BMW ABSi teema
-
Teema algataja - Postitusi: 41
- Tsikkel: BMW R1150R
Re: BMW ABSi teema
StreetMoto kirjutas:Nimalt hakkab ABS-i pump ise tööle suvalisel hetkel ja samal hetkel kuvatakse armatuurile ka ABS-i viga.
Kas seda oli siis kuulda, et pump tööle hakkab või millest sa seda järeldasid vms? Ja kas ta hakkas tööle ja jäi tööle?
See inin, mis tekib esimese piduri heebli tõmbamisel ilmselt ongi pump. MIna pole seda kuulnud kui ainult seistes ja ainult heeblit all hoides ja ausaltöeldes vist ei olekski võimalik sõiduajal seda kuulda sest ta nii kõvasti nüüd ka ei unda.
StreetMoto kirjutas:Mis on selle ajendiks, seda selgitada ei õnnestunudki. Aga võimalikeks variantideks jäi minul vaid kõige kallimad osad nagu pump ise ja kontroller. Nende vahetamine katseeksituse meetodil aga ei ole rahaliselt mõistlik ja nii ta jäigi seekord.
No arvatavasti see, mis pumpa tööle sunnib ongi selle va absi-mooduli sees/küljes vms. Pumbas endas nüüd viga ei tohiks olla vaid ikka pumba tüürimises ja pump kui selline peaks ka olema integreeritud selle mooduli külge, et polegi mingi eradiseisev detail nagunii.
Vindi viidatud link oli päris huvitav lugemine ja mu meelst kohutuslik ABC neile, kes bemmi ABSiga rattaga sõidavad mõistmaks seda elu.
Väga kõva asi ikka välja mõeldud. Aga jah - kui üks keti lüli katkeb on kogu asi maas. Üks moodulisse integreeritud andur või klapp paneb segast ja korras.
Ikkagi ma tahaks seda asja edasi lahata enne kui kogu moodulit vahetama hakkan, et aru saada miks ja milleks ja loomulikult et ka kohe mitte kõike pappi bemmiisadele kanda.
BMW SAAB MINI varuosad
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.