Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Oleks vaja 140 või 160 cm laia madratsit külje alla! Kus kohast rakverest võib leida hea hinnaga.
Netist leidsin esimesena 1400 euri maksva ühe inimese madratsi
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
kalmer1989 kirjutas:Oleks vaja 140 või 160 cm laia madratsit külje alla! Kus kohast rakverest võib leida hea hinnaga.
Netist leidsin esimesena 1400 euri maksva ühe inimese madratsi
K-kummide ja Ararati vahel on mööblipood, seal müüakse igasugu tüüpe madratseid

-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
kas keegi leiaks üles selle postituse, kust sai vaadata sõidukite kehtivat tehnoülevaatust ja kindlustust
petz61 kirjutas:kas keegi leiaks üles selle postituse, kust sai vaadata sõidukite kehtivat tehnoülevaatust ja kindlustust
ülevaatust ja piiranguid saad siit http://195.80.106.137:9050/soidukiPiirang ja kindlustuse teemasid https://vs.lkf.ee/pls/xlk/SYSADM.LK_INF ... ?plang=EST
petz61 kirjutas:kas keegi leiaks üles selle postituse, kust sai vaadata sõidukite kehtivat tehnoülevaatust ja kindlustust
https://vs.lkf.ee/pls/xlk/SYSADM.LK_INF ... ?plang=EST
päringute pesa..
-
- Tsikkel: V4
- Tänatud: 7 korda
rinx85 äkki loed ennem oma tarkuste välja ladumist, mida kaks postitust tagasi kirjutati.
pontus kirjutas:rinx85 äkki loed ennem oma tarkuste välja ladumist, mida kaks postitust tagasi kirjutati.
üritan seda nõuannet meeles pidada tulevikus, teist linki ei näinud tõesti..
petz61 kirjutas:millisesse rubriiki võiks panna lapsevankri müügikuulutuse
Vaba teema alla vast võib panna või kolavahetuse alla, kui soovid seda mingi kraami vastu vahetada(va. eurod).
Kes ebay's midagi välismaale müünud on?
Mind huvitab rohkem näiteks 50+ kilose asja saatmine kuhugi, ütleme näiteks tsiklimootori panen ebaysse müüki ja siis mingi udmurt Britistanist, Saksamaalt või Nigeeriast ostab selle ära. Kuskohast ma selle kohta inffi leiaks? Või kui kellelgi on isiklikke kogemusi, jagage
(Selles suhtes, et mitte mingi neegri-diil, vaid täitsa päris tehing.)
-
reimps kirjutas:...
reimps kirjutas:Kes ebay's midagi välismaale müünud on?
Mind huvitab rohkem näiteks 50+ kilose asja saatmine kuhugi
Juhin tähelepanu punasele tekstile. Mõnikord aitab ka postide lugemine, eriti minu omade, sest ma kirjutan üpris täpselt ja korrektselt.
Abivalmiduse eest üks tugrik, aga post.ee guugeldamisega saan ma ise ka hakkama. Ma mõtlen suurte ja raskete asjade saatmist eraisikuna kuhugi seitsme maa ja mere taha. Siin pigem vist aitab reaalsete kogemustega inimeste teadmistepagas rohkem.. Keegi kindlasti on müünud sarnaseid asju overseas ja oskab rääkida.
Stsenaarium:
panen, ütleme, Mille mootori jebaisse müüki, selle ostab ära tegelane USA'st. Kuidas ma saatmiskulud miinimumis hoida saaks? DHL jms firmad löövad eraisikule kirve selga ja keeravad seda ka veel seal mõnuga.
Euroopa piires, ma usun, saaks asja lahendada mõne rekkamehega?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
No kui Mikihiiremaale, siis ehk Eikki abiks ja Albioni T123ots see, kellega suhelda.
edu
-
Standard pakk kuni 20 kg ju. Ülejäänd maksipakk läheb ju kilohinnaga + käibemaks kui ületab 20 kg. Mis seal keerulist on??? Ntx: Ameerika ühendriigid 10,90ühekordne tasu +3,80 iga kilo eest. 50kg=10,9+190=200,9€
Plaan osta üks ja korralik laadija, millega saan motika aku ja vajadusel ka auto aku täis laadida. Hetkel olemas suur veneaegne, aga tänapäeva akudele ta väga ei meeldi.
Silma on jäänud CTEK ja Optimate laadijad, millist eelistada?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:reimps kirjutas:Kes ebay's midagi välismaale müünud on?
Mind huvitab rohkem näiteks 50+ kilose asja saatmine kuhugi
Juhin tähelepanu punasele tekstile. Mõnikord aitab ka postide lugemine, eriti minu omade, sest ma kirjutan üpris täpselt ja korrektselt.
