Biker.ee foorumist - teata vigadest
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
mella kirjutas:Sind ma, muide, arvasin ühena kolme sisse. Aga mõte jääba ikkagi samaks - palju on modesid kokku ja palju neist viitsib kustutamisega tegeleda.
BTW, modesid ei ole keegi sundinud modeks hakkama, ikka vabatahtlikult on asi käinud. Paraku, jah, osadel ei ole selle nimetuse kandmiseks lihtsalt närvi.macintosh kirjutas:Ma olen märkimisväärse aja nii laupäeval kui ka pühapäeval tegelenud bottide postituste kustutamise ja nende bännimisega.
Aga mis on sinu ettepanek? Modesi vähemaks või kõik tööle või viriseme niisama? Siin on tihti samad nimed kes asju reguleerivad, mõni neist IT alal väga osav, mõni mitte nii väga(mina), mõni kasutab internetti 8 tundi päevas, teine 8 tundi kuus. Igaüks teeb nii kuis jaksab või oskab või heaks arvab. Mõni vb ei julgegi enam teha midagi, teine ei ole juulist saati sissegi loginud. Kuid kuidas sina asja saaks paremaks muuta....jääme ootama. Aega paistab olevat, oskusi ka...kuid peale kriitika(mittekonstruktiivse) ei ole veel midagi näinud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.