastat. Seega veidi pikemalt investeerimine nö. on täitsa mõistetav selles plaanis.
Kuidagi raske on aru saada inimestest kes iga asja peale sajatama kukuvad. Isegi oma lemmikspordiala meie kõige parema vastu puudub igasugune austus !
Kulla Kaval, igaüks sõidab nii nagu ise tahab. Kui Tanelie tiimile see ei meeldi ja samas Tanelile ka ei meeldi kiiremini sõita, eks siis tehakse vastavad valikud. Sellepärast aga ei jää ühelgi eesti kutil MM -ile saamata. Kohti on küll sõitjale kes sõidab sama ringiaja välja. Paraku aga võib Tann tulla ka täna ja poepilliga sõita siin kõigile ringi sisse.
-
Teema algataja
Siin on kirjas et vigastas esimeses sõidus jalga ja seetõttu ei saanud teist sõitu sõita nii nagu oleks soovinud.
http://www.msport.ee/index.php?page=64&id=1166
Tegelikkuses on Tanel ilmsel kõige rohkem pettunud, et viimasel etapil kaks head sõidualgust nii headeks lõpptulemusteks ei vormistunud. Teise stardi alguses tundus küll, et nüüd on Tann saanud soovitud stardi ja astub oma teed (nagu varasematel aastatel sarnastes tingimustes Bellpuigis, Loketis, Faenzas jne) kahjuks seekord nii ei läinud, väike segav jalavigastus ja rajal sellised tingimused et lihtsalt pidevalt pead jalaga toetama. Sellegipoolest oli mees terve sõitu pidevalt TVs ja pidi finišhijooneni võitlema, et hoida Concalves ja Cairoli selja taga. Kui Tanel otsustaks karjäärile joone alla tõmmata siis ei näe küll kedagi kellele Eesti motofännid võiksid lähiajal telerist samamoodi esikohal sõites kaasa elada ja keda noortele eeskujuks tuua. Priit Rätsep ja Gert Krestiinov on küll tublid sõidumehed aga MM etappidel stabiilselt Taneli tasemel sõitmiseni on nendelgi meestel vaja veel kõvasti tööd teha ja ka omajagu õnne. Ilma Leokita ei suuda ka parima tahtmise juures selle aasta Eesti MXdN tiimilt kõrget kohta loota. Aga õnneks nagu näitas Brasiilia etapi mõlema sõidu algus võib optimismile kalduv inimene Tanelilt veel poodiumeid ja Eesti koondiselt head tulemust oodata küll ja seoses sellega ka ennast raja äärde kohale vedada ja oma mehele/tiimile igal võimalusel kaasa elada.
Lihtsalt vähe keema ajab kui motospordi foorumis ka arvatakse et äsja MX-1 GP etapil sõitu juhtinud ja 7. kohaga lõpetanud mees võiks sellise etteaste peale pillid kokku pakkida.
racerx kirjutas:Kuidagi raske on aru saada inimestest kes iga asja peale sajatama kukuvad. Isegi oma lemmikspordiala meie kõige parema vastu puudub igasugune austus !
Kulla Kaval, igaüks sõidab nii nagu ise tahab. Kui Tanelie tiimile see ei meeldi ja samas Tanelile ka ei meeldi kiiremini sõita, eks siis tehakse vastavad valikud. Sellepärast aga ei jää ühelgi eesti kutil MM -ile saamata. Kohti on küll sõitjale kes sõidab sama ringiaja välja. Paraku aga võib Tann tulla ka täna ja poepilliga sõita siin kõigile ringi sisse.