Abivalmiduse eest üks tugrik, aga post.ee guugeldamisega saan ma ise ka hakkama. Ma mõtlen suurte ja raskete asjade saatmist eraisikuna kuhugi seitsme maa ja mere taha. Siin pigem vist aitab reaalsete kogemustega inimeste teadmistepagas rohkem.. Keegi kindlasti on müünud sarnaseid asju overseas ja oskab rääkida.Stsenaarium:
panen, ütleme, Mille mootori jebaisse müüki, selle ostab ära tegelane USA'st. Kuidas ma saatmiskulud miinimumis hoida saaks? DHL jms firmad löövad eraisikule kirve selga ja keeravad seda ka veel seal mõnuga.
Euroopa piires, ma usun, saaks asja lahendada mõne rekkamehega?
Kas sa plaanid ta siis jõuluvana reeotsa peale toetada? Kui sa tahad, et ta ikka ostjani jõuaks pead sa ta ikka mingi kullerfirma kätte toimetama. Euroopa siseselt aitab ka Itella Logistika. Aga üle suure lombi eesti post, TNT, UPS. HInnad leiad nende kodulehtedelt. Võimalus on ju veel mingi osakonteineri veo peale loota, aga arvan et plekid enne kolm korda müügihinna tagasi, enne kui see kaup ostjani jõuab.
mx77 kirjutas:Kas sa plaanid ta siis jõuluvana reeotsa peale toetada? Kui sa tahad, et ta ikka ostjani jõuaks pead sa ta ikka mingi kullerfirma kätte toimetama. Euroopa siseselt aitab ka Itella Logistika. Aga üle suure lombi eesti post, TNT, UPS. HInnad leiad nende kodulehtedelt. Võimalus on ju veel mingi osakonteineri veo peale loota, aga arvan et plekid enne kolm korda müügihinna tagasi, enne kui see kaup ostjani jõuab.
Norrasse sai näiteks ühe rekkamehega saadetud, ma ei näe küll põhjust, miks mujale Euroopasse samamoodi ei saaks (näiteks DHL tahtis selle 5-kilose asja Norra toimetamise eest näiteks 60+euri). Mind vaevas rohkem see ookeanitagune asi - aga nüüd on pilt selgem, tuleb suurte firmade peale lootma jääda. Selle miinus ongi minupoolsele müügihinnale lisanduv ekspediitoritaks.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kuidas eriti peenelt ja tähtsalt öelda inglise keeles, et hindadele lisandub km? "VAT will be applied to the prices" ? edit: Just nii - palju hindu ja all üks rida.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
kas just peenelt, kuid lihtsalt "excluding VAT". Oleneb kontekstist muidugi, kui on terve lehekülg hindasid ja all vaja ühe lausega selgitada, siis on sinu variant parem.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
radjiv kirjutas:All prices are subject to VAT.
Just nii ma mõtlesin aga pole ammu vaja läinud.
Arvutiga probleem. Kui kuulan Youtube-is muusikat või nt. R2 järelkuulamist on väga s1tt heli. Ragiseb nagu oleks halb fm levi. Samas vaadates filme või kuulata raadiot BSPlayeriga on asi korras. Kõlarid ei ole läbi. Milles asi?
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
erkop kirjutas:Arvutiga probleem. Kui kuulan Youtube-is muusikat või nt. R2 järelkuulamist on väga s1tt heli. Ragiseb nagu oleks halb fm levi. Samas vaadates filme või kuulata raadiot BSPlayeriga on asi korras. Kõlarid ei ole läbi. Milles asi?
Kusjuures mul ka suht sama mure, heli nagu "nagiseks"... uuendasin drivereid aga krt ikka on alles.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
erkop kirjutas:Arvutiga probleem. Kui kuulan Youtube-is muusikat või nt. R2 järelkuulamist on väga s1tt heli. Ragiseb nagu oleks halb fm levi. Samas vaadates filme või kuulata raadiot BSPlayeriga on asi korras. Kõlarid ei ole läbi. Milles asi?
Esimene asi, mida proovida, on
http://www.youtube.com/html5
Kui seejärel Youtube heli hea on, siis häda Flashiga
Lahendamiseks tee nii:
Mine Start -> Control panel -> System and Security -> Flash Player
Vali tab: "Advanced"
Vajuta nuppu "Delete all ..." -> "Delete Data.
Youtube-ga asi tahe , aga Juure ja Kivirähu hääled ragisevad ikka järelkuulamises.
Oled kindel, et kuulad Juure-Kivirähu kainet saadet? Nad ei pruugi teatavasti eetris kõige adekvaatsemad olla
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
erkop kirjutas:Youtube-ga asi tahe
, aga Juure ja Kivirähu hääled ragisevad ikka järelkuulamises.
Kui mahamängijaks on browser, siis installeeri kas VLC (videolan http://www.videolan.org/index.html), koos vajalike pluginatega vōi siis QuickTime (http://www.apple.com/quicktime/download/).