Veekindlad saapad!?!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 15
- Tsikkel: Honda NC700S 2012
Veekindlad saapad!?!
Tervitus kaaskannatajatele.
On kellelgi kogemusi Gianni Falco saabastega? Sai täna just paar Axis2 saapaid soetatud. Väidetavalt tegu veekindlate saabastega. Pärast 50km vihmas sõitu olid saapad ja jalad ikka korralikult läbi vettinud.
Re: Gianni Falco saapad
Ahhoi!!!
Läksin motokooli, oli vaja esimest varustust, ostsin samad saapad Motohoovist... Ei tahtnud eelarvet väga lõhki ajada, soetasin enamvähem soodsaimad mis olid. Käisin mõned korrad õppesõidus ja märkasin, et murdekohtadest (kust saabas paindub) hakkas pealt maha kooruma/kobrutama see läikiv peamine kiht, mis oli imeõhuke. Alt tuli välja mingi puht kunst materjal. Paar nädalat sõitsin veel avastasin, et sama jama kaikkide talla servadegega- lihtsalt saapad hakkasid nahka maha ajama (muidugi see oli mingi kunst materjal mitte nahk) Otseloomulikult olid jalad väiksemagi vihmaga märjad... Hooldasin kõige tavalisema ja süütuma jalatsipuhastus svammiga. Kokkuvõtteks sain käia nende saabastega sõitmas mingi 1,5 kuud... Võtsin saapad kaasa ja marssisin motohoovi tagasi. MÜTS MAHA MOTOHOOVI MÜÜJATE EES!!! Koheselt ilma igasugu probleemide ja kahtlusteta võeti saapad tagasi ja lubati valida isegi teisest mudelist midagi uut! Super vastutulelik teenindus oli ja on... Uuteks saabasteks võtsin GIANNI FALCO OXEGEN WTR, natuke kallimad, kuid hulga mugavamad, sportlikumad ja märgasid jalgu pole tundnud... Soovitan!

See suvi sõitnud nende axistega. Vett kannatavad max. 10km. Eest see pehmendusega liigese koht on nagu svammist. Kui muidu väikse vihmaga ei juhtuks midagi, siis see imab vee sisse ja ligundab jalga tükk aega veel.
-
Sai igatahes saapad motohoovi tagasi viidud ja mingi vastuse peaks esmaspäeval saama, kuna täna ei olnud piisavalt pädevat inimest kohapeal.
Tänane vastus oli selline, et see ongi täiesti normaalne, kui 50km paduvihmas sõites kallad igast saapast vett välja... Samas sai just eile enda vanade nahksaabastega (varem sõitsin chopperiga, seega vanad on Forma nahksaapad motodepoost) sõidetud enne 130km praktiliselt samades tingimustes ning enne seda olen nendega sõitnud 4 aastat ning võin julgelt öelda, et vanad on mul veekindlad.
Minu saabaste puhul oli vett läbilaskvaks põhjuseks see, et need lihtsalt lagunesid...

