Sidesüsteemid mootorrattal

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

MOTODEPOO
Kaupmees
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas MOTODEPOO »

Tehnika TV ülevaade Sena SMH10 komplektist
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Tehni ... eemid.aspx

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

MOTODEPOO kirjutas:

Tehnika TV ülevaade Sena SMH10 komplektist
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Tehni ... eemid.aspx

Jäi kusagilt silma, et Midland BT Next ja Sena ühilduvad omavahel suurepäraselt.

Sena SR10 Compatibility With the Midland NEXT System
I have purposefully left the best for last: the new Midland NEXT system, also currently under evaluation for a webBikeWorld review, is the best Bluetooth headset to use with the Sena SR10…at least for now.
http://www.webbikeworld.com/motorcycle- ... bility.htm

Teab keegi öelda, kuidas on Nolani N-Com lahenduse ühilduvus muude BT sidevahenditega? Või siis kui täpsem olla, siis mind huvitab N-Com ja BT Next vaheline side.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Avastasin ühe jama. Samsung Galaxy S2 ja Cardo G4. Kui telefon ja Cardo on üle sinihamba ühenduses ja telefonist muusikat kuulata on kõik ok. Kui aga muusika kuulamise ajal tuleb kõne sisse, siis võetakse kõne vastu ja siis jookseb Cardo kokku. Telefon toimib ja kõik on nii kui peab, aga Cardo ainult piiksub heledalt iga nupuvajutuse peale ning ei lase end ka välja lülitada. Esimene kord kui juhtus nii, siis pusisin ja suutsin Cardo välja lülitada kuidagi. Peale sisselülitust asi jälle toimis kuni järgmise kõneni. Peale seda ei suutnud ma enam Cardot välja ka lülitada, jätsin ta omaette surisema lootuses et aku saab varsti tühjaks.

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Sama probleemi on mul esinenud ka Schubert SRC (made by Cardo) ning Windows Phone telefoni vahel. Juhtub siis kui BT seade tagant ära kukub (kokku jookseb) ilma et signaal korralikult lahti ühendataks. Schubert teeb reseti kui laadija külge ühendada, ilmselt samamoodi ka Cardo.

terv
Kris.

Riding with a King!
Kasutaja avatar

boob
Mode

Telefon töötab kenasti edasi, näitab et ühendus on olemas ja püüab üle Cardo lasta mul telefoniga rääkida jne. Aga Cardo pangestub...

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Igatahes "kiivri" sümptomid tunduvad samad olema - välja ei lase lülitada jne. Laadimine või arvutiga ühendamine on minuteada ainus võimalus restartimiseks.

terv
Kris.

Riding with a King!
Kasutaja avatar

lowrider12
Tsikkel: KawaER6F-11

Lugemata postitus Postitas lowrider12 »

endal küll interphone F4, aga proovi sellist varianti ka: hoia mingi pikem aeg sisselülitusnuppu all. Jooksis mu F4 ka üks sõidupäev kokku, korra sain välja lülitatud ja uuesti tööle, aga lõpuks läks täitsa lolliks: vaid piuksus-vingus-vilkus. Koju jõudes lugesin manuali, restardist polnud seal sõnagi. Netiavarustest siis leidsin soovituse, et restardi jaoks hoida pealülitit 40 sekundit all ja lubati restarti. Nii oligi ja nüüd töötab jälle väga broolt. Oleks tripi peal seda nippi teadnud, oleks muidugi lahedam olnud... http://biker.ee/phpbb/posting.php?mode= ... =11&t=4546#

isandpauk
Kaupmees
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas isandpauk »

boob kirjutas:

Telefon töötab kenasti edasi, näitab et ühendus on olemas ja püüab üle Cardo lasta mul telefoniga rääkida jne. Aga Cardo pangestub...

Võtan ühe galaxy SII täna ette ja kontrollin seda muusika ajal telefonikõnet. Soovitan sul ka telefoni softi uuendada, kui sa seda juba teinud ei ole. Ükspäev siin alles keegi helistas ja kurtis, et ta ei saa oma galaxy kahega üldse cardot ühendada, kuigi mul käepärast olnud S kahega toimis kõik kenasti. On juhtunud ka seda, et telefoni sinihammas läheb lolliks ja hakkab trikke tegema - telefonile restart (aku ka ära korraks kui ära käib) ja kõik töötab kenasti edasi.
Cardo reset on jah nii, et paned asja u. 5 sekundiks laadima.

