Muudatused A kategooria taotlemisel

Kasutaja avatar

alleram

Re: Muudatused A kategooria taotlemisel

Lugemata postitus Postitas alleram »

Niisiis, täna hommikul saadud kirjale andsin sellise vastuse:

"Tere,

sellisel juhul on küll äärmiselt inetu lugu, kui A2 staaž hakkab nullist jooksma. Maanteeameti foorumis, kus nähtavasti peaksid administraatoritena siiski pädevad inimesed küsimustele vastama, on 5 kuu eest vastatud küsimusele, mis saab piiratud A kategooriast, kui 2013. aastal luuakse, nii, et see muudetakse automaatselt A2ks. Sellisel juhul tuleks mul sisuliselt veel 2 aastat oodata, kuigi ma selle olen juba kord läbi teinud.

[...]

Lisaksin veel selle, et kõikjal, kus veel A-kategooria sõidueksameid sel sügisel vastu võetakse, on paraku järjekorrad.

Palun põhjendage, kuidas moodi on loogiline, et inimesed, kellel on olnud kuni 25 kW load üle 2 aasta, nad on üle 21 aasta vanad, neil on seni kehtiva seaduse järgi täiesti vaba voli teha täis A-kategooria omale, läbides vaid linnasõidueksam, peavad uuel aastal esiteks autokoolis tõestama, et nad oskavad kuni 35 kW rattaga sõita ja on sunnitud veel omakorda 2 aastat ootama, et ikkagi A-kategooria luba saada.
Minu meelest on see kuidagi lünklik. [...]"

Ja pärast terve päeva kestnud tööd ja mõtiskelusid sain ma praegu sellise vastuse:

"Tere,

kuvasin Teile olukorra, mida kajastab hetkel meie seadusandluse pool (liiklusseadus). Aga on võimalus, et Teid huvitavat osa (piiranguteta A-kat mootorratta juhtimisõiguse taotlemine) täpsustatakse ning loodetavasti saate kevadel sõidueksami edukalt ära teha (juhul kui sellel sügisel jääb see ilmaolude tõttu tegemata) ning seda muidugi „suure“ A-kategooria mootorrattaga. 100% lubadust ma ei saa anda, kuid asjaga tegeldakse väga põhjalikult.

Lugupidamisega
Toivo Kangur"

Kas mu süda peaks nüüd rahule jääma?

Move the soul.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”