Käega tervitamisest.

Kasutaja avatar

Kontorirott
Tsikkel: Honda Deauville
Tänanud: 4 korda

Re: Käega tervitamisest.

Lugemata postitus Postitas Kontorirott »

extremist kirjutas:

Üldse võiks kergemalt asja võtta... viskad käppa või ei viska ja kogu moos :bsmile:
Neid mitte märkamisi ja teisi tegevusi tsiklil on palju erinevaid seega ühe tervituse pärast ei saa teise venna koeratõugu ennustada.. vist

Pihtas-põhjas. Esiteks see, et kui keegi parajasti ei tervita, siis ei tähenda, et ta ebaviisakas on - võib-olla on tõesti kõik jäsemed tööd täis või lihtsalt märkas liiga hilja. Teiseks kiidan muidugi hoolega takka sellele jutule, et pole mõistlik üritada suuruse järgi vahet teha - kuna ma hiljuti "ronisin maha" 250-se rolleri seljast, siis loomulikult pole ma rahul, kui keegi hakkab suuruse järgi vahet tegema. (Pealegi on tsikli suurust suhteliselt lihtne muuta erinevalt mõne ihuliikme suurusest . . ) Ma ise tervitasin ka rolleri seljas istudes alati ja enamasti tervitati ka vastu. Tõsi küll - 50-seid rollereid ma reeglina ei tervita - lihtsalt selle pärast, et nad ei saa aru, milles asi. Mõnikord automaatselt käpp tõuseb ja siis näed peeglist, kuidas kutt vahib üle õla - kes see oli? Või kui rolleri otsas istub mõni vanaätt, siis need jagavad veel vähem matsu (ma ei väida, et see on absoluutne reegel).

IZ Jupiter (350) - tükk tühja maad - Aprilia Scarabeo (250), Honda Deauville

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”