Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Ma mõistan, miks Inglismaalt toodud autodel rool paremal pool on . Ka sellest saan ma veel aru, miks nende autode tuled "valele" poole teed näitavad. Aga palun seletage mulle, miks Inglismaalt toodud autol salongi ventilaatoril labad teistpidi on võrreldes mandril müüdavate isenditega??? Konkreetne kogemus Toyota Anvensisega.
terv
Kris.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
kris. kirjutas:Ma mõistan, miks Inglismaalt toodud autodel rool paremal pool on
. Ka sellest saan ma veel aru, miks nende autode tuled "valele" poole teed näitavad. Aga palun seletage mulle, miks Inglismaalt toodud autol salongi ventilaatoril labad teistpidi on võrreldes mandril müüdavate isenditega???
Astraalia variant ventikatest, neil teatavasti on seal kōik tagurpidi.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Et elektrivool käib ka teistpidi ?
See pidi küll olema , et veekeeris on "vastukella" .
Aga siit tekkis järgmine küsimus , et kus meie planeedil see veekeerise pöörlemissuund muutub ?
Ja siis peaks ju kuskil olema ka sektor , kus keerist ei teki ?
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
vaata "Long way down" ära seal kutid demonstreerivad, kuidas ekvaatoril ei keerle, kuid mõned meetrid eenal keerleb.

-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Gornholio kirjutas:Et elektrivool käib ka teistpidi ?
![]()
See pidi küll olema , et veekeeris on "vastukella" .
Aga siit tekkis järgmine küsimus , et kus meie planeedil see veekeerise pöörlemissuund muutub ?
Ja siis peaks ju kuskil olema ka sektor , kus keerist ei teki ?
ekvaatoril. täpselt ekvaatoril veekeerist ei teki.
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
-
Phääh , seda ma oleks isegi pakkunud , aga tundus kuidagi liiga lihtne
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
teatavates tingimustes on vist suht savi kuidapidi se s..t potist alla valgub. Keskjoonel jah tõmbab ilusa sirge pidurdusjälje.
http://www.krracing.ee/
Kas keegi oskab öelda täpse aasta, millal üllitati esimene Eesti kaart Garmini seadmele?
Mäletetevasti Tomtomile tuli Eesti kaart jupp maad hiljem.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
extremist kirjutas:Naah tegelt pole vahet kus augus sa istud, vesi keerleb ikka lambiselt
Üks füüsika doktor rääkis kunagi sellist lugu:
selle katse peaaegu õiged tingimused:
võta võimalikult suur veeanum
lase vesi sisse
ära mõjuta seda paar tundi
eemalda põhjakork ilma, et sa vee liikumist kuidagi mõjutaksid
korda katset sama veeanumaga teisel pool ekvaatorit
nendel tingimustel on selline katse kindlate tulemustega sooritatav. St, paberi peal on seda hulka lihtsam tõestada.
jutt ei pretendeeri erilisele tõele, kirjutatud tingimused on mällu jäänud paari aasta tagusest vestlusest. Lisaks aitab mälule kaasa veres leiduv alkoholisisaldus...
Kas keegi teab kus on Tallinnas võimalik osta ülekanderihma, mitte tavalist kiilrihma vaid kuuskantrihma? pikkus 3970mm
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Kui esmaabikoolituse tunnistus on kohe-kohe aegumas - autokooli saab ära regatud aga ARKi ilmselt ei jõua. Kas ARKiks on vaja seda uuendada?
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
ruubiq kirjutas:Kas keegi teab kus on Tallinnas võimalik osta ülekanderihma, mitte tavalist kiilrihma vaid kuuskantrihma? pikkus 3970mm
Proovi http://www.alas-kuul.ee/webmain.nsf/kon ... T!openpage , eelmine aasta oli miskit sarnast ühele niidukile vaja, siis vähemalt nende käest sai.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Holms kirjutas:ruubiq kirjutas:Kas keegi teab kus on Tallinnas võimalik osta ülekanderihma, mitte tavalist kiilrihma vaid kuuskantrihma? pikkus 3970mm
Proovi http://www.alas-kuul.ee/webmain.nsf/kon ... T!openpage , eelmine aasta oli miskit sarnast ühele niidukile vaja, siis vähemalt nende käest sai.
Tänan, neil seal tellimise peal isegi miskit olemas, nimetus sellel asjal kahepoolne kiilrihm (kui kellelgi peaks tulevikus vaja olema)
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Mu autol (Opel Astra 2005 1.4 bens ECOTEC) põleb sõidu ajal kässari tuli armatuuris ja see pole päris normaalne ning kässaris endas ei tohiks viga ka kuskil olla
ja googeldades selgus et mingi klapp või midagi sellist on kuskil mootri juures läbi vist. Kas keegi siin oskab ka veidi täpsemat diagnoosi panna et mis värk on ja mida ma vahetama hakkata võiks
....Ja ärge pakuge et autot võiks vahetada
Opel on muidu hea auto
Mis variante bike tüüpi rataste tõstmiseks eest veel on peale selle ,et adapter käib amordi alla? Sellega see asi ,et kui velje võlli välja tõmbad siis amordid liiguvad nii palju kokku ,et bike kukub sealt ära + velge ja telge sinna vahele pärast enam ei suru?!. Kas see probleem ainult minul? Müügil olevad väiksed tõstukid ka ei taha nagu sobida kuna kollektor jookseb all keskelt.
