Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
-
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Nimeks Gabriel, olen üpris rahul. Hetkel väga pikemaid distantse ei sõidagi kuna põhimasin (Yamaha Virago XV535) on remondis, mida ma paaniliselt siin teemas teie ja muude tegelaste abiga üritan korda saada.
Yamaha masina seoetasin sellel kevadel (535cc võib igaksjuhuks mainida, 94. aasta väljalase), kokku sain taga vist enne pauku sõita kusagil kuu ja peale seda hakkasin remontima mis kestab kuni siiani. Iseenesest ei olnud avarii (loe: teelt paar meetrit välja sõitmine ja ümber kukkumine) tagajärjed ültse suured, aga see oli nagu alguspunkt et teeks siis kogu masina korralikult korda. Kardangi et enne järgmist kevadet ei liigu ka sellega, sest mida rohkem ma teda nüüd lahti olen võtnud seda enam selgub kui jubedas ja lohakas seisukorras masin ikkagi ostetud sai. Tegemist on temaga veel jubedalt aga väga loodan ta ikkagi korralikult veel liikuma saada ja siis edasi on juba ka motivatsiooni rohkem.
Selline ebamäärane margita masin sai soetatud mõned aastad tagasi juba , ja aegamööda on teda ka putitatud ja külavahel ringi kihutatud. Ei leia et väga märkimisväärt pill on. Seni kuni ilmad lasevad kihutan Tallinna ja Muuga lähistel seal kuhu seadusesilm ei ulatu. Täpselt niipalju jaksu tal on et saab võsavahel ja liivamägede otsas enda seiklushimu rahuldada nädalavahetuseti, oli vast 110cc. Muidugi hing ihkab juba ammu millegi suurema järgi. Õnneks olen suutnud ka enda tütarlapses äratada kire kaherattaliste vastu ja talle õppimiseks/harjutamiseks sobib see päris ideaalselt veel.
Biker.ee foorumist niipalju et vahetevahel olen siin ikka luuranud ja tema olemasolust olen teadnud ikka väga kaua, nüüd kui lõpuks oli asja postitada ka siis nagu tegin asja ära ka.
Tere!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.