Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
bitter kirjutas:Hurt kirjutas:...1-e lipilist (õlitatud, mitte lakitud) ja hea hinnaga.
Oled õlitatud põrandat "pidanud" muidu varem? See tahab ikkagi hoolt saada (pesu ja hooldusõli), muidu läheb koledaks. Mul kogemus käes, enam õli ei fänna. Kui sa kindlasti õlitatut tahad siis vaata põrandaLAUAD ka üle. Saad ise lihvida ja õlitada. Saad õli toonida ja puha.
Korteris paigas juba 3 aastat. Siiani rahul. Pesed nagu iga teist põrandat, läheb ilusti puhtaks. Ühes ruumis on veidi ära "pleekind" kuna päike keevitab mõnuga sinna peale ja akendel pole UV klaase aga kui kunagi viitsin õlitan uuesti ära. Ühesõnaga mulle meeldib ja olen väga rahul. Kui ma tahaks võimalikult lihtsat, hooldevabat põrandat, siis võiks ju osta selle laminaadi käraka ka aga ma tahan et oleks palja jalaga mõnus astuda ja ilus vaadata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.