Kawasaki gpx 600r!

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
blacktiger

Kawasaki gpx 600r!

Lugemata postitus Postitas blacktiger »

Tere!
Leidsin ühe motika! Tahtsin uurida natuke mis sellest arvatakse. Kas tasuks osta v mitte. Ja mis hinna kohta arvate?

Link on muidu siin http://bike.motors24.ee/vehicles/375758 ... -1996.aspx

Aitähh.

Teema algataja
blacktiger

Re: Kawasaky gpx 600r!

Hmm tänud sõbralikuse eest ;)
Kuna ise ei jaga baikidest tuhkagi mõtlesin uurida inimestelt kes sellest vähe rohkem jagavad.

Teema algataja
Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Vaevalt keegi oskab pildipõhjal tehnilist seisukorda hinnata :bsmile:

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

blacktiger kirjutas:

Hmm tänud sõbralikuse eest ;)
Kuna ise ei jaga baikidest tuhkagi mõtlesin uurida inimestelt kes sellest vähe rohkem jagavad.

Olen sõbralik tegelikult. Aga nii ka ei saa siklit osta selle järgi, mis teistele meeldib. Naist ju nii ei vali ega võta?

Sellest jutust ma loen enda jaoks välja sellise tõlke:

Uus tagumine rehv (pirelli). -> Väga hea
Õli vahetatud koos filtriga muidugi. -> Väga hea
Uus kett koos hammakatega. Uus aku. Uued küünlad. Spidomeeter vahetatud. -> Väga hea
On kukkunud. -> Väga laialivalguv kirjeldus - kukkuda saab koha peal külje peale, kukkuda saab suurel kiirusel eurokraavi sõites jne. Ehk siis - kas kosmeetilised vead või on esiamordid kõverad või midagi suuremat viga.
On seinud juba pikalt ja vajaks karpade puhastamist ja sünkroonimist. -> Miks seisnud ja kui pikalt? Aastaid kuuri räästa all seismist lumehangedes ja vihma käes ei ole parim valik tsikli jaoks.
Olen pannud küll lisandit mis peaks karpasid puhastama aga juu nad ikka päris mustad. -> Tore, lisand võttis karpa sees sodi lahti, sodi ujus natukene ringi ja ladestus tagasi omale kohale. Nurkadesse kogunenud sodi ei liigutanud ka end lisandi peale. Lisand on mõttetu variant kui juba sordi karpades sees.
Töötab ilusti. -> Vt järgmine punkt - kas see vastuollu ei lähe?
Pöörded muidugi kõiguvad kuna nagu mainisin juba karpad suht umbes. -> Pöörded võivad kõikuda ka muudest asjadest. Näiteks karpade vaakummembraanid pooletoobised - augud-mõrad sees, välja veninud ja servad katki-lahti ( uued maksavad tõenäoliselt selle tsikli enda hinna juba ). Lihtsalt puhastamine ja sünk ei pruugi olla lahendused ega ravi.
HIND EI OLE KIVIST! Tee oma pakkumine! -> Tegu võib-olla nii p***s tsikliga, et võid pakkuda suvalist hinda ja selle minema viia :) Omanik ei viitsi enam vaeva nähagi putitamisega, kuna iga uus saadud kogemus on suurepärane annus frustratsiooni ning kallutab suitsiidile...

Minu mõtted asja kohta.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Teema algataja
blacktiger

Tänan ;)
Nii põhjaliku analüüsi poleks osanud oodata :)
Hakkan kohe uurima miks seisnud ja kuidas kukkunud :)
Tänud veelkord!

Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

Lisaks kõigele, mis hästi mainitud sai, võiksid ehk vaikselt arvestada ka seda, et tegu pole just kõige õnnestunuma Kawa mudeliga. Päris palju on olnud juhuseid just selle mootori vigaste nukkade ja käigukastidega. Soovitan olla väga tähelepanelik ja kriitiline, kui midagi nendes piirkondades väga hästi ei tundu olevat.

Kk

KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I

timoriik
Tsikkel: mõned on

Lugemata postitus Postitas timoriik »

Oli mul kunagi selline GPX. Tühikäigul tegi jubedat kolinat (nagu kohe kohe jookseb kokku). Aga muidu töötas, ja sõitis päris hästi.

Teema algataja
blacktiger

Re: Kawasaki gpx 600r!

Mis sellel kolises siis.. Need samad nõrgad nukad?

