GSR600 käigud peegelpildis
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: GSR600 käigud peegelpildis
Ma vaatan, et kõik siin targutavad takka ja muidugi teema algatus ka juba pool aastat vana aga kui keegi algaja satub teemat lugema, siis leian, et on viisakas ka mõistlik vastus teemaalgatajale anda.
Nimelt - käigud tagurpidi seetõttu, et tõesti rinkal mugavam sõita oleks. Miks seda peaks küll GSR-il tegema jääb minu jaoks mõistatuseks - sellega ju rinkale niikuinii ei lähe... Uuesti õigetpidi ümbertegemiseks on vajalik lihtsalt taastada originaalolukord originaalkäiguheebli abil. Praegu sinna ilmselt kas link vahele ehitatud või üldse kogu jalarauasüsteem välja vahetatud.
Muidugi kõiksugu veidrikke on ka olemas. Mäletan üht muusikamaailmast tuntud kodanikku eesnimega Koit (perenime osas peab mõtisklema... ), kes oli mõne aasta eest ülimalt uhke ja kiitles seltskonnas korduvalt sellega, et tema rattal (mäletamist mööda oli Blackbird) sai ka nüüd tehtud kõva ümberehitus ja nüüd käivad käigud nagu rinkal. Selle "übertuuningu" eesmärk jäi mulle küll üsna segaseks ja ega seda ka omanik väga põhjendada ei osanud
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.