Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas mx77 »

reimps kirjutas:
reimps kirjutas:

Kes ebay's midagi välismaale müünud on?

Mind huvitab rohkem näiteks 50+ kilose asja saatmine kuhugi

Juhin tähelepanu punasele tekstile. Mõnikord aitab ka postide lugemine, eriti minu omade, sest ma kirjutan üpris täpselt ja korrektselt.
Abivalmiduse eest üks tugrik, aga post.ee guugeldamisega saan ma ise ka hakkama. Ma mõtlen suurte ja raskete asjade saatmist eraisikuna kuhugi seitsme maa ja mere taha. Siin pigem vist aitab reaalsete kogemustega inimeste teadmistepagas rohkem.. Keegi kindlasti on müünud sarnaseid asju overseas ja oskab rääkida.

Stsenaarium:
panen, ütleme, Mille mootori jebaisse müüki, selle ostab ära tegelane USA'st. Kuidas ma saatmiskulud miinimumis hoida saaks? DHL jms firmad löövad eraisikule kirve selga ja keeravad seda ka veel seal mõnuga.
Euroopa piires, ma usun, saaks asja lahendada mõne rekkamehega?

Kas sa plaanid ta siis jõuluvana reeotsa peale toetada? Kui sa tahad, et ta ikka ostjani jõuaks pead sa ta ikka mingi kullerfirma kätte toimetama. Euroopa siseselt aitab ka Itella Logistika. Aga üle suure lombi eesti post, TNT, UPS. HInnad leiad nende kodulehtedelt. Võimalus on ju veel mingi osakonteineri veo peale loota, aga arvan et plekid enne kolm korda müügihinna tagasi, enne kui see kaup ostjani jõuab.

Mine “Ajaviiteks...”