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Kulla GPX ostja - küsimus "mis sellel kolises" ei ole siinkohal üldse määrav. Sina ei osta esiteks sama ratast ja vaevalt, et see vastus sulle mingit meelrahu pakuks. Kõik seda tüüpi Kawad kolisevad tühikäigul tänu laiale ülekandeketile, millel puudub pinguti. Minu soe soovitus sinu erinevatest küsimuste ja küsimuse püstitusest lähtudes: osta endale järgmise hinnaklassi ratas, mis kordades muretum, sest sa ei jaksa/ei oska neid vanu raipeid vajadusel remontida. Kui raha napib, siis jäta praegu ostmata, vii end kurssi natuke motomaailmaga ja võta teema mõne aja pärast taas üles. Kui aga kõikidest minu soovitustest hoolimata on hirmus kihk midagi kohe ära osta, siis tee seda selle põhjal, mis su enda kõhutunne ütleb ja mis sulle meeldib. Ja oma esimese eksemplari peal saadki oma kogemuse ja head ning vead teada - foorumi kaudu ei oska keegi adekvaatselt ravida ja niipalju kui on inimesi on ka arvamusi.

edit: Ahsoo - ja mis puutub sellesse konkreetsesse GPX-i, siis sellise olemuse ja välimusega rataste eest peaks minu meelest juba natuke rohkem küsima. Sellised arhailised disainilahendused hakkavad lähiaastatel jõudma ajajärku, kus hind peaks taas tõusma hakkama. Neid rattaid ei osteta enam selleks, et leida endale "väga odav esimene ratas", vaid selleks, et sul oleks miskit erilist.

Ma võiks ka öelda, et ärge jumala eest ostke endale 2001 ja üles GSX-R mudeleid, sest sellel on karteripõhja õlipunni keere juba nõrga konstruktsiooniga. Kas see mõjutab mõnd ostu ja linnapilti? Ja kui tõsine see mure seal tegelikult on see sõltub peamiselt kuidas varem õli vahetatud on.

Viimati muutis StreetMoto, 29 Nov 2012, 08:58, muudetud 1 kord kokku.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

cossie
Tsikkel: B-12T
Tänanud: 136 korda
Tänatud: 71 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas cossie »

Oli ka mul selline mõned aastad tagasi. Madala pöördega ragises mootor kergelt, aga see oli arvatavasti nukakett. Karpa membraanidest olid mul kaks tükki katki, aga pöörded ei ujunud, lihtsalt käis laisalt pöördesse. Tõepoolest pole kõige õnnestunum kawa mudel. Mind kunagi teele ei jätnud, aga ei pakkunud ka erilisi emotsioone, ainult väga illegaalsetel kiirustel ratta seljas püsimine :) Piltide järgi tundub kukkudes vigastatud olema ainult sumps ja süütemängu kaas, ei midagi mis sõitmist segaks, isegi pidurihoovad on terved. Samas see on ainult pildi pealt nähtav. Mul murdus kukkudes lenks pooleks, aga heebel jäi terveks näiteks. Edu igatahes :bsmile:

https://www.facebook.com/M3G-182376025137021/
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Kasutaja avatar

t2g
Tsikkel: zx6r suure R-iga

Lugemata postitus Postitas t2g »

StreetMoto kirjutas:

Ma võiks ka öelda, et ärge jumala eest ostke endale 2001 ja üles GSX-R mudeleid,

Maailma parim ratas... gsxr ikka 8) aga gpx mul oli ja esimeseks rattaks pole viga selle raha eest. Ma ostsin endale gpxi kui olin 16 ja muffigi tegelikult ju ratastest ei teadnud ja retsisin seda mingi 2 aastat aga jagu ei saanud. :mrgreen:

Kasutaja avatar

t2g
Tsikkel: zx6r suure R-iga

Lugemata postitus Postitas t2g »

ühesõnaga tahtsin öelda,et ok ratas ... Kui oled ka 16 muidugi. Ära osta seda, see on räme peldik kui aus olla!!!

SuzuMel
Tsikkel: Suzuki TL1000S
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas SuzuMel »

Enda esimeseks lääne rattaks oli ka GPX. Tol ajal suht ok, enam vist sellisega sõita ei viitsiks :) Aga jah, tühikäigul kolises hirmsat moodi aga minek oli suht hea iseenesest ja ei meenu, et peale hoolduse midagi tegema oleks pidanud. Ja kui mälu ei peta, siis vist järgmine omanik oligi Timoriik :)

Teema algataja
blacktiger

Sain nüüd natuke infot et on mõned kosmeetilised vead. Sumpad natuke kraapse saanud ja tuuleklaas päris kriibitud, kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] ka pisivigu.. laisk eeltöö on tehtud enne värvimist.
Hooldused pidavat olema tehtud.

Aga aitäh abistamisest :)
Pean nüüd nuputama kas on seda vaja v mitte. Samas kui nad varsti hind tõusevad siis võiks ta ju olla :)

p6rguline
Tsikkel: vn 1500

Lugemata postitus Postitas p6rguline »

lugupeetud meenutajad

.. kümme aastat tagasi oli see ratas palju värskem ja muretum ratas kui praegu.

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

blacktiger kirjutas:

Sain nüüd natuke infot et on mõned kosmeetilised vead. Sumpad natuke kraapse saanud ja tuuleklaas päris kriibitud, kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] ka pisivigu.. laisk eeltöö on tehtud enne värvimist.
Hooldused pidavat olema tehtud.

Aga aitäh abistamisest :)
Pean nüüd nuputama kas on seda vaja v mitte. Samas kui nad varsti hind tõusevad siis võiks ta ju olla :)

Ei tõuse sellisel rattal see hind ka kuskile, ole mureta.

Küsida võid igasugust hinda, aga keegi peab selle välja ka käima sellise ratta eest.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”