Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitöökojaga → Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: Verd, higi ja pisaraid-negatiivsed kogemused tsiklitööko
Ei saa aru sellistest probleemidest. Iga asi, mis on kinni keeratav, varustatakse tavaliselt sobivas mõõdus poltidega või muude kinnituselementidega/kinnikeeramisvõimalustega. Ja neile rakendatavad vajalikud jõud on ka reeglina vastavuses nende kinnituselementide parameetritega. Ma pole oma tsikleid peaaegu kunagi lasknud remontida töökojas. Ma olen aruharva midagi üle keeranud. Peaaegu kunagi pole ette tulnud polte, mis ei taha lahti tulla. Ma pole iial kasutanud ja ei kavatsegi kasutada keermeliimi. OK, võistlusspordiga ei tegele, erialalt olen aga kontorirott. Ma ei saa aru. Samas.... autot hooldati kuni garantii lõpuni margiesinduses, igasugust jama oli pidevalt - pärast hakkasin ise jandama ja selgus, et auto polnud süüdi, kõik, mis tuksis oli, oli tuksi keeratud töökojas, kusjuures põhiline teema oligi konktreetselt see, et kõik, mis sai, ka üle keerati. Lukksepad - milles on asi? Miks nii?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.