Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
mx77 kirjutas:macintosh kirjutas:Sooviks LED'ide toitmiseks kasutuna seisva laptopi toiteploki ära kasutada aga paraku soovivad LED'id saada 12V ja plokk väljastab 19V.
Oskab keegi avitada?mul peaks mingi 12V väljundpingega toiteplokk vedelema. Kui palju ampereid on ei mäleta. Palju sul võimsust vaja on, ma siis vaataks kas kärab või mitte.
Mul oleks vaja mitte vähem, kui 2.5A, ideaalis 3-4A, siis on uute lampide jaoks ka pisut varu.
kris. kirjutas:Ainult et D1-D4 võib ära jätta - arvuti toiteks annab alalispinget
. Elik tegelikult on vaja ainult IC1-e ja C2-e. Kui väga pikki juhtmeid ei kasuta siis võib ka C1 ära jätta.
Palju sul neid LED-e seal toita on vaja - kas toiteka võimsusest piisab või oleks hoopis mõistlikum osta mingi õige väljundpingega toitekas? Need ei maksa üldse palju.
Ei maksa jah palju ja ma võitlen siin kiusatusega poodi minna aga kuidagi tobe tundub olevat - kõik kohad on mingeid kasutuid plokke täis ava või pood varsti. Mul see ökoloogiline jalajälg juba niigi liialt suur. . Võimsust sellel piisab: 19V 3.2A. "Pirne" on kokku 14 (neliteist) 1.5W 12VDC LEDi (ca 0.13A per LED), seega kokku 1.82A.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.