Kasutaja avatar

boob
Mode

Mul on nii telefonil kui Cardos viimane ametlikult pakutav tarkvara peal.

isandpauk
Kaupmees

Proovisin ühte Cardo G4 seadet kokku jooksutada nii nagu sa seletasid - muusika kuulamise ajal siseneva kõnega. Ei õnnestunud - kõne võtsin kenasti häälkäsuga vastu, lõpetasin kõne ja muusika jätkus sealt, kus ta pooleli oli jäänud. Kasutatud G4 oli paar aastat vana, 3.0 softiga. Telefonidest proovisin nii Nokia N8-t kui ka Samsung Galaxy SII (Mudeli number GT-I9100, androidi versioon 2.3.4, kerneli versioon 2.6.35.7-I9100..........)
Soovitan uurida veel sinihamba seadeid - telefon peab lõpetama ise A2DP profiili kasutamise (millelt muusikat edastatakse) ja lülituma hands-free/headset profiilidele. Lisaks veel on sõber googel....

Kasutaja avatar

boob
Mode

Mul telefonil peal Androidi versioon 4.0.3, kernel 3.0.15-i9100...

Kui õhtul aega saan siis vast näperdan veidi veel. Samas varem Nokia N82 telefoniga polnud probleemi, kuulasin muusikat ja kõne tuli vahele, peale kõnet muusika jätkus...

Kasutaja avatar

ylari
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas ylari »

hmmhmmhmm.

Mul sideseadmega on kaasas toalaadija, mis pumpab välja 200mA kahest pistikust.
12V jaoks on mul 1Amprine 2 USB pesaga (telefoni)laadija

Kas on mingi teoreetiline võimalus sideseadme akud peeti keerata, kui ma selle 1A asjaga ööseks sadula alla laadima viskan?

Küsimus sellest, et võimaluse korral jätaks tegemata 13€ väljamineku 12V laadija ostmiseks, kui olemasolev laadija ülesande kindlalt ja turvaliselt täidab (pean ainult õiged usb juhtmed kokku otsima)

Kui kellelgi (tallinnast) on võimalik 18-21 august laenata mulle sigaretisüütaja laadijat sideseadmetele, siis oleksin väga tänulik!

( Sideseadmed on Midland BT1 )

zr-7 99' > vfr800 99'
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Kas on mingi teoreetiline võimalus sideseadme akud peeti keerata, kui ma selle 1A asjaga ööseks sadula alla laadima viskan?

Lae aga mõnuga. Rohkem ampreid = kiirem laadimine. Mina laen oma Midlandi iPadi laadijaga (2.1A).

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Zann0

Lugemata postitus Postitas Zann0 »

Keegi ehk oskab aidata. Sena smh10 ja iphone 4s. Kui panna föönil raadio mängima siis mängib telefon, kui aga panna mp3 telefoni ipodist siis tuleb senast. Kas raadiot ei saagi niimodi bluetoothi kaudu mängima?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Kas kellelgi on kogemusi Android 4.0.1 ja Midland BT Next ühilduvusprobleemiga?
Nimelt kipub pärast sisselülitamist mõne aja pärast ühendus nende kahe vahel ära kaduma, telefon küll näitab, et ühendus püsti aga reaalselt telefoniga rääkides peakomplekti ei tule midagi. Ainuke võimalus ühendus taastada on mõlemad taaskäivitada.

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Niipalju, et Android 2.3.4- ja BT Next töötab nagu siidi.

SERTÃO
Kasutaja avatar

boob
Mode

Ehk on probleem hoopis Andreod 4.x.x süsteemis, kuna minu uuema tarkvaraga telefon trikitab samamoodi, aga nagu eelmisel lehel isandpauk kirjutas siis vanema tarkvaraga töötab nagu siidi...

Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

Kusjuures sama siin, Android 4.0 viskab keset kõne isegi lingi maha. Aitab telefoni bt restart.

Üks asi veel. Vanal versioon 2 sai nupuvajutusega käima ajada mp3 aga 4.0 tahab telefonis rakenduse käivitamist.

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Järgmine häda 4.0.1 Androidi ja Midland BT Next 2 setiga. GPS'i juhised ei tule kuularitesse. On kellelgi lahendust/kogemusi?

Kasutaja avatar

ylari
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas ylari »

jbob kirjutas:

Üks asi veel. Vanal versioon 2 sai nupuvajutusega käima ajada mp3 aga 4.0 tahab telefonis rakenduse käivitamist.

Mul põhimõtteliselt sama. Telefonil peal JellyBean (4.1.1), peakomplekt on BT2. Kui peakomplekt sisse lülitada siis mõned korrad on automaatselt muusika käima pannud, lülitan ühe pika keskmise nupuga muusika kinni ja enam peakomplektist käima ei saa seda. Vaja kah kuskil foori taga telefoni näppida natukene. Kõne ühendus pole nahka teinud veel.

Kui samal telefonil oli android 2.X.X, siis toimisid kõik funktsioonid korralikult niiet ma oletan et asi ikkagi JellyBeani viga eriti kuna minu telefoni puhul on see vägagi beeeeta veel.

