Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Tenere 700, Honda AT RD04
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Tervitus,
Autole talverehvi pakub keegi hea hinnaga?
Võib pakkuda nii uut, kui kasutatud.
215/60 R16
Erasõnumisse siis.
Parimat,
Madis
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
Tere,
Kas keegi siseviimistlus töödega saab aidata?
vaja oleks güprok seinas vahetada mõned kohad (40x30cm + 20x20 ja 15x10cm), pahteldada ja värvida, lisaks ka 1-2 pistikut üle kanda parandatud kohta.
Asjaga veidi kiire, asukoht Tallinn Mustamäe, arvan et mingi 2-3h tegevust oskajal mehel.
kontakti saab kas pm kaudu vöi siis 5293569
Autol oleks tarvis vähe esitiiba poleerida (kriimud kraamud peal), täislaksu ei tahaks tellida, töömassin ja läheb liisingusse tagasi, kas keegi ehk viitsiks nati proovida kas sellest on ka kasu??
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
SISEUKSED
Tere tere. Oleks vaja kahte uut siseust korterisse....Kui keegi tegeleb ukse bisnessiga, siis andke märku
pets77 kirjutas:Tere.
Oleks tarvis 3xkott-tooli, kas keegi on kuskil "pumba-juures" ja saaks aidata.
Mul sama huvi... 2-3tk vaja, sõltuvalt hinnast.
Võiks olla aga vähe rahulikumates toonides (pruun/hall/beez vms.)
Otsin Tartus inimest, kes tuleks teeks ühes toas remondi ära. Põrand ülesse, tapeet maha, uued pesad seinakontaktidele freesida ja kaablid paika, seinad sirgemaks krohvida (rõhutan sirgemaks, mitte loodi), lagi krohvida, seinad ja lagi pahteldada ja värvida, uued laagid ja põrand jne. Ühesõnaga otsin inimest kellel on oskused ja tööriistad, kes tuleks ütleks, mis materjale ja kui palju tal tavris ja teeks toa algusest lõpuni valmis.
Kui kellelgi on häid kogemusi konkreetse töömehega, siis soovitage julgelt. Tööd saab teha ka peale 17 ja nädalavahtuseti.
(Tsikli) valuvelge sirgestada tasub kelle juures? Rangelt soovitatav on ootetöö, sest ma keeldun ühistransporti kasutamast.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
quote="reimps" valuvelge sirgestada tasub kelle juures? Rangelt soovitatav on ootetöö, sest ma keeldun ühistransporti kasutamast.[/quote]
Mine selle sama mehe juurde kelle numbri ma sulle saatsin ...
Muidu said keevitatud ?
Gornholio kirjutas:Mine selle sama mehe juurde kelle numbri ma sulle saatsin ...
Muidu said keevitatud ?
Ei
Aga ma ühendan kaks asja - keevitamine ja esivelg. Helistan siis sellele tüübile, tänud numbri eest
Kellegi asendustsiklit pole laenata seniks? Peab olema vähemalt liitrine V-2 ja bike või äärmisel juhul naked.
Luban, et jätan bemmid rahule
-
- Tsikkel: GSX-R 1000 K7
Kuidas saab Outlookis (2003), File rippmenüüs muuta aktiivseks impordi-ekspordi nupukest? WIndows XP-s.
Krt täna sain oma XJ 900 sumpsiga hakkama, ühenduskoht lõhki enne viimast pütti. Kas on keegi kes keevitusega hakkama saab mõistliku rubla eest?
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Ära sa jummala pärast kirjuta kus kandis abi vajad , muidu hakkavad raisad äkki isegi pakkuma
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Gornholio kirjutas:Ära sa jummala pärast kirjuta kus kandis abi vajad , muidu hakkavad raisad äkki isegi pakkuma
Ainsad inimesed, kes asukohta reeglina ei märgi on tallinnlased...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Gornholio kirjutas:Ära sa jummala pärast kirjuta kus kandis abi vajad , muidu hakkavad raisad äkki isegi pakkuma
Ainsad inimesed, kes asukohta reeglina ei märgi on tallinnlased...
Aii krt, nii kui unustad saad kohe pikki näppe Tundub jah,et päälinna mehed arvavad, et Tallinn ainuke linn
Vabandan härrased püüan ennast parandada Tallinnas siis abi vaja
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Oleks tarvis 3xkott-tooli, kas keegi on kuskil "pumba-juures" ja saaks aidata.
Tere.
Oleks tarvis plastikust kaste, need nagu leiva, liha, maasikate vedamiseks kasutatakse. Pikkus peaks olema 60cm(laiusxkõrgus pole olulised). Tarvis rohkem kui 1-2tk-i.
Ja kasutasin ka võimaluse uppimiseks.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Sooviks LED'ide toitmiseks kasutuna seisva laptopi toiteploki ära kasutada aga paraku soovivad LED'id saada 12V ja plokk väljastab 19V.
Oskab keegi avitada?
Oleks tarvis plastikust kaste, need nagu leiva, liha, maasikate vedamiseks kasutatakse. Pikkus peaks olema 60cm(laiusxkõrgus pole olulised). Tarvis rohkem kui 1-2tk-i.
Ja kasutasin ka võimaluse uppimiseks.
Bauhausis on müügil. Maksavad ca 10 euri kandis tk. Ma endale sain sealt ja väga head ning korralikud.
-
- Tsikkel: Harley Davidson VRSCDX 09
- Kontakt:
Tere
Saan aidata Motul, CRC jne paljude toodete puhul parema hinnaga kui muidu ning ka miniekskavaatoril kaevetöödega.
infot võtaks meeleldi vastu maili teel: raigo.uusjarv@gmail.com
kui vaja siis ka telefonitsi: 5027584
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Sooviks LED'ide toitmiseks kasutuna seisva laptopi toiteploki ära kasutada aga paraku soovivad LED'id saada 12V ja plokk väljastab 19V.
Oskab keegi avitada?
Sellise jubina pead vist laskma valmis keevitada:
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Ainult et D1-D4 võib ära jätta - arvuti toiteks annab alalispinget . Elik tegelikult on vaja ainult IC1-e ja C2-e. Kui väga pikki juhtmeid ei kasuta siis võib ka C1 ära jätta.
Palju sul neid LED-e seal toita on vaja - kas toiteka võimsusest piisab või oleks hoopis mõistlikum osta mingi õige väljundpingega toitekas? Need ei maksa üldse palju.
terv
Kris.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Sooviks LED'ide toitmiseks kasutuna seisva laptopi toiteploki ära kasutada aga paraku soovivad LED'id saada 12V ja plokk väljastab 19V.
Oskab keegi avitada?
mul peaks mingi 12V väljundpingega toiteplokk vedelema. Kui palju ampereid on ei mäleta. Palju sul võimsust vaja on, ma siis vaataks kas kärab või mitte.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
mx77 kirjutas:macintosh kirjutas:Sooviks LED'ide toitmiseks kasutuna seisva laptopi toiteploki ära kasutada aga paraku soovivad LED'id saada 12V ja plokk väljastab 19V.
Oskab keegi avitada?mul peaks mingi 12V väljundpingega toiteplokk vedelema. Kui palju ampereid on ei mäleta. Palju sul võimsust vaja on, ma siis vaataks kas kärab või mitte.
Mul oleks vaja mitte vähem, kui 2.5A, ideaalis 3-4A, siis on uute lampide jaoks ka pisut varu.
kris. kirjutas:Ainult et D1-D4 võib ära jätta - arvuti toiteks annab alalispinget
. Elik tegelikult on vaja ainult IC1-e ja C2-e. Kui väga pikki juhtmeid ei kasuta siis võib ka C1 ära jätta.
Palju sul neid LED-e seal toita on vaja - kas toiteka võimsusest piisab või oleks hoopis mõistlikum osta mingi õige väljundpingega toitekas? Need ei maksa üldse palju.
Ei maksa jah palju ja ma võitlen siin kiusatusega poodi minna aga kuidagi tobe tundub olevat - kõik kohad on mingeid kasutuid plokke täis ava või pood varsti. Mul see ökoloogiline jalajälg juba niigi liialt suur. . Võimsust sellel piisab: 19V 3.2A. "Pirne" on kokku 14 (neliteist) 1.5W 12VDC LEDi (ca 0.13A per LED), seega kokku 1.82A.
-
Väike arvutus näitab, et kasutades arvuti toiteplokki eraldub pingeregulaatoril ca 13W võimsust.
Punkt 1 - jahutusradiaator peab üsna "tummine "olema" (aga mitte midagi ülemäära suurt)
Punkt 2 - 21W kasulikku ja 13W raisatud võimsust ... niipalju siis jalajälje vähendamisest .
trv
kris.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
pets77 kirjutas:Oleks tarvis plastikust kaste, need nagu leiva, liha, maasikate vedamiseks kasutatakse. Pikkus peaks olema 60cm(laiusxkõrgus pole olulised). Tarvis rohkem kui 1-2tk-i.
