Youtube ja teiste huumorivideote lingid siia teemasse :)
-
- Tsikkel: DL1000 / KTM 690 / Beta 125
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 43 korda
Re: Youtube ja teiste huumorivideote lingid siia teemasse :)
Nuki kirjutas:tundub, et leimpspoiss hakkas postitusi korjama. (väike saladus, ühe postituse alla saab mitu linki ka panna ning ka oma postitust muuta)
Kahjuks peale Sinu teemakohast postitust ei saa ma enam enda viimaseid sisestusi kokku liita.
Eks eri foorumites ole reeglid erinevad ja arvatavasti on selle saidi moderaatori(te)l võimalus need postid kokku tõsta ning juhtida minu tähelepanud foorumireeglite rikkumisele.
Postitusi korjama?
Kas siin jagatakse postituste arvu järgi mingisuguseid auhindu?
Antud teema ei ole küll kõige parem näide aga sisutihedamate/asjalikemate teemade juures ei liida teatud vahega lisatud postitusi kokku kuna sellega võib kaotsi minna info (kui sirvitakse ainult "lugemata poste"). Eks sellest lähtuvalt ole välja kujunenud harjumused ja teadupärast on inimene oma harjumuste ohver.
Vabandan siiral kui kraapisin kuidagi Sinu või mõne kolmada osapoole hinge.
Kui Sina, moderaatorid või keegi kaaskannataja soovib sellekohast vestlust jätkata või juhtida minu tähelepanu mõnele aspektile mille peale ise ei tule siis võib seda OT vältimiseks teha PM teel.
Peace
Et jääda vähegi teemasse jagan teile juba vaikselt klassikaks muutuvat teost:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.