-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
SIDI saapad mul. Juba viis aastat teeninud ja ei mingit lagunemist, ega vett saapas. Kerged ja mugavad. Hooldama muidugi peab ka neid.
Odavad need muidugi pole, aga kvaliteetsed.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
koi kirjutas:SIDI saapad mul. Juba viis aastat teeninud ja ei mingit lagunemist, ega vett saapas. Kerged ja mugavad. Hooldama muidugi peab ka neid.
Odavad need muidugi pole, aga kvaliteetsed.
Mis mudeliga Sidi valikust tegu on?
Kaalun uuteks saabasteks ühe variandina Sidit ...
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Veekindel konkurent Sidile: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=246&item=3101
Re: Veekindlad saapad!?!
Ja veel üks alternatiiv: http://www.a-cycle.eu/index.php/compone ... l?Itemid=0
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
macintosh kirjutas:koi kirjutas:SIDI saapad mul. Juba viis aastat teeninud ja ei mingit lagunemist, ega vett saapas. Kerged ja mugavad. Hooldama muidugi peab ka neid.
Odavad need muidugi pole, aga kvaliteetsed.Mis mudeliga Sidi valikust tegu on?
Kaalun uuteks saabasteks ühe variandina Sidit ...
Karbil kiri STIVALI STRADA TEPOR EVO
http://www.ebay.it/sch/sis.html?_nkw=St ... 43+offerta+
-
Nonii, lõpuks sain Motohoovilt tagasiside. Testiti konkreetselt minu saabast ja sama test viidi läbi samasuguse saapaga uuest kasutamata paarist (test ise: sabas vette, raskus sisse meetodil) ning oligi probleem konkreetselt minule sattunud paariga. Seega pakuti mõned variandid välja, millest peaks nüüd endale sobiva valima (raha tagasi, uued samasugused saapad, mingid muud saapad).
-
- Tsikkel: ---
MMxEST kirjutas:Nonii, lõpuks sain Motohoovilt tagasiside. Testiti konkreetselt minu saabast ja sama test viidi läbi samasuguse saapaga uuest kasutamata paarist (test ise: sabas vette, raskus sisse meetodil) ning oligi probleem konkreetselt minule sattunud paariga. Seega pakuti mõned variandid välja, millest peaks nüüd endale sobiva valima (raha tagasi, uued samasugused saapad, mingid muud saapad).
Sel päeval kui saapad ostsid oleksid pidanud saabaste asemel Bingo lotot ostma.
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
Ma vist küll sama saabast enam ei võtaks. Uued letist on täiesti kasutamata, sinu oma olid ju kuigipalju liikunud juba. Pärast uues paari sammu järel jälle hõredad...
MMxEST kirjutas:Nonii, lõpuks sain Motohoovilt tagasiside. Testiti konkreetselt minu saabast ja sama test viidi läbi samasuguse saapaga uuest kasutamata paarist (test ise: sabas vette, raskus sisse meetodil) ning oligi probleem konkreetselt minule sattunud paariga. Seega pakuti mõned variandid välja, millest peaks nüüd endale sobiva valima (raha tagasi, uued samasugused saapad, mingid muud saapad).
Sama asi siin... Ju vist üks kehva mudel... Valisin samuti teise mudeli asemele...

-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Tegin just avastuse, et mul ka Falco saapad, kuigi mitte küll sama mudel. Pole kordagi paari aasta jooksul otseselt märja jala probleemi olnud ja materjalid on kõik endiselt peal... eks sul siis sattus lihtsalt õnnetust seeriast, õnnetu paar.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Eks nende veekindlate saabastega on nagu on. Kirjade järgi on nad kõik veekindlad aga reaalne elu näeb pisut teistmoodi välja.
Tasub lugeda testi allolevalt lingilt ja testijate järeldusi
http://goo.gl/thclt
ma enda Daytona Road Star GTX-dega käisin kalal ükskord, kuna tal Gore-Tex sokk praktiliselt ülesse sääre osasse välja ulatub, ei olnud probleemi mõni minut vees seismisel. Ka sõiduga ei ole pidanud vett välja valama saapast välja arvatud üks kord, kui vihma sadas nii kõvasti et pikema sõidu peale pressis jope ja püskte vahelt vesi sisse ning hakkas mõõda säärt saapasse nirisema.
Suht kallid, aga sain soodukaga kunagi ostetud ning siiamaani väga rahul. pole probleemi metsas jooksmisega ega kalal käimisega
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Mul lõppeb viies hooaeg selliste saabastega http://www.risanti.ee/product.php?id_product=13777. Saapad suht läbi juba, lukkudel kadunud kinnitõmbamis nublakad ja vasakul saapal küljepeal ka koera hammustusest väikesed augud. Saan vaid kiitvaid sõnu öelda. Määrisin neid süstemaatiliselt tavalise viks kingakreemiga ja sel aastal võtsin tänu vihmasele suvele kasutusele Merikaru määrde. Jalad siiani kuivad olnud
-
No minu puhul oli siiski tegu praagiga Falco poolt, asenduseks sain kallimad saapad (Falco Kodo), mida proovin nüüd aktiivselt kasutada ja testida. Tänane 130km sõitu kerges vihmas pidasid ilusti vastu, reaalselt peaks nüüd äkki proovima, raskus sisse ja kuhugi vette visata mingi piirini, nii et vesi päris ülevalt äärest sisse ei voolaks ning siis mingi aja tagant välja võtma kontrollimaks kas kusagilt on midagi läbi tulnud.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Endal need - http://www.tcxboots.com/eng/prodotti-de ... rodotto=10
Enne seda olid sama tootja omad 5 aastat, kuid tald sai otsa (kulusid lihtsalt ära, palju enduurotamist jms).
Ei mingit vett saapas ega muid ebamugavusi, kiidan.
siin on abivahendid olemas:
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.