Suzuki GSX-R600 (SRAD); Rinka projekt
-
StreetMoto
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Re: Suzuki GSX-R600 (SRAD); Rinka projekt
Pidurivoolikud on vaid ostmise/tellimise vaev, kulutus suht madal
Korralikud clip-on lenksud on suht kallid. Tee endale selgeks, kas vajad lihtsaid clip-one või ka reguleeritava nurgaga, et leida ideaalne asend. Hinnavahe neil omakorda kordades
Jalaraudadega sama teema, mis lenksukomplektiga - väga varieeruv hinnaklass olenevalt nõudmistest
520 ketijooks on elementaarne, StreetMotos kõikvõimalikud ülekanded riiulist võtta.
Kui amordid ei leki, siis lahti võtta, puhastada kontrollida juhtpuksid ja kõikide reguleervarraste ning koonuste asend ja olukord ning kokku tagasi korrektse õli ja õige kogusega
Ehk siis kui oleks minu projekt, siis teeksin nüüd järgnevana ära need asjad, mis ei vaja eelnevat otsustamist. Pidurivollad, amordid ja 520 mõõdus ketijooks koos enimlevinud ülekandega. Kui juba raja peale minek, siis küll tekib ka neid teise ülekandeid juurde...
Shifterivajaduse jätaksin veidi hilisemaks, kuigi probleemsust karpa puhul väga ei näe. Katkestab ta ju süüdet ja laseb koormuse ikkagi hetkeliselt kastist maha, et kõiku vahetada.
Dynojeti komplekte saab suht kiirelt tellida - ka StreetMotost liiguvad tellimused iga nädal sinna suunas. Iseasi taaskord, kas sellel on enne rajale minekut mõtet. Mina läheksin esialgu praeguse seadega, õpiksin tundma trajektoore ja harjuks rattaga nii, et asjadele mõtlemata suudaks õigesti sõita ning see tuunimine aitab sind ainult sirgel lahti keeramisel, kuid sellest on ringiajale väga vähe abi. Kurvi õige ja kiire läbimine on see, mis viib sind teistest ette. Seega ma paigutaks isegi õige sõiduasendi tagajad (lenks, jalarauad) nimekirjas ettepoole mootori toitesüsteemi tuuningust...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.