Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Re: Rumalad küsimused 2
Alates mis kuupäevast võib Eesti teedel talverehviga sõita?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Nuki kirjutas:Alates mis kuupäevast võib Eesti teedel talverehviga sõita?
Talverehvidega võid aasta läbi sõita
yeekim kirjutas:Nuki kirjutas:Alates mis kuupäevast võib Eesti teedel talverehviga sõita?
Naastrehve võid kasutada alates 15. oktoobrist kuni 31. märtsini.
56915288 Tiit.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
vincent kirjutas:yeekim kirjutas:Nuki kirjutas:Alates mis kuupäevast võib Eesti teedel talverehviga sõita?
Naastrehve võid kasutada alates 15. oktoobrist kuni 31. märtsini.
Va. juhul kui mnt.ee ei kuuluta teisiti .
otsin kaasreisija parempoolset jalarauda (2004a gsf600). kas kusagil kodumaal keegi tsiklite romulaga tegeleb? või kellegil kodus äkki vedeleb huvipakkuv detail...
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 47 korda
zorten22 kirjutas:Mis eelised või puudused on 190/55 mõõdus rehvi kasutamisel 190/50 asemel?
Ikka tahaks teada.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Tegu on rehvi enda kõrguse vahega. Diameeter peaks lähes 2cm suurem olema 190/55'l. Spido näitab vähe teisiti, kas ratas koopasse ei käi jne (kui väiksem nt juba väga täpselt istub).

-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Kui spido loeb esirattast, ei tohiks mingit muutust olla.
-
- Tsikkel: VFR750
- Tänanud: 1 kord
Kus ma saan osta "stella" tüüpi mopeedile korralikuma mustriga (talveks sobivaid) rehve?
hetkel all olevatele on mõõduks kirjutatud 3.00-10.
Hei
Mul veidi rumal küsimus, tsikkli varustuse rendi/laenutuse kohta.
Et kas kuskil laenutatakse Tsikkli varustust. Vaja enamasti jopet ja pükkse Naisterahvale. Naisterahvas plaan tsikkliga paariks päevaks sõitma viia kuid pole jõudnud veel Naisele varustust hankida. Kuna esimest korda tsikkliga kaasas, saab ära proovida, kas talle üldse meeldima hakkab.
allar3x kirjutas:Kus ma saan osta "stella" tüüpi mopeedile korralikuma mustriga (talveks sobivaid) rehve?
![]()
Äkki minu käest saab. Mul peaks kuskil vedelema kaks korralikku rehvi. Uurin ja annan teada.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Miks naked rattal kõrge lenks tundub kitsam olevat, kui madal (peaaegu sirge)?
Käisin üht ratast proovimas, mille lenks tundus suht kitsas olevat. Pärast mõõtsin huvipärast enda rattal ära ja oli sama lai (73cm ilma lenksupunnideta)
Enda ratta lenksul tõus ca 15cm, sellel oli silma järgi ca 2x rohkem
Kas väga lai lenks (90-100cm) hakkab naked rattal maanteel pikka otsa tehes (ilma igasuguse gondli ja tuulesuunajata) käsi või ülakeha ka rohkem väsitama?
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
retro kirjutas:Kas väga lai lenks (90-100cm) hakkab naked rattal maanteel pikka otsa tehes (ilma igasuguse gondli ja tuulesuunajata) käsi või ülakeha ka rohkem väsitama?
Mida pikem lenks,seda rohkem vibrab, järelikult ka väsitab käsi.Naked ratas polegi ju suunitlusega pikkadeks maantee otsadeks tehtud
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ei saa üheselt väita, et pikem lenks rohkem vibrab. Küsimus on omavõnkesageduses, kui lenksu omavõnkesagedus on lähedane ratta üldise vibraga, vibreerib lenks rohkem. Kui erineb, vibratsioon hoopis sumbub. Seega lenksu laiendamine võib vibrat ka vähendada.
Tuuletakistus ikka veidi kasvab, kui ennast lenksu arvelt laiemaks ajad - ja puhub siis ka vastu rindkeret rohkem.
Kurvi kallamisel teed seda laiema lenksuga palju kergema vaevaga, sest õlg on vastupööramisel hoopis suurem. Seega kuni äraharjumiseni tuleb laiema lenksuga veidi tähelepanelikum olla, et üle ei keera. St manööverdusvõime teatud maani laiema lenksuga kasvab. Kuni su enda füüsilised parameetrid ette jäävad (kaldun arvama, et meetri kandis ongi piir, kust edasi ei jõua enam liiga laia lenksu lapata).
Vahetasin just ratast vanakooli baigist klassiku vastu, st räägin oma tunnetest (uuel on lenks laiem).
Nakediga, kui klaasi ette paned, võib suurel kiirusel (140 + ) tekkida selline efekt, et ta muutub rahutuks, sest klaas kipub veidi lappama hakata ja kuivõrd see kinnitub lenksu külge, muutub loomulikult ka see rahutuks.
