Kawasaki gpx 600r!

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Kawasaki gpx 600r!

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Kulla GPX ostja - küsimus "mis sellel kolises" ei ole siinkohal üldse määrav. Sina ei osta esiteks sama ratast ja vaevalt, et see vastus sulle mingit meelrahu pakuks. Kõik seda tüüpi Kawad kolisevad tühikäigul tänu laiale ülekandeketile, millel puudub pinguti. Minu soe soovitus sinu erinevatest küsimuste ja küsimuse püstitusest lähtudes: osta endale järgmise hinnaklassi ratas, mis kordades muretum, sest sa ei jaksa/ei oska neid vanu raipeid vajadusel remontida. Kui raha napib, siis jäta praegu ostmata, vii end kurssi natuke motomaailmaga ja võta teema mõne aja pärast taas üles. Kui aga kõikidest minu soovitustest hoolimata on hirmus kihk midagi kohe ära osta, siis tee seda selle põhjal, mis su enda kõhutunne ütleb ja mis sulle meeldib. Ja oma esimese eksemplari peal saadki oma kogemuse ja head ning vead teada - foorumi kaudu ei oska keegi adekvaatselt ravida ja niipalju kui on inimesi on ka arvamusi.

edit: Ahsoo - ja mis puutub sellesse konkreetsesse GPX-i, siis sellise olemuse ja välimusega rataste eest peaks minu meelest juba natuke rohkem küsima. Sellised arhailised disainilahendused hakkavad lähiaastatel jõudma ajajärku, kus hind peaks taas tõusma hakkama. Neid rattaid ei osteta enam selleks, et leida endale "väga odav esimene ratas", vaid selleks, et sul oleks miskit erilist.

Ma võiks ka öelda, et ärge jumala eest ostke endale 2001 ja üles GSX-R mudeleid, sest sellel on karteripõhja õlipunni keere juba nõrga konstruktsiooniga. Kas see mõjutab mõnd ostu ja linnapilti? Ja kui tõsine see mure seal tegelikult on see sõltub peamiselt kuidas varem õli vahetatud on.

Viimati muutis StreetMoto, 29 Nov 2012, 08:58, muudetud 1 kord kokku.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”