Kuldsed sõnad
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
ˇmnjaa kutid,kõik mis räägite on puhas kuld aga kahjuks see on minu arvamus ja seda ei suuda ka keegi muuta,tegelt on ikkagi nii,et Tanel on tõesti kõva sõidu mees jne.aga kahjuks on tema aeg möödas kuna noored tulevad peale ja tallavad temast lihtsal mööda ja nii seeeee on !solvuge,karjuge ja nimetage mind kuidas soovite aga paraku tuleb elus teha valikuid ja lava laudadelt õigel ajal maha astuda eesriide taha ja alustada oma tarkuste jagamist noortele.
peace kutid
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
kaval kirjutas:ˇmnjaa kutid,kõik mis räägite on puhas kuld aga kahjuks see on minu arvamus ja seda ei suuda ka keegi muuta,tegelt on ikkagi nii,et Tanel on tõesti kõva sõidu mees jne.aga kahjuks on tema aeg möödas kuna noored tulevad peale ja tallavad temast lihtsal mööda ja nii seeeee on !solvuge,karjuge ja nimetage mind kuidas soovite aga paraku tuleb elus teha valikuid ja lava laudadelt õigel ajal maha astuda eesriide taha ja alustada oma tarkuste jagamist noortele.
peace kutid
Põhimõtteliselt olen sama meelt hr. "kavaliga" ja samas ei ole kaa... selles osas olen jah, et äkki oleks vaja tõesti noori hakata õpetama Tannil??? Kuid kes siis see keegi teine Eesti kiirem oleks tekib küsimus? Aga seda ju hetkel pole, saan ka aru et vigasena kiirust ei areta, ka see on tõsi nii et... ei oskagi muud öelda siinkohal, et ravigu ennast 100% terveks ja proovigu uuesti ette trügida! Ka Villopoto ja Reed on maoli praegust, kas nemad siis ka peaks lõpetama või mis??? JA kolima eesriide taha???
Olen Tannile hoidnud pöialt kogu aeg ja Aixile samuti, kahju on et nende tehtud töö ei kanna veel seda kõrgemat vilja mida me omal väikesel Eestimaal ootame kõik neilt! Kuid lootus sureb viimasena vist...

kaval kirjutas:ˇmnjaa kutid,kõik mis räägite on puhas kuld aga kahjuks see on minu arvamus ja seda ei suuda ka keegi muuta,tegelt on ikkagi nii,et Tanel on tõesti kõva sõidu mees jne.aga kahjuks on tema aeg möödas kuna noored tulevad peale ja tallavad temast lihtsal mööda ja nii seeeee on !solvuge,karjuge ja nimetage mind kuidas soovite aga paraku tuleb elus teha valikuid ja lava laudadelt õigel ajal maha astuda eesriide taha ja alustada oma tarkuste jagamist noortele.
peace kutid
Erilist rahu sellise jutu peale teha on nüri. Katsu aru saada Kaval, et krossi sõidetakse meelkõige sellepärast, et meeldib. See kas tuleb keegi ja sõidab mööda, mis siis ikka tore on kui kõik areneb. See, et sõita maailma top 10 stabiilselt on väga hea valik eluks, eriti kui selle eest makstakse.
Võib olla tõesti sul Kaval on kutsumusega töö, st sa teed oma igapäeva tööna just seda mida sul kõige rohkem meeldib elus teha. Kui see nii on siis sul peaks olema ka üsna lihtne mõista kõike eelnevat.
Vastasel juhul, ei saa ma jätkuvalt aru, miks sa motokrossi teemadel soovituslikke kommentaare jagad inimestele kellele see ala on elukutse.
-
- Tsikkel: Honda 900 CBF
- Tänatud: 4 korda
Nii ühe s6idu tulemuste p6hjal öelda,et Tanel peaks krossist loobuma on ilmne v6hiklikus ja liignne emotsionaalne ülepingutus.Sest inimene s6idab,ärge unustagem,maailma tipus ja siin avaldab m6ju vähimgi eba6nn,vigastus v6i tehniline probleem.Tanel on saavutanud häid tulemusi väga erinevatel radadel ja koos igati mastaapse konkurentsiga.See,et Tanel langeb poodiumilt välja ei tähenda veel tingimata eba6nnestumist ja p6hjust arvata,et nüüd pensile minek.See andekas s6itja on praegu meie parim esindaja MM,muidugi ka hoogu meie teistele poistele MM l ja 6nne,mida tehnikaspordis nii väga vaja on...