Zann0 kirjutas:Mis variante bike tüüpi rataste tõstmiseks eest veel on peale selle ,et adapter käib amordi alla? Sellega see asi ,et kui velje võlli välja tõmbad siis amordid liiguvad nii palju kokku ,et bike kukub sealt ära + velge ja telge sinna vahele pärast enam ei suru?!. Kas see probleem ainult minul? Müügil olevad väiksed tõstukid ka ei taha nagu sobida kuna kollektor jookseb all keskelt.
http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=36&item=520 Proovi seda
-
- Tsikkel: Kawasaki Vulcan EN500
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 4 korda
Kas riputamine ei sobi? Laes konks ja selle küljes rihm või kett või tali?
Zann0 kirjutas:Mis variante bike tüüpi rataste tõstmiseks eest veel on peale selle ,et adapter käib amordi alla?
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
kas erasõnumid läbivad mingi kontrolli, mul istuvad mitu tundi väljuvate kaustas??
stev666 kirjutas:kas erasõnumid läbivad mingi kontrolli, mul istuvad mitu tundi väljuvate kaustas??
Nad on senikaua seal väljuvate kaustas kuni adressaat neid loeb. Siis liiguvad nad saadetute kausta. Ja teadmiseks - väljuvate sõnumite kaustas saad sa neid veel muuta, aga loetud sõnumit enam ei saa. Suht loogiline tegelt.
-
elbastardo16 kirjutas:Mu autol (Opel Astra 2005 1.4 bens ECOTEC) põleb sõidu ajal kässari tuli armatuuris
ja see pole päris normaalne ning kässaris endas ei tohiks viga ka kuskil olla
ja googeldades selgus et mingi klapp või midagi sellist on kuskil mootri juures läbi vist. Kas keegi siin oskab ka veidi täpsemat diagnoosi panna et mis värk on ja mida ma vahetama hakkata võiks
Opel on muidu hea auto
Kas käsipiduri tuli kindlasti ? Äkki on juhtunud , et opel on varustatud klotside kulumise anduriga ? Või on pidurivedeliku vähe. Kontrolli need üle !
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
keegi on ise oma tsikli jalaraua asukohta muutnud nii et viisakas välja näeks, või on ainuke varjant ligi 1000 euri aftermarketi rauad
mitu kilomeetrit kestab elektrirongi aku
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
stev666 kirjutas:keegi on ise oma tsikli jalaraua asukohta muutnud nii et viisakas välja näeks, või on ainuke varjant ligi 1000 euri aftermarketi rauad
Kui keevitaja mõistab oma tööd, on kõik võimalik
426f kirjutas:mitu kilomeetrit kestab elektrirongi aku
senikaua kuni Narvas põlevkivi otsa saab
Elektrirongi aku? Mis rongil? Enamikel rongidel nende akude jõul ei saa sõita (kui vooluvõtjad alla lastakse, siis voolu jääb ainult aparatuuri jaoks ning mõnede tulede jaoks vagunites). Erandiks on muidugi akurongid, Eestis oli 60'te lõpul neist SR3 põhjal tehtud akurong. Aga üldjuhul akuronge ei leidu. Selle SR3 akurongiga sai akudega sõita umbes 100 km ühe laadimisega.
Sten kirjutas:elbastardo16 kirjutas:Mu autol (Opel Astra 2005 1.4 bens ECOTEC) põleb sõidu ajal kässari tuli armatuuris
ja see pole päris normaalne ning kässaris endas ei tohiks viga ka kuskil olla
Opel on muidu hea auto
Kas käsipiduri tuli kindlasti ? Äkki on juhtunud , et opel on varustatud klotside kulumise anduriga ? Või on pidurivedeliku vähe. Kontrolli need üle !
arvan sama, kontrolli klotse ja pidurivedelikku kõigepealt.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
stev666 kirjutas:keegi on ise oma tsikli jalaraua asukohta muutnud nii et viisakas välja näeks, või on ainuke varjant ligi 1000 euri aftermarketi rauad
No, ausalt öeldes, KTM-i originaalid on ka viisakad aga ma tahtsin jalgu pisut madalamale ja Fastway F3 "lowboy" seda täitsa võimaldas. Ainult 150 taalrit . Ma tegelt väljanägemise peale ei mõelnudki. Puhtalt mugavuse pärast
.