Üks, millest ma aga siiamaani puudust tunnen on see, et kui intercomi kanal on aktiivne, siis GPS (telefonist, SYGIC navigation) ei katkesta seda ja ma ei kuule juhiseid :(

zr-7 99' > vfr800 99'
Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meph »

macintosh kirjutas:

Nimelt kipub pärast sisselülitamist mõne aja pärast ühendus nende kahe vahel ära kaduma, telefon küll näitab, et ühendus püsti aga reaalselt telefoniga rääkides peakomplekti ei tule midagi. Ainuke võimalus ühendus taastada on mõlemad taaskäivitada.

Softiupdate'i oled proovinud oma BT Next'ile teha? Teine variant, mis tundus toimivat, oli BT Next "telefoni" rezhiimi peale panna, siis ei visanud ühendust maha. Ma küll ise kasutan seda iPhonega.

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Kas keegi oskab pakkuda mingit asist tarakvara, mille abil saaks suhelda BT seadmega(eriti BT next- ga)häälkäskluste abil Andoridi kasutava telefoniga. Eriti huvitab just helistamise teema. Ei huvita programmid, mis selleks andmesideühendust nõuavad. Voice Speed Dial on küll selline asi, aga ei ole mina osanud seda muud tegema panna, kui aplikatsioone enda poolt salvestatud häälkäsu abil avama.

SERTÃO

Teeline
Tsikkel: Moto Guzzi Griso 8v

Lugemata postitus Postitas Teeline »

Lihtsalt infoks:
Garmin Zümo 350 LM ei ühildu Midland BT Nextiga - gps-i häälkäsklused ei tule peakomplekti kõrvaklappidesse.
Kõikide teiste Zümodega (220, 550, 660) töötab Midland BT Next laitmatult. See kõiki omal nahal järgi proovitud, kui zümo 350 LM ostsin. Antud probleemi tunnistas ka Garmin Europe, kelle sõnul on viga 350 LM tarkvaras. Püüavad vea parandada, kuid see pidavat aega võtma ja millal korda saab seda ei osatud öelda. Õnneks ostsin zümo 350 LM Eestist ja kui ilmnes, et seda mudelit ma oma Midlandi BT Nextiga kasutada ei saa võttis pood seadme tagasi.
Tänud Garmini maaletoojale Jakari OÜ-le mõistva ja abivalmi suhtumise eest.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

meph kirjutas:
macintosh kirjutas:

Softiupdate'i oled proovinud oma BT Next'ile teha? Teine variant, mis tundus toimivat, oli BT Next "telefoni" rezhiimi peale panna, siis ei visanud ühendust maha. Ma küll ise kasutan seda iPhonega.

Softiuuendus ammu tehtud.
Tänud. Pidev telefonireziim ("phone") lahendas olukorra.

Kasutaja avatar

T-Bone
Tsikkel: Midnight Star 1900 Stratoliner

Lugemata postitus Postitas T-Bone »

macintosh kirjutas:
meph kirjutas:
macintosh kirjutas:

Softiuuendus ammu tehtud.
Tänud. Pidev telefonireziim ("phone") lahendas olukorra.

kusjuures mul Galaxy S3 ga üks nexti klots ok, teine tahab ainult telefonireziimi :-)

T-Bone
SREU Nr. 0288
Pilt

isandpauk
Kaupmees

Cardo G9 seadmetele nüüd saadaval tarkvaraversioon 1.3, mida saab alla laadida http://www.cardosystems.com/support/cardo-community portaali kaudu.
Ülevaade lisandunud funktsioonidest/parandustest aadressil http://www.vajalik.ee/

Kui keegi ise ja ka sõprade abiga tarkvara uuendatud ei saa, kuid hirmsasti tahaks, siis võin paari õlle eest selle ära teha.

Sanja 603
Tsikkel: KTM Duke

Lugemata postitus Postitas Sanja 603 »

Omades samuti BT Next süsteemi ja lugedes eelnevat, oskab ehk keegi soovitada mingit marki Nokiat(kuna pole teisi omanud) mis töötaks normaalselt häälkäsklustele. Soovitavalt mitte kraabitav,kuna põle eriti itimees. Kui muidugi niukseid enam toodeta siis suudaks ka vast ümber õppida. Peaasi et töötaks,ollgu siis mis firma iganes. Jõulud tulekul juu. Tänud.

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Nokia N97 mini toimib ok-lt
E90-nd toimis ka väga hästi aga seda sa vaevalt tahad enam :)

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda

Teeline
Tsikkel: Moto Guzzi Griso 8v

Lugemata postitus Postitas Teeline »

Nokia E52 töötab häälkäsklustega ideaalselt.

ramli
Tsikkel: 1200NTX
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ramli »

Mis Midlandi BT next'i akude jaoks tervislikum ületalve säilitamine on - lasta omasoodu ära tühjeneda ja kevadel enne kasutamist täis laadida jälle? Või panna püsivalt laadija taha garaaži?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”