Võistlus!!!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Paul

Lugemata postitus Postitas Paul »

keegi võiks sis seal pilte ja ka väikseid videosi teha
siis saaks need ka pärast vaadata kes seal ei saand millegi pärast käia

Teema algataja
unknow911

Lugemata postitus Postitas unknow911 »

ilmselt tuleks ka "linna peale chillima" rolleriga!
Võistluse koha pealt mõtlen natsa veel, et kas võtta osa!

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Üle pika aja ka üks teema millele on nagu mõtet vastust postitada.
Üritan kohale tulla, kuna variaator hetkel väga kulunud siis ei usu et midagi suurt seal ära teen, aga pullipärast võib osa ikka võtta.
Ega see abipolitsei Kullo kardi ringi õpetaja juhuslikult pole?
70ccm Malossi Mhr Team, Aprilia area 51, Tõnis Vanaselja.
Aprilia RS250 , CB600F HORNET

Teema algataja
funkybmx

Lugemata postitus Postitas funkybmx »

to kämbu kle on jah see kullo vend...lisage mind sis enda msni listi kes võtavad kuidagi osa...linna peale sõitma tulge ikka seda vanemad ei keela..ja see võib suht kaif olla :D

Teema algataja
korkz

Lugemata postitus Postitas korkz »

Olen tulija...Masinaks Aprilia sr50 racing ;)

Teema algataja
funkybmx

unknow911 kirjutas:
ilmselt tuleks ka "linna peale chillima" rolleriga!
Võistluse koha pealt mõtlen natsa veel, et kas võtta osa!
kle aga oleks vaja teada saada seda kas tuled ja kui ei osale ole vähemalt kohal, KÕIK KES TAHAVAD PROOVISÕITU TEHA ENNEM REEDEST VÕISTLUST TULGE NELJAPÄEVAL (12.05.05) KELLA 16:30 SAKU SUURHALLI ETTE SEAL SAAME KOKKU JA LÄHME FK KESKUSESSE KUS OODATAKSE MEID JA LASTAKSE SÕITA!!!
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Tulen ka naljapärast võistlen korra :) Eks vaatab, kes veel kaasa kutsutud saab!
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Homme kl 16:30 suurhall :wink:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere

Teema algataja
funkybmx

hetkel on andnud oma sõna 12 osavõtjat kes sõidavad ja mõned kes tulevad vaatama, kas tõesti ei ole keegi enam huvitatud???
kasvõi teie sõbrad tallinnast??
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

funkybmx kirjutas:
hetkel on andnud oma sõna 12 osavõtjat kes sõidavad ja mõned kes tulevad vaatama, kas tõesti ei ole keegi enam huvitatud???
kasvõi teie sõbrad tallinnast??
kui tagarehvi alla saan, siis tulen chillima küll, aga Qingqiga ple mõtet rajale küll tulla.

lempzu@hotmail.com
Kasutaja avatar

WsaN

Lugemata postitus Postitas WsaN »

Ega keegi Sakust läbi ei viitsi hüpata?
Enne võistlust ma mõtlen...tahaks ka vaatama tulla, aga oma masin ei võimalda hetkel seda. :cry:
Kui keegi viitsib, siis
msn: wsan@hot.ee

Teema algataja
Daredevil

Lugemata postitus Postitas Daredevil »

Palun v6tke mind keegi peale suurhalli eest. V6tke lisa kiiver palun. Kes oleks nii lahke ,siis helistage 50329282, sest tahax v2ga n2ha, mis toimub. Palun tehke k6ne ennem 4-ja. ette t'nades... slinki... :roll:

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Treening tundus suht kihvt, võimsus nagu vägapalju rolli seal ei mänginudki, pigem kurvikiirus, mis minul kuidagi väga aeglane võrreldes teistega oli.

Aga tahtsin rääkida hoopis sellest, et kui sõitsime saku suurhalli juurest fk rajani, siis mehed sõidavad jalgratta teed pidi autodest mõõda.
No kurat te rääkite siin maine kujundamisest ja ma ei tea millest veel, enamus inimesi on foorumis sellised, et aga mina ju ei kihuta, aga tegelt teevad igasugu lollusi, arvestades et seal jalgratta teel oli kruus ja kui ratas oleks alt ära läinud oleksite praegusel hetkel rahulikult kusagil kamaz veoauto all kinni ja arvatavasti seda teksti siin enam ei loeks.
Siis veel herr Kristjan kellel oli niiväga vaja eesolevast dziibist mõõda minna et teda üldse ei huvitanud et vastassuunas sõidab auto, tema sõidab rahulikult vastas suunas aga teine auto tuleb kusagil poole küljega kraavis.

Jalgratta teel te tohite sõita küll, aga kurat te seal teistest mõõduma peate, sellise tempoga te nende rolleritega üle kuu aja vastu ei pea.