jäme kobra kirjutas:Nii ühe s6idu tulemuste p6hjal öelda,et Tanel peaks krossist loobuma on ilmne v6hiklikus ja liignne emotsionaalne ülepingutus.Sest inimene s6idab,ärge unustagem,maailma tipus ja siin avaldab m6ju vähimgi eba6nn,vigastus v6i tehniline probleem.Tanel on saavutanud häid tulemusi väga erinevatel radadel ja koos igati mastaapse konkurentsiga.See,et Tanel langeb poodiumilt välja ei tähenda veel tingimata eba6nnestumist ja p6hjust arvata,et nüüd pensile minek.See andekas s6itja on praegu meie parim esindaja MM,muidugi ka hoogu meie teistele poistele MM l ja 6nne,mida tehnikaspordis nii väga vaja on...
oh sind ussikest,olen aastaid jälginud MM-i ja ei tee järeldusi ühe sõidu põhjal ahh pohh lähen teise alamfoorumisse "mehed kes parasjagu joovad" ja jätan teidm omapäi arutama kes on eesti kõvem motomees
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Täna Prantsusmaal toimunud etapil, siis Tanelile 15. koht.
rootsi 1 sõit 6 koht , rada suht mudane , kui üldse kusagil võita siis nüüd teises sõidus võiks ju
Tanel ja teised Team Estonia kandidaadid mürasid ühistreeningul. Väike galerii: http://motorsport.ee/?id=gallery&n=1134
-
- Tsikkel: Honda 900 CBF
- Tänatud: 4 korda
Tanel tegi Lieropis kõva sõitu.Esimeses sõidus 13 kohalt neljandaks ja teisel sõidul 9 kohalt kolmandaks,mis tagasid etapi kolmanda koha.Hea oli jälle Tanelit MX 1 poodiumil seismas näha.Oleks startides rohkem õnne olnud võinuks esikoha peale võidelda.
Mõlemas sõidus cairolist 5sek kehvem ringi aeg , esikoha võimalustest siin küll väga rääkida ei saa
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Väga äge on ikka vaadata eestlast, oma meest, niimoodi sõitmas.
Edu Tanel!
Hullu rsk ikka panevad. Tundub et hakkab sukiga sõbraks saama ja tervis ka enamvähem. Kõva!
http://sport.postimees.ee/971600/tanel- ... sadulasse/
Tea kas see on hea uudis või mitte, ja mis saab Gepast - kinga?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Ei tea jahh, vahetab tiime nagu teine mees sokke. Minu meelest ei ole küll päris hea näitaja.
Oli ju 2-aastane leping Suzukiga..ehkki ilmselt jäid talle püstitatud eesmärgid täitmata sellel hooajal.
Mäletan, et tiim rääkis poodiumikohtadest jms.
Suzukiga oli 1+1 leping, mis näeb ette et peale esimest hooaega on võimalus ringi vaadata. Ei ole tähtis kas tiim jäi Taneli pakutuga rahule või mitte ja tegelikkuses ei ole see enam tähtis ka, sest uuel lepingul on allkiri all. MVR-D Route 77 Energy on tegelikkuses vana Motovisioni team, vahetunud on nii sponsorid kui ka rattamark, kuid ainus mis loeb on see, et see meeskond on viimane meeskond üldse, kes nii öelda Privateer teamina on jõudnud MM etapi kõrgeimale astmele, toona juhtis tsikli sinna astmele ei keegi muu kui Tanel Leok. Ja kuna nad nüüdseks kasutavad ka Honda mootorrattaid, siis ma ei usu ealeski et Tanel selliste valikuvõimaluste olemasolul oleks tahtnud veel aastakese selle Suzukiga sõitma. Mitte et nüüd öelda, et Suzuki kehv on, lihtsalt arvan, et Express sobib paremini Hondale, nii passatka kui ka iseloomuomaduste pärast.
Minu arust positiivne samm Taneli poolt (Y)
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
paha-paha
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
Kes veel ei tea, siis selline hea uudis.
http://sport.postimees.ee/1081462/mm-sa ... eesti-tiim
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.