Rumalad küsimused 2
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
Kalvar kirjutas:Kas keegi teab Webasto hooldajat? Audile originaalis paigaldatud variandi ahi ei hakka tööle, tööle läheb vaid ventikas puldist.
Äkki lülitad ise kogemata valesse reziimi? Mul on bussil webasto peal ja võimalik on progeda ta nii soojendama kui ka lihtsalt tuulutama, kus ahi ei töötagi ja ainult vent puhub. "By default" peale toite kadumist lükkab minu Webasto ette 3 eelprogrammeeritud kellaaega automaatseks sisselülituseks, millest kaks on soojendus- ja üks on lihtsalt tuulutusreziim.
Kui rääkida tarbimisest, siis tegelikult tarbib ta päris ohtralt. Näide iseenda pealt: talvel igal hommikul 30 min enne käivitamist automaatset soojendust ja siis 2km töölesõitu sooja autoga (töölesõit kestab u 4-5 min) ning aku vajab kord kahe nädala tagant aku laadimist. Njah - kas nüüd keegi teine on analoogses situatsioonis, eriti selle "ülipika" töölesõidudistantsi osas aga kui ikka peale kütmist ainult 15-20 min sõitu tuleb, siis on laadimisvajadus talvel väga aktuaalne.
Mina tegin lahenduse, kus bussi katusele sai üks 15W päikesepaneel koos automaatkontrolleriga ja see laeb akut seismise ajal otse looduse lõputu energia abil. Kusjuures see paneel ei vaja otsest päikest, vaid piisab ka lihtsalt valgusest. Muidugi talvel on vaja sõiduki katuselt lund rookida
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee