Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
Re: Linke, pilte ja videosid
võll kirjutas:kki kirjutas:Ma kunagi sõitsin mootorrattaga sellepärast, et autot ei olnud
Homohäire
Sorry OT eest, aga seleta nüüd lollile..
Juuresolev pilt (paar lehte tagasi) meenutas mulle mu enda olukorda, kui ei saanud valida ilma, kui kuhugi sõita vaja oli ja see ei ole seotud pildil näidatud ratturiga. Mul polnud muud sõiduvahendit peale mootorratta, mis osa sellest mind nüüd homoks teeb? Midagi muud, peale argumenteeritud selgituse ei oota... Kui oma väite ära suudad põhjendada, siis , muul juhul
ja.. kes teisele ütleb, see tavaliselt ise on
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Mõeldi ilmselt seda,et keegi sõitis mootorrattaga,kuna autot EI olnud.Teisisõnu...kui oleks auto olnud,siis ta oleks autoga sõitnud.
Parandage kui valesti aru olen saanud öeldust
Nii ongi, eesti keel on suht imeline, kui on vaja jutu mõtet valesti välja lugeda. Su see algne lause ütles minu jaoks suht otse, et "t***, autot pold, pidin tsikliga sõitma", seega..
Ja mulle meeldib sedasi keeleliselt ajudesse käia inimestele. Täna näiteks langes üks mu ohvriks, kui küsis ühe hääletussedeli täitmise juures: "Kas ennast võib ka panna?"
kki kirjutas:võll kirjutas:kki kirjutas:Ma kunagi sõitsin mootorrattaga sellepärast, et autot ei olnud
Homohäire
Sorry OT eest, aga seleta nüüd lollile..
Tuginedes lause lõpus olevale smailile, lugesin su lauset nii: "Kuna kunagi autot ei olnud, olin sunnitud mootorrattaga sõitma, mis oli kohutav ja kurvastav ja halb ja kole ja vastik ja naised mind ei tahtnud ja vihm sadas näkku ja tuul puhus ja see tegi mind nukraks ." -Ehk siis tsiklisõitu põlgavalt. Sealt ka selline kommentaar.
Kuna tegemist on biker.ee foorumiga siis nokkimine käib asja juurde
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
Võiks ju kõik kirja panna nagu riigiteatajas, et kõik üheseltmõistetavam oleks, ilma emotsioonideta aga...mis tast ikka, midagi teemasse ka
Et kõik ikka aru saaksid, olgu veel öeldud, et moslemite vastu ei ole mul midagi. Vaadata ainult huumori kontekstis. Vabalt võin enda üle ka nalja teha.
kki kirjutas:Et kõik ikka aru saaksid, olgu veel öeldud, et moslemite vastu ei ole mul midagi.
Mul küll on. Galil näiteks.
reimps kirjutas:kki kirjutas:Et kõik ikka aru saaksid, olgu veel öeldud, et moslemite vastu ei ole mul midagi.
reimps kirjutas:kki kirjutas:Et kõik ikka aru saaksid, olgu veel öeldud, et moslemite vastu ei ole mul midagi.
Gustavi kild parem ikka, saab üle müüri neile äsada
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
Vana ajab oma õigust lihtsalt tikutulega taga. Audit võibolla isegi peedistas, aga micra puhul ma väga viga ei näegi. Endale keeratakse tihti samamoodi ette peale raua tänava sauna, enne kreutzwaldi risti. seal ka sõidurajad teevad sellise jõnksu et inimesed saaksid paremale pöörata oma reast. Aga tihti monkeyd lasevad sauna juurest tulles vasakust reast otse paremasse enne foori.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Uskumatu vend see Viktor! Kohe tundsin, kuidas käsi rusikasse tõmbus seda videot vaadates. Ei tea, kui laps vales kohas sõiduteele astub, kas ta laseb siis ka hooga üle?
Oi kuidas tahaks, et see Viktor tuleks rusikaid käiku laskma mu peal...
selle micra mehega....
see on majaka tänaval TEKO ees kus mingi hetk teevad söidurajad jönksu paremale . seal on niinimetatud esimene rada parkla pikalt ja löpus keeravad teine ja kolmas rada - esimesele ja teisele . köik on ametlik . mingi aeg oli isegi märk üleval et rajad teevad jönksu. kui uuesti vaatad siis näed et seal on ähmased jooned .
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
K2bi kirjutas:selle micra mehega....
see on majaka tänaval TEKO ees kus mingi hetk teevad söidurajad jönksu paremale . seal on niinimetatud esimene rada parkla pikalt ja löpus keeravad teine ja kolmas rada - esimesele ja teisele . köik on ametlik . mingi aeg oli isegi märk üleval et rajad teevad jönksu. kui uuesti vaatad siis näed et seal on ähmased jooned .
Aga vähe haige see vend vist ikka on. Kui sa vaatad seda videot, siis ta sõidab suht pikalt sama kiirusega kui Nissan ja just enne seda jõnksu kohta kiirendab järgi jõudmiseks. Pealegi normaalne autojuht suudab ka niipalju muid liiklejaid vaadata, et tõmbaks antud situatsioonis (Nissani juht võis tõesti neid olematuid reamärgistusi mitte märgata) vasakule, seal ruumi küllaga.
Loo moraal on see, et kui ühe selliga pidevalt sellised asjad juhtuvad siis pole mees ise normaalne. Ma sõidan ka mingi 30 000 aastas, sellest 80% pealinnas ja situatsioone on iga päev aga plekimõlkimisi pole olnud.
Eks see on ainult aja küsimus, mil kutt mingi vale venna auto ära rihib.
Võtan vastu panuseid: Bemmi-Kristjan vs Mersu-Viktor.
Arve nr PS-iga küsimise peale, minimaalne panus 100€. Tagasitootlikkus 1%, ülejäänu võtan sebimiskuludeks.
Avastasin moblast paar kevadist pilti. Ülikorralik transpordilahendus.
https://picasaweb.google.com/1005288757 ... directlink
Huvitav, et selle auto pamper kõver on. Mitte, et selles midagi imelikku oleks aga lihtsalt
-
- Tsikkel: V-Strom AL4
- Tänatud: 1 kord
-PitBull- kirjutas:daub kirjutas:Maailmalõpueelne ilmaennustus
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0954_n.jpgÜks veel
![]()
![]()
Krt. täna tinutasime terve hommikupooliku, et "viimast korda" ja "oleks lõbusam vastu võtta".... aga kell juba mitu ning mida pole, seda pole
RRRC
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
maha magasid, oli juba ära, nüüd on uus maailm
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.