Minumeelest kihutage palju tahate, aga ärge tehke selliseid lollusi, otsige mõni täiesti inimtühi tee või kardirada ja tiirutage palju tahate, pea asi et te teisi ohtu ei sea.
Õnneks ma teiega linnas kokku ei saanud, muidu võiks arvatavasti romaani kirjutada teie seiklustest.
Aprilia RS250 , CB600F HORNET
Kasutaja avatar

kribu

Lugemata postitus Postitas kribu »

kamooooooon tõnis. aga linnas toimuvast saaks kirjutada enamgi kui romaani. see oli raju:D väga bro
Kasutaja avatar

wumwum

Lugemata postitus Postitas wumwum »

hea üllatus oli see , et sai teha mopeedi lube :twisted:
aga jah kui linna sõiduks läks siis oleks võinud ikka koos minna mitte et te oma 6-8 rolleriga läksite ees minema ja siis me põhimõtteliselt otsisime 3 teid linnas taga ( btw ma ei näind teid kristiines)
Delta->Aprilia SR 50 DiTech[2001]->Aprilia RS 125 [2006]
Pilt

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

hea üllatus oli see , et sai teha mopeedi lube
Homme saab teha lube seal? Või sai täna teha või mis dela on?

Teema algataja
funkybmx

niisiiis räägin tänasest päevast...

Treening oli suht huvitav seal oli 10 rollerit korraga rajal ja mingeid kokkupuuteid ei olnud, kõik sujus ilusti, aga see sinna sõit oli jah natuke liiga riskantne...muidugi see jätkus. Peale treeningut ja lubade tegemisi võtsime suuna linna kuna kõik ei saanud kohe sõiduteele pöörata jäid maha ja ei näinud et me statoili läksime. Jõudsime ilusti kristiinesse, muigugi natuke kimasime ja lasime slalomit autode vahel kus liidriks oli kristjan ja sis keegi kelle nime ei mäleta enam (125ccm CPI) ja kristiines lõbutsesime ja helistati menti (väidetavalt) ja sealt oli kiire lahkumine, samuti hakkas kristiine parklas üks auto meid taga ajama:D (see oli koom) mina läksin alumisele korrusele parklas peitu osad sõitsid linnas Radisson SAS-i juurde.
Seal sis natuke istusime sõime jäätist ning läksime nõmmele, muidugi see oli kahtlane miks aga igaljuhul jälle olid mingid ummikud ja järjekordselt sõitsime jalgratta ribal kust sõitsime ikka paljudest autodest mööda võiks õelda sadades. Siis kui jõudsime sinna järve selveri ette sis läks 125ccm cpi kuskile kaotsi ja sõitsime sealt natuke edasi kuni tegime peatuse ja selle peatuse ajal sõitis üks auto meile ette ja hakkas õiendama (tal on kasutaja ka siin foorumis) ning tundis huvi kas me tahame surma saada?.. niisiis edasi sõitsime korralikult näitasime suunatulesid ja puha (mida me ennem ei teinud) ja õhtu lõppes sellega et kõik läksid oma teed!!!
muidugi oli huvitav päev aga kuidas küll reede lõpeb ei tea kuna tegu on veel 13 reedega sis on veel kahtlasem...tehke load ära sest sinna võistlusele tulevad mendid ning ajalehe reporterid!!!

Teema algataja
funkybmx

gangsta kirjutas:
hea üllatus oli see , et sai teha mopeedi lube
Homme saab teha lube seal? Või sai täna teha või mis dela on?
jah sai täna teha ja saab ka homme aga kes tulevad tegema või tegid võtke pildid kohe kaasa!!!!

bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

KAs seal on vaja enda rollerit lubade tegemiseks või on seal mingi koha peal
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

[quote="funkybmx"]niisiiis räägin tänasest päevast...

Treening oli suht huvitav seal oli 10 rollerit korraga rajal ja mingeid kokkupuuteid ei olnud, kõik sujus ilusti, aga see sinna sõit oli jah natuke liiga riskantne...muidugi see jätkus. Peale treeningut ja lubade tegemisi võtsime suuna linna kuna kõik ei saanud kohe sõiduteele pöörata jäid maha ja ei näinud et me statoili läksime. Jõudsime ilusti kristiinesse, muigugi natuke kimasime ja lasime slalomit autode vahel kus liidriks oli kristjan ja sis keegi kelle nime ei mäleta enam (125ccm CPI) ja kristiines lõbutsesime ja helistati menti (väidetavalt) ja sealt oli kiire lahkumine, samuti hakkas kristiine parklas üks auto meid taga ajama:D (see oli koom) mina läksin alumisele korrusele parklas peitu osad sõitsid linnas Radisson SAS-i juurde.
Seal sis natuke istusime sõime jäätist ning läksime nõmmele, muidugi see oli kahtlane miks aga igaljuhul jälle olid mingid ummikud ja järjekordselt sõitsime jalgratta ribal kust sõitsime ikka paljudest autodest mööda võiks õelda sadades. Siis kui jõudsime sinna järve selveri ette sis läks 125ccm cpi kuskile kaotsi ja sõitsime sealt natuke edasi kuni tegime peatuse ja selle peatuse ajal sõitis üks auto meile ette ja hakkas õiendama (tal on kasutaja ka siin foorumis) ning tundis huvi kas me tahame surma saada?.. niisiis edasi sõitsime korralikult näitasime suunatulesid ja puha (mida me ennem ei teinud) ja õhtu lõppes sellega et kõik läksid oma teed!!!
muidugi oli huvitav päev aga kuidas küll reede lõpeb ei tea kuna tegu on veel 13 reedega sis on veel kahtlasem...tehke load ära sest sinna võistlusele tulevad mendid ning ajalehe reporterid!!![/quote]