Pakkuda kvaliteetsed tööstuslikud leivakastid, €6 tükist. Alates kogusest 50tk, hind €5/tk, kokku kusagil alla kahesaja ühiku. Asuvad Lääne-Virumaal.
Kontaktid allpool.

-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
macintosh kirjutas:Ei maksa jah palju ja ma võitlen siin kiusatusega poodi minna aga kuidagi tobe tundub olevat - kõik kohad on mingeid kasutuid plokke täis ava või pood varsti. Mul see ökoloogiline jalajälg juba niigi liialt suur.
. Võimsust sellel piisab: 19V 3.2A. "Pirne" on kokku 14 (neliteist) 1.5W 12VDC LEDi (ca 0.13A per LED), seega kokku 1.82A.
Alles sa siin pakkusid 12V trafosid kola vastu, miks neid ei kasuta? Dioodiring maksab lisaks euri ringis, olekski sul ju vajalik asi olemas?

Ei tea pakkuda, mitu siinset tsiklisti ka tossudel vahemaid läbib aga ehk teeb kedagi õndsaks teadmine, et mu kellapoes on see nädal SEB sügisjooksikutele soodukas soolas
http://www.watchme.ee/et/koik-sugisjook ... la-hinnast
Pulsikellasid veel kahjuks ei paku aga ehk ühel heal päeval...
tsaar
tsaar kirjutas:Tere,
mina aitan teid kellamaailmas orienteerumisel ja pean üleval virtuaalpoodi aadressil http://www.watchme.ee - meeste ja naiste käekellad, kasutatud ajamasinad, kellaparandajad ja kõik selleteemaline. Põhirõhk on vähe tavapäratumatel ajanäitajatel (numbriteta, mõnikord seieriteta jne).
Tänasel päeval esindame Eestis ülaltoodud firmat Neolog (Saksamaa) ja Time-It (Holland).
Meie lehel saavad ka kõik eraisikud oma üleliigsed käe-, seina-, liiva- ja käokellad jms müüki panna.
Huvilised, astuge ligi! Loomulikult on ka kõik muljed teretulnud.
tsaar
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
isakene kirjutas:macintosh kirjutas:Ei maksa jah palju ja ma võitlen siin kiusatusega poodi minna aga kuidagi tobe tundub olevat - kõik kohad on mingeid kasutuid plokke täis ava või pood varsti. Mul see ökoloogiline jalajälg juba niigi liialt suur.
. Võimsust sellel piisab: 19V 3.2A. "Pirne" on kokku 14 (neliteist) 1.5W 12VDC LEDi (ca 0.13A per LED), seega kokku 1.82A.
Alles sa siin pakkusid 12V trafosid kola vastu, miks neid ei kasuta? Dioodiring maksab lisaks euri ringis, olekski sul ju vajalik asi olemas?
Pakkusin tõesti (pool kasti neid täis) aga dioodidega kaotan ma 0.7V per diood ja ei saa ka kätte ühtlast pinget - mida suurem on koormus, seda madalam pinge.
Nagu kommenataridest näha siis on vast kõige targem poodi minna ja vajalik alaldi osta.
-
macintosh kirjutas:Pakkusin tõesti (pool kasti neid täis) aga dioodidega kaotan ma 0.7V per diood ja ei saa ka kätte ühtlast pinget - mida suurem on koormus, seda madalam pinge.
Pinget reguleerib siiski spetsiaalne kontroller (IC1 Piipzu skeemil), mitte dioodid ... ja see dioodide pingelangu muutus on selline, et LED-de nähtav heledus sellest ei muutuks. Aga läheb vist juba veidi valeks teemaks kätte .
terv
Kris.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tere !
Kes teist tegeleb autorehvide müügiga ?
Oleks vaja normaalset ja hea hinnaga talverehvi autole mõõtudega 215/60 R16
Lisaks talverehvidele ehk oskab keegi soovitada head ja mõistliku hinnaga kohta
autole toonkile paigaldamiseks Tallinnas ? Või keegi lausa paigaldab ?
Asun Tallinnas.
Pakkumised palun PS!
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Tekkis vajadus ca 8 m2 kõnniteekivide (midagi sellist) ja 5 m äärekivi url=http://www.betoneks.ee/public/files/pic_k6nnitee.jpg[/url] järele.
Äkki keegi saab poehinnast soodsamalt pakkuda või on kellelgi tee panemisest midagi üle jäänud. Võiksid Tallinnas või lähiümbruses asuda.
Pakkumisi ootan es.
Lermo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.