Mida arvata odavatest ida jalaraudadest a' la
http://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-GSXR60 ... 057wt_1017
Või sellised
http://www.ebay.co.uk/itm/170665649410? ... 2788wt_944
Osad usa mehed on kavalad, mingi laoseisu endale muretsenud ja müüvad sedasamaa hiina taiwani jampsi kallimalt.... sellepärast uuringi.
Mul selline omakasupüüdlik, aga see-eest rumalavõitu küsimus:
Kes teab kedagi, kes mu rattale talvekorterit pakuks?
Temperatuur peaks hoiukohas olema vähemalt +5 kraadi kõige vängemate külmadega ja tegelikult oleks nunnu, kui ma vahetevahel mahti saades ta kallal veits nokitseda ka saaks (ehk siis mingil määral juppideks võtta tegelikult) = enam-vähem inimlik asukoht ja uksevõti ka mulle.
Tasustamisega võiks ka mingi diili teha, et ma näiteks viin landlord'i kord kahe kuu jooksul linna peale jooma, minu kulul. Ma olen tegelt täitsa normaalne heterotüüp, pole vaja karta.
Nevermind, juba olemas
Mingi 2 minutit pidin ootama, nah
(Mis iseenesest on nädalapäeva ja kellaaega vaadates veits vabandatav. Aga ainult veits.)
allar3x kirjutas:Kus ma saan osta "stella" tüüpi mopeedile korralikuma mustriga (talveks sobivaid) rehve?
![]()
Tere
Leidsin, et mul maal oli ainult üks korralik järgi jäänud. Mõõt sama, USSR toodang, piike või naelu sees ei ole, kuid pea uus. Muster väga korralik. Kui huvi anna teada.
kuidas te eestis nendel räbalatel teedel tsiklitega sõita suudate
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Läheb hälvikuks ära kohe
Aga ma sõidan siledatel teedel ja kui peangi kumaastikul sõitma (ehk siis tegelt iga päev), siis keeran gaasi peale, kui eriti konarlik on, esiots kergeks või maast tiba lahti ja pole probleemi. Paras jõnksutamine on, aga see-eest täitsa lõbus. Selle kuumaastiku nahka on mu Tuonol juba see tulesid-kellasid-maski hoidev alumiiniumraam läinud - hetkel nipukatuuning kuniks jälle küljest murdub
Ja kui kiirustest rääkida, siis on mugavam lasta 70-ga, vahepeal lased 50-60 peale, et järgmisi konarusi "ületada". Kõigub see kiirus pidevalt 50-100 vahel. Värdjas olen, lähen kohe ennast piitsutama.
Ma tahsin küsida, et kus mu auto on?
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
426f kirjutas:kuidas te eestis nendel räbalatel teedel tsiklitega sõita suudate
Teeb amortidele oma kaalu järgi setingud ja sõidab nagu siidi mööda.Euroopa autodega sõit on pein in äss.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Kas seda: http://www.loctite.ee/cps/rde/xchg/henk ... 000001FPQY võib kasutada keermeliimi asemel
edu
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Sinu pakutu on hermeetik, vaja läheb aga ilmselt liimi keermetele.
Liimide linkki vaadates, kuulub selle tugevus "väheste" klassi.
Väiksematte poltide korral kannataks isegi kasutada...
Näide http://www.loctite.ee/cps/rde/xchg/henk ... 000001FPO3
Tsiklil tuleb silindrist välja toru, mis läheb väikesesse nagu nelinurksesse karbikesse mis on igaltpoolt kinni tihenditega. See sama karp oli täis valget löga, kui näppude vahele võtta, muutus veeks. Mis asi see olla võib?
kevin1995 kirjutas:Tsiklil tuleb silindrist välja toru, mis läheb väikesesse nagu nelinurksesse karbikesse mis on igaltpoolt kinni tihenditega. See sama karp oli täis valget löga, kui näppude vahele võtta, muutus veeks. Mis asi see olla võib?
Need on tsikli munad.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Eriliste teema tuleks vist uuesti käima tõmmata.
Karteri tuulutus on se ja sealt võib tullagi aja jooksul emulsiooni e. seda valget jobi. Puhasta ära, mis seal muud ikka.
Kuidas aprilia rs 125'l parkimis tuld kustu panna? Panin täna tööle, park tuli põles, ei oska enam kinni ka panna
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Scrnyful kirjutas:Kuidas aprilia rs 125'l parkimis tuld kustu panna?
Panin täna tööle, park tuli põles, ei oska enam kinni ka panna
Keera süüde välja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
margus014 kirjutas:Scrnyful kirjutas:Kuidas aprilia rs 125'l parkimis tuld kustu panna?
Keera süüde välja
A näiteks minu rattal ainult süüde väljas asendis parktuled põlema saabki.
holma kirjutas:margus014 kirjutas:Scrnyful kirjutas:Kuidas aprilia rs 125'l parkimis tuld kustu panna?
Keera süüde välja
A näiteks minu rattal ainult süüde väljas asendis parktuled põlema saabki.
Sa keerad süüte võtme liiga vasakule. Kui lenksu lukku paned ja siis veel nõksu vasakule keerad, siis lähevadki enamustel ratastel parktuled põlema. Keera lenks lukust lahti.