Kõvad tegijad midagi pole öelda pange samas vaimus edasi. :shock:
Mudakoll

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

funkybmx kirjutas:
edasi sõitsime korralikult näitasime suunatulesid ja puha (mida me ennem ei teinud)
Selle lause, ja ültse selle pika postituse peale kadus küll igasugune lootus ära, et rolleri meeste mainet saaks kuidagigi tõsta :shock:

Teema algataja
BlueDog

Lugemata postitus Postitas BlueDog »

Ja sellega tekitate endale super hea maine ka veel...

Teema algataja
funkybmx

bilabong kirjutas:
KAs seal on vaja enda rollerit lubade tegemiseks või on seal mingi koha peal
seal pole vaja millegagi sõita ta annab sulle mingi lehe kus paned ristikestega õiged vastused ja vsjoo

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Minge praalige oma "suurte saavutustega" eeskirjade rikkumise alal kuskil mujal. Biker.ee ei ole see koht! Jälle tõstatub päevakorda teema rollerite foorumi sulgemisest... Ja seekord toetan mina seda igati. Kui ikka mõsitust veel peas ei ole, siis oleks teil paras kolmekaga sõita.

PS. Nii kaua laiate, kui mõni vähe karmim autojuht teil nahad kuumaks kütab ja rolleri võtmed kanalisatsiooni viskab. Siis jooksete ruttu isade juurde abi paluma.
Kasutaja avatar

kribu

lõpetage ära see mopi vendade laimamine. ise teab igaüks mis teeb

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

õpetage ära see mopi vendade laimamine. ise teab igaüks mis teeb
Loe kõigepealt biker.ee foorumi reeglid läbi ja siis tule siia sõna võtma.

Teema algataja
funkybmx

Fazer kirjutas:
Minge praalige oma "suurte saavutustega" eeskirjade rikkumise alal kuskil mujal. Biker.ee ei ole see koht! Jälle tõstatub päevakorda teema rollerite foorumi sulgemisest... Ja seekord toetan mina seda igati. Kui ikka mõsitust veel peas ei ole, siis oleks teil paras kolmekaga sõita.

PS. Nii kaua laiate, kui mõni vähe karmim autojuht teil nahad kuumaks kütab ja rolleri võtmed kanalisatsiooni viskab. Siis jooksete ruttu isade juurde abi paluma.
ega ma selle tekstiga ei ürita mingit kõvat meest mängida et ma rikkusin reegleid, ma lihtsalt rääkisin mis oli ja juhtus, no tõesti bikeritel on suuremad saavutused seda teavad kõik!!! aga jah tõesti biker.ee ei ole selline koht kus arutada kes on kõvem;) niiet peace
selle rolleri teema sulgemine on ju natuke imelik, sest rolleristid kes tahavad muljeid vahetada või hädadele vastust saada seda ei saa seda mujal teha.
Ega see tänane päev ei olnud tõesti ilus tegu...
Kasutaja avatar

kribu

v**u. pange see rolleri foorum siis juba kinni. mida te ähvardate.
ja mis kuradi maine? igaüks kujundab oma maine ise. see et mul siin kasutaja on, ei tähenda et hommikul ummikus ei tohiks autode vahelt süstida jne. lõpetage see mõttetu jauramine ära 1 kord

Teema algataja
BlueDog

Lugemata postitus Postitas BlueDog »

Ma kujutan ette juba mis pilguga mind vaatama hakatakse... Kavatsen homme rolleri osta ja olen ka eeskujulik liikleja ,aga nende väikste põrsaste pärast jään ka mina halva pilgu alla ja ma pakun ,et ma pole ainuke kes sellises olukorras on...

Selliste asjade eest tuleks KÕRVAKIIL anda...
Kasutaja avatar

kribu

ja pealgi ajab mind närvi see et rolleri kutte mingi sõimatakse jne. t*** mingi bike vend laseb hullu autode vahel ei tehta kottigi.
põhiteema on et mopivennad ei kõlba kuhugi .
Suletud

Mine “Rollerid”