õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki Ninja
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Lükkame sel juhul pool tundi edasi.. siis jõuavad ehk kõik, kes vähegi jõuda tahavad! Uus aeg 18.30 Järve Statoil
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Homme (Laupäev) lubab kuiva ilma. Plaan teha (selleks aastaks viimane) rahulik ring mööda mereäärseid väikseid teid (peaaegu) Kundani ja tagasi. Tegelikult kui ikka sõrmed ja jalad külma tõttu tundetuks muutuvad, siis keerab varem tagasi
Kui keegi tahab ühineda siis koguneks 11:00 Statoili juures mis on Peterburi teel Maksimarketi juures. telefon 5267715
Kui ilm hea ja täikal käidud, ühineks isegi mõne sõidu huvilisega.
krt mul hommikul hambaarst ja kuskil tuleks kiirelt tagurehv ümber lüüa
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Maaks kirjutas:Homme (Laupäev) lubab kuiva ilma. Plaan teha (selleks aastaks viimane) rahulik ring mööda mereäärseid väikseid teid (peaaegu) Kundani ja tagasi. Tegelikult kui ikka sõrmed ja jalad külma tõttu tundetuks muutuvad, siis keerab varem tagasi
Kui keegi tahab ühineda siis koguneks 11:00 Statoili juures mis on Peterburi teel Maksimarketi juures. telefon 5267715
Teen ettepaneku aega pisut liigutada. Kuidas kõlaks 11:30? Saaks täikal ära käija, kohvi juua ...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Teeme siis 11:30 kogunemise, koht endine.
Väga tore sõit oli ! Suured tänud kahele toredale kaaslasele ! Lõppsihtkoht oli Eisma külalistemaja kus söödeti meil Borsi supiga kõht täis ja asusime tagasiteele. Kilometraaz Peterburi mnt statoilist tagasi statoili 297.7 km.
Ilm on veel sõitmiseks väga super ! Ei ole olemas sitta ilma ! On s**t varustus
Kas täna sõitu teeme? Kl 19.00 Laagri Statoilist? Aga marsruudi määrab keegi teine - viimane kord panin võssa
-
Kui siis ainult kellegi saba peal... oma ratas juba talve pessa viidud...
RKS kirjutas:kas keegi on huvitatud veel täna sõitma minekust ?
EEEE - vaadates ilma ja teades, et Kohilas sajab laia lund - siis.... miks-ka-mitte?!
Kui päris null ei ole - siis võiks õhtul uisutada küll veidi... vahet ei ole eriti selle korraga kui oma jobudusest ja uudishimust avastada uusi teid viisin rahva vesisele-mudasele kruusateele...
Veelkord vabandan kõikide ees, kes vapralt need kruusakilomeetrid vastu pidasid.
Aga tegelikult võib sõita küll. Ja saba on ka olemas kuhu seljakotti paigutada
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
aivarik kirjutas:... vahet ei ole eriti selle korraga kui oma jobudusest ja uudishimust avastada uusi teid viisin rahva vesisele-mudasele kruusateele...
Ma olen üsna kindel, et see pole sul mitte esimene kord Seega võta postiivsemas toonis: kui mehel on soont kinnisilmi toredaid kruusateid üles leida siis on aeg äkki hoopis bike mõne sinna pisut enam sobiva riista vastu vahetada
Jama värk, alles täna pakkisin oma ratta kokku ja saatsin talvepuhkusele. Aga edu teile sõiduga, kui toimub
-
Teema algataja
Õhtul polnud hullu, aga nüüd on ratas jäässe tõmmanud. Eks hommikul näeb, kuidas sõita on. Aku tõin igastahes ööseks tuppa, elu on õpetanud
reimps kirjutas:Õhtul polnud hullu, aga nüüd on ratas jäässe tõmmanud. Eks hommikul näeb, kuidas sõita on. Aku tõin igastahes ööseks tuppa, elu on õpetanud
räägi siis kogemustest, autojuhid kõik kiruvad aga hardkoor tsiklist peaks täna edukalt hakkama saama vist.
macintosh kirjutas:aivarik kirjutas:... vahet ei ole eriti selle korraga kui oma jobudusest ja uudishimust avastada uusi teid viisin rahva vesisele-mudasele kruusateele...
Ma olen üsna kindel, et see pole sul mitte esimene kord
Seega võta postiivsemas toonis: kui mehel on soont kinnisilmi toredaid kruusateid üles leida siis on aeg äkki hoopis bike mõne sinna pisut enam sobiva riista vastu vahetada
Ei-ei. Riista ma vahetada ei taha. See esimene on hea ja linnasõiduks parim. Kuid kange tahtmine on üks lisaks võtta. Ainult ringrajale....
Aga mu koduteed on enne asfalteerimist pea kogu aeg nagu mudaväli. Seega kogemust ukerdamises on küllaga...
-
Teema algataja
t***, täna jä ratas küll katte alla, piinlik lugu. Katsusin niisama jalgsi mööda teed uisutada ja ütleme nii, et vihmarehvist jääb vist väheks. Aga ma ei kaota lootust, ratast veel kuhugi talvekorterisse panema ei hakka
Stardiks täna kell 18:00 Järvevana Statoilist. Sõidutempo selline rahulikum
-
18 Järvevana statoil? Ma võtan igaks juhuks teise kiivri ka kaasa, järsku leiab endale seljakoti
Piigid alla ja igatahes, seltsimehed, edasi!
Tänavarehviga 200+ kg elukat küll täna ei julgenud välja ajada
-
Teema algataja
Ma vist jätan ka täna vahele ja kallutan pudeliga
ratas on ilusti lume hunniku all peidus.
Mul samuti, õnneks küll on kate tsikli ja lume vahel Kuidagi ootamatult tuleb see talv alati.