Kawasaki gpx 600r! → Re: Kawasaky gpx 600r!
Re: Kawasaky gpx 600r!
blacktiger kirjutas:Hmm tänud sõbralikuse eest
Kuna ise ei jaga baikidest tuhkagi mõtlesin uurida inimestelt kes sellest vähe rohkem jagavad.
Olen sõbralik tegelikult. Aga nii ka ei saa siklit osta selle järgi, mis teistele meeldib. Naist ju nii ei vali ega võta?
Sellest jutust ma loen enda jaoks välja sellise tõlke:
Uus tagumine rehv (pirelli). -> Väga hea
Õli vahetatud koos filtriga muidugi. -> Väga hea
Uus kett koos hammakatega. Uus aku. Uued küünlad. Spidomeeter vahetatud. -> Väga hea
On kukkunud. -> Väga laialivalguv kirjeldus - kukkuda saab koha peal külje peale, kukkuda saab suurel kiirusel eurokraavi sõites jne. Ehk siis - kas kosmeetilised vead või on esiamordid kõverad või midagi suuremat viga.
On seinud juba pikalt ja vajaks karpade puhastamist ja sünkroonimist. -> Miks seisnud ja kui pikalt? Aastaid kuuri räästa all seismist lumehangedes ja vihma käes ei ole parim valik tsikli jaoks.
Olen pannud küll lisandit mis peaks karpasid puhastama aga juu nad ikka päris mustad. -> Tore, lisand võttis karpa sees sodi lahti, sodi ujus natukene ringi ja ladestus tagasi omale kohale. Nurkadesse kogunenud sodi ei liigutanud ka end lisandi peale. Lisand on mõttetu variant kui juba sordi karpades sees.
Töötab ilusti. -> Vt järgmine punkt - kas see vastuollu ei lähe?
Pöörded muidugi kõiguvad kuna nagu mainisin juba karpad suht umbes. -> Pöörded võivad kõikuda ka muudest asjadest. Näiteks karpade vaakummembraanid pooletoobised - augud-mõrad sees, välja veninud ja servad katki-lahti ( uued maksavad tõenäoliselt selle tsikli enda hinna juba ). Lihtsalt puhastamine ja sünk ei pruugi olla lahendused ega ravi.
HIND EI OLE KIVIST! Tee oma pakkumine! -> Tegu võib-olla nii p***s tsikliga, et võid pakkuda suvalist hinda ja selle minema viia Omanik ei viitsi enam vaeva nähagi putitamisega, kuna iga uus saadud kogemus on suurepärane annus frustratsiooni ning kallutab suitsiidile...
Minu mõtted asja kohta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.