Yamaha tdm 850 -97 Jargo → Re: Yamaha tdm 850 -97 (Mootori remont)-Jargo
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Yamaha tdm 850 -97 (Mootori remont)-Jargo
margus014 kirjutas:Tean ka nende TDM'ide õlitarbimisest midagi. Õigupoolest olen sellest lugenud ja kõik väidavad eranditult, et kõik TDM'id vötavad mingil määral õli (normaalne pidi olema 250-1000ml/per 1000km).
Vot huvitav. Meil ka peres naisterahva kasutuses 98 TDM juba üsna mitu aastat. Täneseks on läbisõiduks veidi üle 80000km ja õlivõtt on olnud pidevalt u. 300g 6000km peale
Ja veel, et mina küünalde vahetuseks küll radikat ei puutu. Väga ilusti tulevad külje peale välja. Mul on selleks võti lihtsalt selline, mis on just nii pikk, et kui selle paika panen, siis teise otsa käib padrunvõti otsa ja kui asi lahti, siis saab selle eemaldada ja kõik ilusti külje peale kätte.
eerikkarts kirjutas:, kui surveastmed jamad ja tagasi neid ei saa ...
Mõõda enne tegevust surveastmed üle, märgi ülesse.
Et lihtsalt vahemärkuseks, et surveaste ei ole meil ju muutuv suurus eks. See mis sul jamaks läheb ja mõõdikuga mõõta saab on ikka kompressioon. Surveaste iseloomustab ju maksimaalse ja minimaalse põlemiskambri mahu suhet ja see ju ei muutu. Ilmselt polnud see uudis.
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.